Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
statystycznie rzecz ujmując masz jeszcze 2 testy przed sobą :)))
Może masz rację - przetrzymuje mnie... Chyba jednak ginekolog AniM miał rację, że lepiej nie robić testu wcześniej niż 5 dni po terminie. A u mnie przecież dopiero 3...

Było to więc równo 3 tygodnie po prawdopodobnej owu. Już nic z tego nie rozumiem. Doszłam do wniosku, że przestaję mierzyć, bo to i tak nic nie daje. Nakręcam się tylko bez sensu, a potem rozczarowuję. Zastanawiam się też, czy aby wszystko ze mną jest w porządku...
u mnie Aesz to samo, wstrętna @ zwodziła mnie kilka dni, nigdy nie miałam tak długiego cyklu, i rozbudziłam w sobie nadzieję i jak przyszła @ to przeżyłam to mocniej niż wcześniej
mąż mnie wspiera, rodzicom nic nie mówiłam bo też nie chcę żeby mi kibicowano co miesiąc i pytano, ale w święta było ciężko, każdy życzył nam dzidziusia niewiedząc że my od momentu jak się pobraliśmy cały czas się praktycznie staramy
ale teraz kolejny cykl, kolejna szansa i zobaczymy. Mam nadzieję że Nam się wszystkim teraz uda, pozdrawiam cię Aesz i trzymam kciuki
ale pewnie zawsze mnie otaczało ale tego wszystkiego nie zauważałam
u mojego męża w pracy zatrzęsienie, dwie koleżanki urodziły w przeciągu tego miesiąca (obie chłopców) a kolega właśnie się dowiedział że będzie miał chłopczyka, a my... też przyjdzie pora
Już się umówiłam na przyszły tydzień.