Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorLily
    • CommentTimeDec 13th 2006
     permalink
    hmm jak byłam na ich stronce to zdjecia z wystepów pokazują pelne sale i dzikie tłumy kobiet - chyba niewiele kobiet myśli że to wstyd
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Andariel nie zgadzam się z tobą co do płci brzydkiej. Kobiety- są piękne i te mniej piękne, tak samo mężczyźni. Zresztą tak samo jak-- dla faceta kobieta jest atrakcją, to dla kobiety ciało mężczyzny jest tak samo atrakcyjne. Wcale nie brzydkie. Wiecie gdzie można pooglądać ciała męskie? :bigsmile::bigsmile::bigsmile: hahahahahahahaha -- na stronach dla gejów. hahahahahah:bigsmile::bigsmile: Czy to nie jest dziwne, że nagich kobiet wszędzie pełno, a nagich mężczyzn możesz znaleźć tylko na stronach dla gejów?:wink: Parodia:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    Kobietą łatwiej przychodzi pozowanie, niż mężczyzną . a poza tym niektóre kobiety traktują to jako dobrą zabawe a dla mężczyzn to troche wstyd
    --
  1.  permalink
    Ok ja sie zmywam bede dopiero jutro bo kompa mam w serwisie i oddadza mi go dopiero w piatek badz poniedzialek:confused: Milego dnai wam zycze :hugging: i wieczorka :crush::dinner::twosome:: i upojnej nocki w :hugging::heartsabove:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Pismo "Playgirl" upadło, bo napalonych czytelniczek było zbyt mało. Kwestia gustu.
    --
    •  
      CommentAuthorLily
     permalink
    o i dobrze sie stało :devil:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    :-)
    DLa chętnych: COsmopolitan zamieszcza kalendarz 2007 z rozbieranymi facetami. Czy jest ktoś zainteresowany?

