Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorewaroby
    • CommentTimeDec 6th 2006
     permalink
    CZesc babki, PSZCZòleczka a wiesz jaka to bedzie radocha jak my weteranki zafasolkujemy!!!!!!!MONA ja tez mam plany na wieczòr.
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    monia78 - co do testów owulacyjnych to masz rację, jeżeli druga krecha jest coraz jaśniejsza to owu masz już za sobą (chyba, że sie organizm rozmyślił); nie stresuj się testami, bo wielu z nas one nie pomogły; skup się na pozostałych objawach :bigsmile:

oświadczam wszem i wobec, że wreszcie wysłałam list z naszymi prośbami, ale już nie do Mikołaja, tylko do Gwiazdora i Dziadka Mroza :wink: ociągałam się :shamed: przyznaję się bez bicia, ale czuję się troszkę rozgrzeszona, bo oczekująca i mała mi wysłały dwa listy do Mikołaja; mam nadzieję, że chociaż w paru przypadkach te dziady się spiszą, bo jak to tak może być, że grudziń już sobie leci a my żadnej ciężarówki nie mamy :confused: normalnie psuje nam to statystyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    •  
      CommentAuthor_zibi_
     permalink
    hej kobitki ,choc nie ma mnie już na wykresach nadal tu czasem zaglądam :bigsmile: bo bardzo tu u Was milutko ,mikołajkowo:swingin: ja jutro robie tescik może uda mi się na koniec złapac mikołaja za bródke...........................:jumping:.nie robie już wykresów i nie mierze tempki bo przez 5 mcy to mi się już to znudziło ,:devil: zobaczymy może się udało,,,,,,,,,,??
    -- [url=http://www.szipszop.pl][/ur
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    no zibi, trzymam kciuki :thumbup: daj jutro znać jak poszło
    •  
      CommentAuthor_zibi_
     permalink
    hej giga25 !! kiedys zaglądałam na Twoje wykresy albo Ty na moje ??:bigsmile:już nie pamiętam :jumping: jak tam brzusio ??? jasne że dam jutro znac :swingin:chociaż objawy zerowe :( tylko więcej ciągnącego się sluzu .....:cry:
    -- [url=http://www.szipszop.pl][/ur
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    u mnie nudy :((( po 50-cio dniowym cylku spieprzonym duphastonem (bo miałam wziąć 16dc bez względu czu owu było czy nie) niedawno zaczęłam kolejny cykl i tak sobie czekam niecierpliwie na cud, który się zresztą ociąga... a brzusio płaski i wyćwiczony jak narazie :wink:

a co do ciągnącego śluzu to ja niestety skarbie mam tak tuż przed @ ale, że każda z nas jest inna, to trzymam kciuki za jutrzejsze testowanko
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 6th 2006 zmieniony
     permalink
    zebyscie nie mowily ze o was ciazowki nie pamietaja to podrzucam troche pozytywnej energii i oczywiscie zarazeczki
    mam nadzieje ze dla kazdej starczy, tylko prosze po kieszeniach nie chowac ;)
    :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:

