monia78 - co do testów owulacyjnych to masz rację, jeżeli druga krecha jest coraz jaśniejsza to owu masz już za sobą (chyba, że sie organizm rozmyślił); nie stresuj się testami, bo wielu z nas one nie pomogły; skup się na pozostałych objawach
oświadczam wszem i wobec, że wreszcie wysłałam list z naszymi prośbami, ale już nie do Mikołaja, tylko do Gwiazdora i Dziadka Mroza ociągałam się przyznaję się bez bicia, ale czuję się troszkę rozgrzeszona, bo oczekująca i mała mi wysłały dwa listy do Mikołaja; mam nadzieję, że chociaż w paru przypadkach te dziady się spiszą, bo jak to tak może być, że grudziń już sobie leci a my żadnej ciężarówki nie mamy normalnie psuje nam to statystyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hej kobitki ,choc nie ma mnie już na wykresach nadal tu czasem zaglądam bo bardzo tu u Was milutko ,mikołajkowo ja jutro robie tescik może uda mi się na koniec złapac mikołaja za bródke............................nie robie już wykresów i nie mierze tempki bo przez 5 mcy to mi się już to znudziło , zobaczymy może się udało,,,,,,,,,,??
hej giga25 !! kiedys zaglądałam na Twoje wykresy albo Ty na moje ??już nie pamiętam jak tam brzusio ??? jasne że dam jutro znac chociaż objawy zerowe :( tylko więcej ciągnącego się sluzu .....
u mnie nudy :((( po 50-cio dniowym cylku spieprzonym duphastonem (bo miałam wziąć 16dc bez względu czu owu było czy nie) niedawno zaczęłam kolejny cykl i tak sobie czekam niecierpliwie na cud, który się zresztą ociąga... a brzusio płaski i wyćwiczony jak narazie
a co do ciągnącego śluzu to ja niestety skarbie mam tak tuż przed @ ale, że każda z nas jest inna, to trzymam kciuki za jutrzejsze testowanko
zebyscie nie mowily ze o was ciazowki nie pamietaja to podrzucam troche pozytywnej energii i oczywiscie zarazeczki mam nadzieje ze dla kazdej starczy, tylko prosze po kieszeniach nie chowac ;)
ewaroby no napewno jak wteranki wszystkie zafasolkujemy to bedzie wielka radocha i uczte chyba nam Damazy wyprawi AniaM biore jeszcze z tad kilka fluidkow i wybacz mi Ale ja schowam chwilowo do skarbonki i wymje na Swieta bo wtedy przypada mi kolejna owulacja tzn wlasnie w czasie Swiat i na pewno mojego meza w tym czasie troche
Amazonka a szkoda Moj chetnie by na mnie ponarzekal w czasie moich dni plodnych Tak jak ja czasem narzekam na niego.A czasem czegos mi nie mowi wprost a ja potrafie byc ciemna masa to przynajmniej bym to przeczytala i bym wiedziala co i jak hehe ale pewnie po miesiacu mielibysmy siebie dosc
ewaroby hmmm pojadlabym takiej zupki pieczarkowej albo zjadlabym hmmmm zupki warzywnej Dobrze,ze w pracy do 16.15 bede siedziec to zdaze cos wykombinowac w domciu
WPADLAM SIE PRZYWITAC i wiecie co powiem wam po ciuchu ze chcialam zlozyc skarge na mikolaja ;) bo pomylil chyba prezenty ?? zamiast bobasa dal owolke no ale cuz sedziwy wiek juz ma i skleroza go dopadla i trzeba mu wybaczyc bo dzieci na calym swiecie go kochaja i miejmy nadzieje ze z tej pomylki wyplynie cusik pozytywnego wiec zasciskac kciuki