Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorbabyphat
    • CommentTimeDec 14th 2006
     permalink
    Gdzie ta impreza urodzinowa?:cool:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
    • CommentTimeDec 14th 2006
     permalink
    i ja dosyłam specjalnie dla gigus pare fluidkow :):rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:

no i :whorship: twoja owu zeby zaczekała na tfojego M :) w koncu ciezarnym sie nie odmawia :D

buziaczki :*
    --
    • CommentAuthorAsia77
    • CommentTimeDec 15th 2006
     permalink
    czesc laseczki, w nocy dopadła mnie @ :devil: brzusio bolj dobrze, że dzis piatek :wink:
    •  
      CommentAuthorRosa
    • CommentTimeDec 15th 2006 zmieniony
     permalink
    HELLO
    mam nadzieje ze wy bawilyscie sie lepiej niz ja wczorajszego wieczoru :) bo po kolacji rozbolal mnie brzuszek i cierpialam nawet w nocy :cry: przytlulanska nie bylo :( a dzien rano w ubikacji doznalam szoku chyba przyszla @ :devil: iiiiiiii to o duzo szybciej :(((

baby hihi i juz po imprezce ;) hihi pan strazak to ci mila fajna sikawke :wink::crazy: haha
    szkoda ze cie nie bylo :cry: spoznilas sie jakies 2 godz :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    Roska co ty z tą @ nie strasz ! :cry:
    --
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    CZesc babki,glowa do gòry ,kiedys nadejdzie ten dzie bez @!!!!!!
    •  
      CommentAuthor_zibi_
     permalink
    hejka kobitki:bigsmile:
    giga25 jak tam ??? bo całą noc zamiast trzymac mojego m to trzymałam kciuki za Ciebie :crazy:
    Rosa szkoda..............:cry: co za grudzień........przecież byłysmy grzeczne :thumbup:
    ewaroby mam nadzieję że się nie mylisz ............:tooth:
    -- [url=http://www.szipszop.pl][/ur
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Rosa ty wracaj i nigdzie się nie wybieraj :angry:. Samą mnie tu zostawisz ze stadem nieogolonych reniferów?:cry:
    • CommentAuthorasiula82
     permalink
    Hey dziewczyny, mnie też chyba odwiedzi wstrętna @ a nie dobry mikołaj (widocznie troszkę byłam niegrzeczna) dziś powinnam dostać @, narazie nic, ale jakoś mnie brzuszek pobolewa i pewnie dostanę jutro, więc... ale zobaczymy, jak nie ten miesiąc to może kolejny cykl (tak na prawdę to chyba ten kolejny byłyby dla mnie lepszy:thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    dziewczyny jesteście WIELKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    owu nie było, teraz mimo tego, że po wysiłku mam 36,4 (tyle co ostatnio rano) więc ...... M wraca i go lekko mówiąc zgwałcę :shamed::wink: uprzedziłam go jednak, coby zjadł coś wcześniej, bo nie mam czasu na tekie przyziemnie rzeczy :bigsmile: musi sie co prawda wykąpać ale tyle mogę wytrzymać; no to do boju!!!!!!
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    hahaha giga , ty jesteś niemożliwa :bigsmile:
    uprzedziłam go jednak, coby zjadł coś wcześniej, bo nie mam czasu na tekie przyziemnie rzeczy musi sie co prawda wykąpać ale tyle mogę wytrzymać; no to do boju!!!!!!
    ale się uśmiałam
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Giga no cóż, pozostało ci życzyć wygranej wojny, nie tylko bitwy, bo tą napewno wygrasz:bigsmile: Bierz ukochanego w obroty w końcu cel jest szczytny:wink:
    •  
      CommentAuthorRosa
    • CommentTimeDec 15th 2006 zmieniony
     permalink
    NO giga ty to jestes niemozliwa ;) a gdzie gra wstepna :cool: hahaha
    ale co tam ostatecznie prysznic tez jest bardzo inspirujacy :) tez ci zycze wygranej wojny :) ktora zakonczy sie fanfarami :crazy::crazy::crazy: wiec pozostaje zyczy ci :crush:przyjemnego gwaltu :hugging: ;)

no co ty baby :cool: z tymi renrerami to ci pomoge i nie tylko im ogolimy futerka a co mikolajowi tez wygolimy to i owo :bigsmile: za to ze naszych prosb nie wysluchal:whorship: a przeciez tak ladnie prosilysmy