W tamtym roku był łagodniejszy, też z facetami = 2006. Dodałam go sobie do innych, końskich kalendarzy (kolekcjonuję je). Wybranek marudził na niego, więc pozbyłam się ekscytujących zdjęć.
    --
    •  
      CommentAuthorAgnieszkaC
     permalink
    Cześć Dziewczyny, mam prośbę, powiedzcie mi jak to jest z tym hibiskusem. Przeczytałam właśnie, że ma on działanie poronne,a ja włąśnie przeczytałam,że w składzie herbatki "dzika róża z czarną porzeczką", którą popijałam, jest też hibiskus. Staramy się o dzidziusia i czekam właśnie do Świąt żeby się dowiedzieć czy się zadomowił, ale teraz zmartwił mnie ten hibiskus. Oczywiście już nie zrobiłam sobie tej herbaty jak to zobaczyłam :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Większość herbat tego typu zawiera hibiskus.
    --
    •  
      CommentAuthorAgnieszkaC
     permalink
    Więc nie powinnam jej pić?
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dziewczyny zapraszam do uzupelniana danych o sprawdzonych ginekologach i na tenze temacik na forum :) troche sie nowych osobek pojawilo wiec moze sie podziela informacjami.
    a taka strone dzisiaj wynalazlam http://www.lekka.pl/gabinety.html moze ktorejs z was sie przyda
    • CommentAuthormadziara20
     permalink
    hej dziewczyny!!! mam na imie magda i wlasnie teraz dolaczylam do waszego milego grona.. :wink: mam 20 lat i mieszkam w stargardzie szczecinskim.. 14 wrzesnia mialam przedwczesny porod.. bylam w 23tc.. :sad::sad::sad::cry::cry::cry: mialam syna.. jutro mija trzeci miesiac... potem mialam same niemile sytuacje.. 16 pazdziernika dostalam @ myslalam ze wszystko juz bedzie oki i ze za trzy miesiace bede mogla starac sie o kolejna dzidzie.. przez caly listopad nie dostawalam @.. zaniepokoilo mnie to i poszlam do swojego gin ktory powiedzial ze jestem w ciazy.. bylam tak bardzo szczesliwa!! niestety nie dlugo..na poczatku grudnia zaczelam plamic..pojechalam do szpitala..tam po usg okazalo sie ze pechezyk plodowy jest pusty-nie ma dzidzi.. :cry::cry::cry: zrobili mi zabieg.. pomyslalam ze znow musze czekac 3-4 miesiace.. zmienilam nawet lekarza.. dzis bylam pierwszy raz na wizycie u nowego gina.. po badaniu ku mojemu zdziwieniu powiedzial ze jestem w 6tc ciazy!!! wyszlam z gabinetu i zaczelam sie zastanawiac jak to mozliwe?! przeciez niedawno mialam zabieg!!! za dwa tygodnie mam isc na usg.. wtedy sie okaze czy jest ciaza... mam dosc.. mam dola i zamiast sie cieszyc ja caly czas :cry:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    o ja nie mogę!!!!!!!!!!!!!!! madziu o takim przypadku to jeszcze nie słyszałam.... ale kochana, do trzech razy sztuka! może tym razem jednak się uda :hugging: jesteś naprawdę młodziutka i do tego płodna, skoro w tak krótkich odstępach czasu udało wam się począć te maleństwa; koniecznie zmień nastawienie!!!! przed tobą kolejna szansa! masz maleństwo w sobie, a ten dół napewno mu nie pomoże... uszka do góry! jeśli nas podczytujesz, to wiesz ile z nas ma problemy z zajściem i wątpi w swoją płodność; wam się jednak znowu udało więc ciesz się... jeśli nie wyjdzie (choć nie wiem czemu miałoby nie wyjść) to potem będziesz się martwić; teraz masz szansę być mamusią a pod serduszkiem nosisz maleństwo i tym zyj:kissing:
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Moze szczele glupote ,przepraszam z Gòry ,ale po poronieniu powinno sie zabezpieczac przed ciaza 3 mies ,dla dobra dziecka i mamy.Rozumiemy cie tutaj i sciskamy.
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Po poronieniu,jest lateiej zajsc w ciaze ,ale organizm nie jest gotowy,wiec mozna ja tez stracic,to sa slowa mojego lekarza ,ale MAGDA MYSL POZYTYWNIE bierz jakies leki od lekarza i uda sie na pewno.
     permalink
    caly czas mysle pozytywnie! nie dopuszczam do siebie innego faktu!! ale nie oszukujmy sie ze nie moge byc w ciazy.. i to jeszcze w 6tc..!!! na poczatku miesiaca mialam zabieg... to nie jest mozliwe... moze to ja jestem jakas glupia ale tak na zdrowy rozum to inaczej nie wyjdzie..
    giga25 dziekuje za slowa otuchy i wogole za wszystko co napisalas!!! juz teraz wiem ze wszystkie tu jestescie kochane i bede mogla na was polegac..!!!!:grouphug:
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    MAGDA my sie tu mocno wspieramy...i czekamy na fasolki.
     permalink
    CIESZE SIE ZE WAS ZNALAZLAM..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jumping: :crush:
     permalink
    jeszcze gdybyscie mi wytlumaczyly o co chodzi z tymi wykresami to bym byla calkiem happy..!!!!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    madziu każda z nas ma swoje konto i prowadzi wykresy na których oznacza temperaturke którą mierzy codziennie rano przez cały cykl, wpisuje obserwacje dotyczące sluzu oraz szyjki...:)
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
     permalink
    troszke pobaraszkowalam i juz wiem o co chodzi ale dziekuje bardzo!!
    •  
      CommentAuthor_zibi_
     permalink
    witaj Madziara20 :kissing: głowa do góry ,my yu wszystkie mamy jakies problemy jedna większe druga mniejsze :thumbup:
    no np: ja ,tak pięknie szło i du......a :devil:wlasnie dostałam @ !!!!
    grudzień odpuszczam w staraniach ......już mnie to męczy
    gratuluję grudnióweczką :clap::clap::clap:
    -- [url=http://www.szipszop.pl][/ur
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    no zibi - czyli jednak nie wyszło :sad: a tak ładnie się zapowiadało :hugging: powiem to co tu krąży i krąży: odpuszczenie może się okazać zbawienne więc życzę luzu i braku ciągoty do termometru i takich tam :wink:
    •  
      CommentAuthor_zibi_
     permalink
    masz rację -giga25:bigsmile: i mam już plany siłownia,baseny ,jakas mała dieta oczyszczająca i piękna opalenizna na sylwestra a nie ciągłe grzebanie w śluziku:shamed:
    mój m stwierdził że to hormony mi buzują @ !!!
    może?????
    ale do wróżki z tym nie pójde :smoking:
    buziaki
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    ja też zaraz po @ poszłam na solarkę :shades: dwa razy tylko, ale to mi wystarcza, bo chodzi mi tylko o zdrowy kolor a nie opaleniznę; na siłkę to chodzę cały czas i jest to moje małe uzależnienie; mimo to śluzikiem się bawię i jakoś to jeszcze wytrzymuję; liczę na cud nocy wigilijnej :tooth:
    • CommentAuthorasiula82
    • CommentTimeDec 14th 2006
     permalink
    Witam was wszystkie i serdecznie gratuluję grudniowym mamusiom:clap::clap::clap:
    moja @ terminowo powinna pojawić się jutro, ale od trzech miesięcy pojawia się dzień później czyli 29 dc, jakoś się tym nie przejmuję, przyjdzie to przyjdzie, nie to nie,