czas juz chyba na jakies grudniowe bejbiki :)
    •  
      CommentAuthormaja28
    • CommentTimeDec 7th 2006
     permalink
    O tak 3 rzędy dla mnie :crazy::crazy::crazy:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
  1.  permalink
    ewaroby no napewno jak wteranki wszystkie zafasolkujemy to bedzie wielka radocha i uczte chyba nam Damazy wyprawi :wink:
    AniaM biore jeszcze z tad kilka fluidkow i wybacz mi :shamed: Ale ja schowam chwilowo do skarbonki i wymje na Swieta :bigsmile::bigsmile: bo wtedy przypada mi kolejna owulacja tzn wlasnie w czasie Swiat :shamed::bigsmile::jumping: i na pewno mojego meza w tym czasie troche :crush:
    --
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    czesc kobitki :bigsmile: dzis znow sie załapałam na zarazki ciążowe :bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
  2.  permalink
    Amazonka super :bigsmile: Tylko,ze wolalbym ja dostac taki kalendarzyk niz sama komus podarowac :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Tak, tak, ale nie ma jeszcze wątku dla starających się mężów.
    --
  3.  permalink
    Amazonka a szkoda :bigsmile: Moj chetnie by na mnie ponarzekal w czasie moich dni plodnych :bigsmile: Tak jak ja czasem narzekam na niego.A czasem czegos mi nie mowi wprost a ja potrafie byc ciemna masa :shamed: to przynajmniej bym to przeczytala i bym wiedziala co i jak :bigsmile: hehe ale pewnie po miesiacu mielibysmy siebie dosc :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Narzekasz w czasie dni płodnych? To chyba rzadkość.
    --
  4.  permalink
    Amazonka narzekam ze za malo sexika a moj maz ze moglabym caly dzien a on tyle sily nie ma co ja :bigsmile::shamed::shamed:
    --
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    WEteranki ,dzien doberek.Gotuje zupke pieczarkowa a mòj italiano mòwi ,ze to 4 ziwmniaki i woda(on je makaron).PaPa
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    no to dobre, a jak się poznaliście ?
    --
  5.  permalink
    ewaroby hmmm pojadlabym takiej zupki pieczarkowej albo zjadlabym hmmmm zupki warzywnej :bigsmile::bigsmile: Dobrze,ze w pracy do 16.15 bede siedziec to zdaze cos wykombinowac w domciu :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Takie dobranie się to tym większa rzadkość.
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Witam pomikołajowo :cool: Poimprezowałam wczoraj, więc dzisiaj wystąpię w ciemnych okularach:cool:
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Ewaroby pisz jak to u was było :bigsmile: W końcu nie każda z nas ma obcokrajowca i mieszka za granicą. Jak to jest?:bigsmile: Znowu wychodzi nasza " ciekawskość" hihi
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    WPADLAM SIE PRZYWITAC :bigsmile::swingin:
    i wiecie co powiem wam po ciuchu ze chcialam zlozyc skarge na mikolaja ;) bo pomylil chyba prezenty ?? zamiast bobasa dal owolke :crazy: no ale cuz sedziwy wiek juz ma i skleroza go dopadla :tooth: i trzeba mu wybaczyc :heartbounce:bo dzieci na calym swiecie go kochaja :grouphug: i miejmy nadzieje ze z tej pomylki wyplynie cusik pozytywnego :rainbow::rainbow::rainbow:
    wiec zasciskac kciuki
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    ja tez taki prezent chcę , najlepiej już jutro :tooth::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    że co zuza? oliwki ci potrzeba??? a............. rozumiem, masaż i teges :)))
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    ja też :bigsmile: owulkę na Mikołaja , a teścik z dzidzią na Gwiazdkę:thumbup:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    owulkę chciałam giga , oliwka i wszelkie inne nawilżacze niepotrzebne :shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    no jeśli chodzi o owulke to ja proszę w wigilię :whorship::whorship::whorship: a teścik w sylwka
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    zuza nie chodziło nawilżacze tylko o erotyczny masaż - z oliwką dużo lepszy i wrażliwiej odbierany:wink:
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Giga ależ z ciebie zbereźnik:cool:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    ???? gdzie tam... no może... bo już sobie wyobraziłam ostatnie smarowanko :tooth::tooth::tooth:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    to może zamaist oliwki dżemik albo nutella ? :cool: :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    nie próbowałam ale.... może, czemu nie:shamed::wink:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    proponuje bita smietane ;) dla wymaganacych z dodatkiem wisienki nasaczonej spyrytusem :)):bigsmile:
    to dopiero deser wow :crush: i jakie smaczne ::rainbow:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    mówisz z autopsji?:wink:
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    ty giga też z autopsji?
    :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    ech a może gęsty sos malinowy rozlany tu i tam...
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Wyznawców mojej wiary można poznać odrazu :cool:
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Dla amatorów czekolady proponuję "sos czekoladowy" taki do lodów :wink:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    My lubimy zimny jogurt poziomkowy latem.
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Uwielbiam poziomki:hungry:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    ja mówię z autopsji :shamed: ale przećwiczyliśmy tylko oliwkę :wink: pozostałe składniki przetestujemy w wolnym czasie :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    a jogurt poziomkowy,ze zmiksowanymi poziomkami prosto z krzaczka.... bajka
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    malinki tez dobre...
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    a ja mam nowinke mamy pierwszą grudniowa fasolinkę :cheer::cheer::cheer:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    ooo gadaj szybko !
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    no kto to? oczekująca mów natychmiast:bigsmile:!!!
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    i?????????????
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    ta to lubi trzymać w napięciu...
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    :whorship:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.