zuza chcialbym straszyc @ ale to jest fakt :(:sad:niestety tez sie napoczatku ludzilam ze to moze byc cos innego ale zbadalam szyjke :shamed:i jest otwarta :cry: tak wiec wszystko jasne
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    no i już po :hugging::twosome: armia ruszyła! jak kurcze tym razem się nie uda, to wyślę M na kurs survivala, coby podszkolił chłopaczki jak polować na cel i przetrwać w ciężkich warunkach :tooth:
    •  
      CommentAuthormala_mi
    • CommentTimeDec 16th 2006
     permalink
    Giguś, ja już kciukasy zacisnęłam mocno :thumbup::tooth:
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Rosa dobrze, że jednek mnie wspomożesz:cool: Ale będzie zawierucha:wink:
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    Dzień doberek ale mnie tu na forum długo nie było, ale jak wrzucać na luz to pełna parą, zreszta po ćwiczonka to mi sie nawet nie chciało do kompa siadać, tyle co pod wykresem, dzis najpierw obudził budzik a potem telefony z zyczonkami, nawet w sobote pospac nie dadza hihihhi, dziekuje za zyczenia pod wykresikiem, w dniu spodziewanej małpy bede wyjeżdzac, potem nie bede miec kompa chyba ze u męża kolegi sie na moment dorwę to uzupełnie tempki, po powrocie pewnie juz bedzie nowy cykl, ale co tam, ale mam dzis humorek nawet jak pomyśle ze właśnie stuknęło mi 31, z MM nie mozemy tego oblać w nasz sposób bo bire globulki dopochwowo( oststnia dziś), dopiero jutro hihihihi sie bedzie działo, to chyba nasza najdłuższa przerwa w zyciu, buziaczki wielkie dla wszystkich papapa
    --
    • CommentAuthorsamira
     permalink
    Mam nadzieję, że kidy doczekam sie dnia bez @, będzie to objawem ciąży, a nie menopauzy... Taki mnie jakiś czarny humor dziś naszedł :((
    •  
      CommentAuthorgiga25
    • CommentTimeDec 16th 2006 zmieniony
     permalink
    kobietki, dziś trzeba się cieszyć :))) jest piękny grudniowy dzień, słoneczko przyświeca, nie trzeba w piecach palić (oszczędzamy przez to); mamy co jeść i gdzie mieszkać i przede wszystkim mamy osoby, które nas KOCHAJĄ!!!! może ja dziś zbyt wysoko latam i jutro odczuję bolesny upadek, ale dziś tryskam optymizmem i radością :)))

SAMIRA - całkiem zabawny ten twój humor, mimo że czarny :wink:
    • CommentAuthormadziara20
     permalink
    hej dziewczyny!! zeczywiscie dzien byl piekny tylko do swiat tak blisko a tu sniegu nie widac.. :(
    poza tym mam pytanie do was co ozacza nagly wzrost temperaztury w samym srodku cyklu?? jestem ciemna w tych sprawach bo nigdy nie prowadzilam takich obserwacji swojego ciala..:shamed:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    że najprawdopodobniej jesteś po owulacji.
    --
     permalink
    czyli ze jezeli przed wczoraj wspolzylam to mozliwe ze doszlo do zaplodnienia??!!
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    możliwe, a to dobrze ? starasz się ?
    --
     permalink
    wlasnie nie bardzo.. chciala bym bardzo ale nie wolno mi narazie a poza tym lekarz powiedzial ze jestem w 6tc jak wczesniej pisalam choc wydaje mi sie to nie mozliwe.. czekam na to usg mam isc zaraz po swietach 27 grudnia.. nie wiem co mam robic teraz ze soba.. naprawde nie wiem.. :(
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    z pozdrowieniami zarazkowymi :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    wysylam tez cos na wesolo zwlaszcza dla waszych M :)