przez pierszy miesiąc też próbowałam mierzyć tempki, ale moja gin po zbadaniu mnie na wszystkie strony stwierdziła że wszystko jest OK i radziła żeby nie stresować się i nie odłożyć mierzenie tylko obserwować swoje ciało, czasem śluz kochać się od 10-17dc i będzie wszystko dobrze,
    i kiedyś się uda:smile:
    --
    • CommentAuthorasiula82
     permalink
    ale jak przyjdzie @ to też sobie zafunduję solarium
    --
  2.  permalink
    Witam serdecznie :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor_zibi_
     permalink
    hejka laseczki :bigsmile:!!!
    mój gin też twierdzi że jestem stworzona do rodzenia ,może ma racje bo mam już jedną córe ale to było 12 lat temu :shocked::shocked::shocked:
    a tu jednak coś nie tak ??? pewnie te prochy dały mi w kośc które jadłam przez 10 lat ??
    przekorne to życie najpierw się wszystko robi aby nie wpaśc ,a potem staje się na głowie aby zajśc :peace:
    a zegarek biologiczny cyka ......................:smoking:
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    ZIBI JA PONOC ZDROWA JAK RYBA JESTEM A TEZ NIE ZACHODZE I RAZ PORONILAM...BUUU I CO TU ROBIC? NADZIEJA I CIERPLIWOSC.
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    a ja mam pierwszy raz szansę na tzw książkowy cykl, z owu 15dc, z odpowiednim sluzem i szyjką i .... problem w tym, że M dopiero jutro :cry: to niesprawiedliwe :cry: żeby był chociaż rano... a nie - będzie dopiero koło 17... prosiłam już o to pod wykresem ale powtórzę i tutaj bo to zawsze większa siła działania: 3majcie kciuki, żeby owu była dopiero jutro :whorship::whorship::whorship:
    •  
      CommentAuthor_zibi_
     permalink
    giga25 :bigsmile:napewno będzie jutro ,wiem to na 100%........ale nie pytaj skąd :rolling:3mam kciuki :thumbup:
    ewaroby :bigsmile: współczuje ..............ale przecież po deszczu zawsze jest słońce :peace::peace::peace:
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Giga trzymam kciuki bardzo mocno:bigsmile:. Obiadu dzisiaj nie będzie, !!! bo i jak mam go zrobić z zaciśniętymi kciukami :bigsmile: Tylko pozwól, że zwalę całą winę na ciebie, jak PM przyjedzie na obiad:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    dzięki kobitki :tooth::tooth::tooth:

podeślijcie mi głodomorów to ich jakoś wykarmię:wink:
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Własną piersią Giga :bigsmile:
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    GIGA A czemu nie pomyslisz o inseminacji ,moze sie uda ...
    •  
      CommentAuthorgiga25
    • CommentTimeDec 14th 2006 zmieniony
     permalink
    a czemu o inseminacji? chyba jeszcze na to nie czas; hormonki mi się wyrównały, już raz zaciążyłam więc chyba jeszcze z tym poczekam;

