Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

twoja owu zeby zaczekała na tfojego M :) w koncu ciezarnym sie nie odmawia :D

brzusio bolj dobrze, że dzis piatek
przytlulanska nie bylo :( a dzien rano w ubikacji doznalam szoku chyba przyszla @
iiiiiiii to o duzo szybciej :((( 
haha
spoznilas sie jakies 2 godz

. Samą mnie tu zostawisz ze stadem nieogolonych reniferów?

uprzedziłam go jednak, coby zjadł coś wcześniej, bo nie mam czasu na tekie przyziemnie rzeczy
musi sie co prawda wykąpać ale tyle mogę wytrzymać; no to do boju!!!!!!
uprzedziłam go jednak, coby zjadł coś wcześniej, bo nie mam czasu na tekie przyziemnie rzeczy musi sie co prawda wykąpać ale tyle mogę wytrzymać; no to do boju!!!!!!ale się uśmiałam
Bierz ukochanego w obroty w końcu cel jest szczytny
hahaha

wiec pozostaje zyczy ci
przyjemnego gwaltu
;)
z tymi renrerami to ci pomoge i nie tylko im ogolimy futerka a co mikolajowi tez wygolimy to i owo
za to ze naszych prosb nie wysluchal
a przeciez tak ladnie prosilysmy
niestety tez sie napoczatku ludzilam ze to moze byc cos innego ale zbadalam szyjke
i jest otwarta
tak wiec wszystko jasne

armia ruszyła! jak kurcze tym razem się nie uda, to wyślę M na kurs survivala, coby podszkolił chłopaczki jak polować na cel i przetrwać w ciężkich warunkach 
Ale będzie zawierucha

HELLO 
takie dziwy ;) szkoda hahah u mnie tez nie ale czesto go sobie wyobrazam i podzeile sie z wami moimi wizjami * * ** to sa platki sniegu ;)
dziwnie bo nic nie czuję żeby się zbliżała @, zawsze mnie bolą piersi (tymbardziej że jestem po operacji i zrost pod blizną co miesiąc dawał mocno znać że nadchodzi czas @) no ale poczekam, mam nadzieję że nic mi się nie poprzestawiało,
) zauwazylam taka ochydna wydzieline.. nie dosc ze byla galaretowata to jeszcze miala kolor zolty (prawie taki sam jak w przypadku kataru ropnego) i bylo w tym tez troche krwi.. strasznie sie przestraszylam bo nie wiem co to jest?! w zyciu czegos takiego nie mialam..!! gdyby nie byla niedziela to bym pobiegla do mojego gina a tak to musze poczekac do jutra..
czy ktoras z was miala cos podobnego albo moze ktoras z was wie co to moze byc?
ciesze sie.. a to czy naprawde jestem w ciazy to sie okaze najblizej w piatek bo kazal mi tescik zrobic a jak nic nie wyjdzie to 27-ego na usg..