20 powodów dla których powinno sie miec dzieci

1. Dzieci są przyszłością świata.
    2. Dzieci otwierają wiele drzwi.
    3. Wprawdzie wszystkie dzieci są nasze, ale w kapitalizmie liczy się tylko to, co własne.
    4. Lepiej mieć źle wychowane dziecko niż dobrze wychowanego psa.
    5. Im więcej dzieci poczniesz, tym lepiej, bo one są czwartym, najważniejszym filarem twojej emerytury.
    6. Udowodnisz, że życie poczęte to nie tylko domena księży.
    7. Zrozumiesz, co to znaczy ponosić długotrwałe konsekwencje krótkotrwałej przyjemności.
    8. Mając dzieci, może zaczniesz wreszcie być dorosły.
    9. Kiedy twoja kobieta powróci po porodzie do smukłej figury, odkryjesz na nowa jej urodę.
    10 Kiedy twoja kobieta już urodzi, zajmie się dzieckiem i wreszcie przestanie zajmować się tobą.
    11. Skończą się nocne balangi z kolegami, co tylko wyjdzie ci na zdrowie.
    12. Zacznie się czuwanie nad łóżeczkiem, co uczyni z ciebie lepszego człowieka.
    13. Znowu będziesz mógł bawić się kolejką.
    14. Nauczysz się chować przed dziećmi lekarstwa, prezerwatywy i wiertarki, nauczysz się porządku.
    15. Będziesz dumny, gdy jajko okaże się mądrzejsze od kury.
    16. Poznasz uczucie szczęścia, gdy dziecko dostanie w szkole szóstkę, co tobie nigdy się nie zdarzyło.
    17. Poznasz uczucie nieszczęścia, gdy dowiesz się, że za szkody wyrządzone przez dzieci odpowiadają rodzice.
    18. Rosnące lawinowo wydatki na dzieci wybawią cię od udręki, jak zainwestować oszczędności.
    19. Posiadanie dzieci, to najlepsza szkoła przetrwania.
    20. Dorosłe córki i dorośli synowie mają fajne koleżanki.

:jumping:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    Ania daj jeszcze przepis jak szczęśliwie zaciążyć :wink:
    --
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    SAmira ,rozsmieszylas mnie ,dzieki bo dzis mnie dopadl dolek za tydzien@ i mam zmiany humoru.27 ide do tej kliniki niech mi powiedza cos konkretnego bo mnie szlak trafi!!!!
    • CommentAuthorsamira
    • CommentTimeDec 17th 2006
     permalink
    Ewaroby, niech powiedzą nie tylko konkretnie, ale też trafnie :) W sumie to z tym PSM-em mamy nienajgorzej: jak nerwica nas ścignie, zawsze możemy zwalic na hormony. Faceci nie mają nic na swoje usprawiedliwienie:)
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :crazy:HELLO
    wpadlam sie przywitac i powiedziec ze jeszcze dycham :) i mam czarny humor :fierce:
    no co wy u was nie pada snieg ?? :fingersear: takie dziwy ;) szkoda hahah u mnie tez nie ale czesto go sobie wyobrazam i podzeile sie z wami moimi wizjami * * ** to sa platki sniegu ;):crazy:
    *** * * ** ** * * *** * * * ** * ** * * * * *
    * * ** ** ** * * ** * ** ** ** * * *** ** * * **
    prawda ze ladne :rolling:
    • CommentAuthorasiula82
     permalink
    hey dziewczyny!! u mnie weekend mija zbyt szybko, wczoraj sprzątanko (nie mam siły) ale dzisiaj odpoczynek:)
    @ powinna mnie nawiedzić w piątek - nie przyszła, ale zazwyczaj mam cykle 29dni, wczoraj się też nie pokazała ale dziś rano (30dc) robiłam teścik i niestety negatywny:sad: dziwnie bo nic nie czuję żeby się zbliżała @, zawsze mnie bolą piersi (tymbardziej że jestem po operacji i zrost pod blizną co miesiąc dawał mocno znać że nadchodzi czas @) no ale poczekam, mam nadzieję że nic mi się nie poprzestawiało,