poryczałam sobie i wtedy nagle zjawił się M :bigsmile: niestety tylko na chwilkę, bo miał przewóz chorego i karetka stała pod domem; a tak go kusiłam na małe bzykanko :shamed: chyba będę musiała wzywać pogotowie, a w karcie napiszą: owulacja żony, konieczność zapłodnienia :wink: cuż... pogodziłam się, że może nam cykl przepaść, ale mam też nadzieję na mały cud oczywiście
    •  
      CommentAuthorbabyphat
    • CommentTimeDec 14th 2006 zmieniony
     permalink
    Giga ty masz super pomysły hihihi W karcie jako rozpoznanie niech napiszą "pacjentka wysoce rozpalona" :wink:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    to będzie jako objaw :wink: mogę dołączyć też wykresik; generalnie wolałabym, żeby nie przyjechał cały zespół tylko lekarz, no bo co nam maja kibicować :tongue:
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Gigus trzymam kciuki! :peace:
    a tak na wszelką wszelkośc trochę zarazy :tooth:
    :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    --
     permalink
    GIGA JA ROWNIEZ TRZYMAM KCIUKI..!!!! OWU BEDZIE JUTRO..!!!! MAM NA SZAFIE TAKA SZKLANA KULE PO KWIATKACH I WIDZE W NIEJ ZE TO BEDZIE JUTRO...!!!!
    POZDRO
    :flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:
    :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
    :grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Gigus specjalnie dla ciebie na ten weekend

:rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a to dla wsyzstkich na rozweselenie :)

Żołnierz na froncie otrzymał list od swojej dziewczyny:

Drogi Rysiu,
    Nie mogę dalej ciągnąć naszego związku. Odległość między nami
    jest zbyt duża. Muszę przyznać, że zdradziłam Cię dwukrotnie,
    ponieważ nie było Cię i to nie jest sprawiedliwe.
    Wybacz. Proszę, odeślij mi zdjęcie, które ode mnie dostałeś.
    Całuski,
    Beata.

Żołnierza to zabolało, dlatego poprosił kumpli o wszelkie zdjęcia
    ich obecnych lub byłych dziewczyn. Zatem do koperty ze zdjęciem
    Beaty dorzucił zdjęcia innych ładnych dziewczyn, jakie dostał od kolegów.
    W zestawie pojawiło się 57 zdjęć wraz z listem:

Droga Beatko,
    Przepraszam, ale ni cholery nie pamiętam, kim jesteś.
    Proszę, wybierz swoje zdjęcie z tej kupki i odeślij całą resztę.
    Trzymaj się,
    Rysiek
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    GIGA ZACISKAM KCIUKI :rainbow::rainbow::rainbow:I PROSZE ZEBY CI LOS SPRZYJAL :whorship::whorship::whorship:
    zeby nie trzabylo pogotownia wzywac ;) haha :crush:

zibi tak tak jest po burzy zawsze przychodzi slonce :rainbow:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    oj baby kochane... nie było mnie chwilę, zaglądam i tak mi się miło na duszy zrobiło :tooth: mówił wam ktoś kiedyś, że jesteście kochane, niezastąpione i jedyne wq swoim rodzaju? bo ja wam to dziś powiem!!!!! normalnie czuje się nienormalnie szczęśliwa, mimo, że nie wiadomo jak z tą owu będzie... z taką ilością fluidków (i to specjalnie DLA MNIE!!!!!!!!!!!!!!) to kurcze musi się udać; jak nie w tym cyklu, to je zachowam na następny; dzięki bardzo :whorship::whorship::whorship: Bóg wam w dzieciach wynagrodzi!!!
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Juz to robi Giga! Buziaczki - uda się !:winkkiss:
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    GIGA oby twoje slowa byly prorocze :)
    a ja juz spadam :) maz przygotowal kolacje urodzinowa :) hmm i pachnie mniam mniam same pysznosci :bigsmile:
    papa i zycze rownie udanego wieczoru jak moj :crush::rainbow::heartbounce:
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Wiesz tak sobie pomyslalam,ze insema zwieksza szanse ...i jest w odpowiednim momencie...
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    no niby tak EWUŚ, ale jeszcze mamy nadzieję, że natura nam pomoże; poza tym mój M jest strasznym czyściochem, wrażliwym szczególnie na zarazki szpitalne i jak wyobraził sobie, że ma hmmm... zrobić sobie dobrze w szpitalu, gdzie full pacjentów się przewija, to mu się blokada zrobiła i nie chce narazie o tym słyszeć; jutro się okaże co i jak :wink:

ROSKA - baw się dobrze, już ci zazdroszczę :shamed:
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    JASNE,jasne trzeba wierzyc...uda sie na pewno.
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.