Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Od razu wspomne,ze na poczatku lutego moj maz bedzie mial ponowne badania nasienia i wtedy sie wszytko okaze co dalej. Jesli chodzi o list pisany do Swietego Mikolaja to i mi niestety nie przyniosl prezentu
Nawet na Wigilie o mnie zapomnial
I tez nie dostalam prezentu
Czy ja taka niegrzeczna bylam
Ale dobra daje szanse mu bo moze zamiast mi fasolki dal super ekstra armie zolnierzykow mojemu mezowi ale jeszcze o tym nie wiemy
Jesli tak bedzie zwroce mu honory
HELLO W NOWYM ROKU 2007 

ja takze cie sciskam 
Na gg przewaznie jestem dostepna okolo 17
Przy okazji moj maz jest zachwycony ze oprocz zwyklej przejazdzki na poludnie Polski spotkamy sie na male piwko 

Oczywiscie on kierowca bo ja tego bydlaka boje sie prowadzic 
hehe zobaczysz mnie najpierw w kasku a potem moja gebke

Nie dosc,ze PMS-a mam,to boli mnie krzyz,kreci mi sie w glowie to jeszcze macice mi ciagnie w dol
Cos mi sie zdaje,ze ta @ bedzie strasznie bolaca
Wzielam juz lyknelam wit.B6,magnez,no-spe wiec moze jakos wytrzymam w pracy
Cholernie nie lubie miec @ w pracy bo 1 dzien @ jest u mnie zawsze bolacy tylko nieraz bardzo,bardzo,a nieraz troszke mniej
Nie ma jak gdzies ponarzekac i sie wyzalic 

i wszystko szykuje się za zapłodnienie, ale... nie pęcherzyki. Miałam ich pięć w każdym jajniku, ale jak się wyraziła pani doktor żaden nie był dominujący, a któryś powinien już być większy odrobinę (7 dc). Zapisała mi clostilgebyt. Niby bierze się go od 5 dnia, ale wyjątkowo kazała mi go brać od dziś, potem już normalnie. Po zakończeniu 2 cyklu mam przyjść z temperaturkami i wynikami badań (kupa różnych, m.in. tarczyca). Trochę miodu wlała w moje serce, bo powiedziała, że za 2 miesiące to już w ciąży do niej przyjdę.

Naprawdę w pewnym momencie miałam ochotę stamtąd wyjść, bo pomyślałam sobie, że ludzie mają większe zmartwienia. Ale cały czas gdzieś tam w głowie dźwięczała mi Twoja historia i to przeświadczenie, które z niej wynikało - SZKODA CZASU!!! 
Poznaliśmy się dokładnie w dzień moich urodzin. W maju stuknie nam 5 lat. Kiedy to zleciało 

i mam nadzieję że się uda.
więc mam nadzieję że niedługo z niej skorzytam

od wrzesnia czynnie biore udzial w dyskusji na forum mama a staram sie o dzidzie teraz 20 cykl i jak narazie same pudla
ale jestem pelna nadziei ze to sie zmieni

[/quote][quote=Amazonka]Wpisujesz swoje obserwacje do 28dni?naturalnie mozesz zajzec ale to dopiero poczatek nowego cyklu
--
tylko tempke mam jakos wyzsza
maria34

a tempka jakos wysoko jeszcze