GRATULACJE DLA FASOLKI.GIGA, to bylo przeznaczenie .Zwiedzalam miasto i szulalam stacji,przed pasami dla pieszych ,na znaku stop zatrzymal sie samochòd i ja szybciutko spytalam gdzie stacja.Italiano powiedzial ze mnie podwiezie i tak juz nie wysiadlam z autka,po 3 miesiacach wzielismy slub.Jest wesolo,ja jem moje zupki a on makaronik i jesesmy zgodna para, mimo ze wyroslismy w dwuch innych kulturach,tylko teraz ten problem ze nie ma bobasa, ale rozmawiamy duzo o tym i pewnie zadoptujemy jak nie wyjdzie,ale PRZYJDZIE NA PEWNO!!!!!!!
gratulacje dla Tamary . Ja właśnie wróciłam od ginka , mam stwierdzone PCO i pod koniec stycznia czeka mnie laparoskopia , dodatkowo dostałam skierowanie na czystość pochwy , badanie nasienia dla MM , i na szczepienie przeciwko żółtaczce typu B.
hejka też sobie chciałam zrobic prezent mikołajkowy i zatestowałam w 8dpo i zero i na pocieszenie wskoczyłam do solarium Tamara gratuluje poslij mi troszkę fluidków
Ja mam ostatnio bardzo dobry humor A po wczorajszym wieczorze jeszcze lepszy ;) Byliśmy na koncercie; udało mi się zarazić męża moim zamiłowaniem do muzyki Mozarta Korzystam z tego, że w Poznaniu jest Festiwal Mozartowski. W sobotę idziemy na kolejny koncert.
I co myślicie o tych testach Są trochę niewyraźne ale od góry jest 9dc x 2 i 10dc x 2 ,potem 11dc prawie ni\e widać krechy A z objawów wynika że owu miałam prawdopodobnie 11dc a testy i tak wskazywały na wynik negatywny. Testy kupiłam na allegro ze sklepu starania.Nie polecam
Ja też miałam takie cuda, już nie robię tych testów. Jeżeli kupię na następny cykl, to będą to testy z apteki. Koszt nieporównywalny, ale jakość najwyraźniej też.
Zostało mi jeszcze 5 testów i jeden ciążowy.Zrobię je jak oczywiście będzie jeszcze taka potrzeba w następnym cyklu a jak znowu nawalą to wystawię im odpowiednią opinie
monia wszystko jest ok - testy z 9dc pokazały ci chyba, że owu będzie, a zgodnie z instrukcją po teście pozytywnym owu następuje od 12 do iluśtam godzin i u ciebie by wychodziło właśnie na 11dc; gitara gra, ważne czy staranka były...
CZESC kobitki,jutro wolne i ide po prezenty ,ta tak w ogule to co kupujeci'?jak nie boicie sie ze ktos przeczyta to napiszcie,mòj italiano nie umie jeszcze czytac po polsku ,wiec moge pisac spokojnie hihi.
Weekend miałam cudowny :) Choć co prawda nieco zapracowany: porządki, zakupy ...itp. A dziś czuję się fatalnie od samego rana :/ Piersi bolą mnie koszmarnie Już wczoraj wieczorem zaczęły się ,,odzywać", ale teraz to poprostu masakra!! Do tego jeszcze mam wrażenie jakby były odrętwiałe i piekły Albo wariuję, albo już sama nie wiem...
Witajcie dziewczyny , a u mnie choróbsko się panoszy w domku , najpierw od kilku dni chory MM , a dzisiaj mnie dopadła angina . No i ja muszę poczekać z badaniem czystości pochwy a MM z badaniem plemników . No ale co się odwlecze to nie uciecze . Mała mi , mnie piersi w tym cyklu wcale nie bolą i zaczynam sie zastanawiać dlaczego ? A wiadomo bolące piersi to podwyzszony progesteron , więc główka do góry .
mona, z tym podwyższonym progesteronem to ja wiem. Tylko qrka, czemu właśnie w tym cyklu tak mocno mnie piersi bolą :/ W poprzednich cyklach też bolały, ale delikatnie. Jeszcze do tego wszystkiego zaczęło mnie boleć w krzyżu :/ Sypię się Zdrówka życzę dla Ciebie i MM
Witajcie babeczki!!!! Minął piękny weekend i znów poniedziałek (ale sie naczytałam) Fajnie ze mamy już pierwsze grudniowe ciężarówki Tamara i Mikam gratuluje
Hmm, z tymi piersiami to właśnie różnie bywa. Czasem u kobiet, które zawsze przed miesiączką odczuwają ból w piersiach objawem ciąży jest właśnie brak owego bólu... Ogólnie to pokręcone to wszystko: na miesiączkę bolą, na ciążę bolą. I jak tu się połapać :)
MIKAM gratuluje a u mnie bez zmian mnie też bardzo bolały zawsze piersi po owu i powiększały się "ciutke"a ten cykl mam bez objawowy ,kompletne zero !!!