a mam pytanko jak w tej fazie cyklu powinna wyglądać szyjka? może to coś mi pomoże, bo śluzu mam dużo białego wodnistego, może jakieś chorubstko złapałam:sad:
    --
     permalink
    hej dziewczyny..!!! wiecie co mam problem malutki.. otoz dzis rano jak wstalam ok.8 i poszlam do toalety to na papierze toaletowym (ktorym sie podtarlam:tongue:) zauwazylam taka ochydna wydzieline.. nie dosc ze byla galaretowata to jeszcze miala kolor zolty (prawie taki sam jak w przypadku kataru ropnego) i bylo w tym tez troche krwi.. strasznie sie przestraszylam bo nie wiem co to jest?! w zyciu czegos takiego nie mialam..!! gdyby nie byla niedziela to bym pobiegla do mojego gina a tak to musze poczekac do jutra.. :sad: czy ktoras z was miala cos podobnego albo moze ktoras z was wie co to moze byc?
    tak strasznie sie martwie.. moj kamil w szkole a ja nie mam z kim o tym porozmawiac.. :sad:
    BEDE WDZIECZNA ZA POMOC..
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    JEzeli jestes w ciazy,a jest to czas @ to moze byc to resztka @,a moze tez byc poczatkiem poronienia IDZ DO LEKARZA.
     permalink
    ewaroby dziekuje za pomoc.. to raczej nie jest @ bo mialam juz w tym miesiacu.. narazie to ustalo.. jutro pojde do lekarza..
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    asiula jeżeli chodzi ci o szyjkę tuż przed @, to powinna mięknąć i otwierać się im bliżej do okresu;
    madziara radzę naprawdę odwiedzić ginka, bo opis tego czegoś jest naprawdę paskudny :( zrozumiałabym gdyby to było przed @ bo mógłby to być "płodny" śluz zabarwiony, bo kiedyś coś takiego miałam (no, może nie żółty), a tak to nie mam pojęcia o co może chodzić
    • CommentAuthorasiula82
     permalink
    Dzięki giga25 nie badałam nigdy szyjki ale nie czuję żeby była otwarta, raczej spuchnięta i zamknięta, poczekam jeszcze dzień, dwa może zrobię test, czy jest możliwość że nie wykrył ciąży? nigdy nie miałam cyklu dłuższego niż 29dni teraz mija 30dc i nic, kurczę jak mi się teraz poprzestawia to w następnym cyklu ciężej będzie trafić w owulkę:(
    --
    • CommentAuthorasiula82
     permalink
    madziara80 uciekaj do ginka bo mnie ciarki przeszły na ten opis i masz tu się zameldować jak wszytko będzie wiadomo ze już dobrze, ok?
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
    • CommentTimeDec 18th 2006
     permalink
    madziara- wizyta u ginka konieczna . Czekamy na wieści .
    asiula - trzymam kciuki.
    Mnie sie cykl wydłużył i jak podejrzewałam przez antybiotyk , dzisiaj @ przylazła. Oby do swiąt dała mi spokój.
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    ASIULA - bywało tu u nas, że dopiero trzeci test był na +, więc jeszcze wszystko możliwe :)
     permalink
    hej dziewczyny! bylam dzisi u gina.. powiedzial ze wszystko jest oki.. na szczescie a to co ze mnie wyplywalo to podobno normalka.. :bigsmile: ciesze sie.. a to czy naprawde jestem w ciazy to sie okaze najblizej w piatek bo kazal mi tescik zrobic a jak nic nie wyjdzie to 27-ego na usg.. :bigsmile:
     permalink
    poza tym mam putanko.. jak sprawdziac szyjke macicy??
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Nie zapomnij zajrzeć tutaj: http://forum.28dni.pl/discussion/14/1/obserwacja-szyjki-macicy/ i kontynuować wątek o szyjce.
    --
     permalink
    amazonka wielkie dzieki..!!! naogladalam sie obrazkow i chyba zrezygnuje.. jakos malo przyjemnie to wyglada.. a pomyslec ze tyle przyjemnosci sprawia.. :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    ???
    Nie przesadzaj. Szyjka nie jest do oglądania, lecz do diagnostyki płodności. Doznania estetyczne nie mają tu nic do rzeczy. Niejeden nie może się przmóc, aby zacząć gmerać i sprawdzać śluz...
    --
     permalink
    poza tym mam pytanie.. wczoraj mialam 37,1 temp a dzis rano bylo 35,9 co oznacza spadek temp??
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    ?
    A co z resztą temperatur? Który to dzień cyklu?
    --
     permalink
    dopiero zaczelam prowadzic wykres.. moge ci go jakos udostepnic?
     permalink
    http://28dni.pl/madziara20/cykl
     permalink
    nie ma w nim wiele informacji bo jak pisalam dopiero zaczelam..
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Oczywiście. Możesz udostępnić każdemu lub przyjaciółkom - osobom, które wybierzesz. Masz już konto w 28dni i wprowadzony wykres? Ustaw odpowiednio jego widoczność dla innych.
    Pod wykresem masz link: "Zmień prawa dostępu do tego wykresu."
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.