Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    ale ewaroby jeszcze na 100% nie wiesz,ze masz owulacje. Po to jest ten monitoring aby to sprawdzic. Po drugie stymulowac cykl to nie tylko podac leki aby byla owulacja owszem to sie wiaze ze soba ale to nie tak do konca. Stylujue sie cykl np na poczatku podaje clostybegyt aby wzrosly pecherzyki (szczegolnie jesli nie ma dominujacego pecherzyka badz zbyt pozno wystpeuje owulacja np 20dc a cykl trwa 28dni) potem po sprawdzeniu(przy stymulacji najczesciej rowniez jest porwadzony monitoring cyklu) czy pekl pecherzyk nastepuje dalsza czescjesli nie pekl podaje sie lelki ulatwiajace pekanie pecherzykow graffa np pregnyl, i trzy dni po owulacji podaje sie leki zwiekszajace ilosc progesteronu np. duphaston. Ale stymulacja i wjaki sposob bedzie prowadzona zalezy od :
    -lekarza prowadzacego
    -wynikow badan hormonalnych
    -wyniku monitoringu cyklu
    -niektorzy lekarze od razu tez chca miec wyniki nasienia meza.
    --
    • CommentAuthoraesz
    • CommentTimeJan 9th 2007
     permalink
    Cześć dziewczyny!!!:smile:
    Już zakończyłam moją pierwszą serię przyjmowania clo. Przy skoku mieliśmy się brać ostro do roboty, ale za diabła nie mogę się teraz połapać w temperaturce! Jak zaczęłam je przyjmować to mi poszła do góry (do 37), potem spadła (do 36,75), a dziś znów doszła do 36,9. Nie wiem czy uznać to za skok:confused: W związku z tymi wątpliwościami działamy cały czas. W końcu to sama przyjemność :wink:
    Czy któraś z Was też brała ten lek i miała dziwne tempki?
    Pozdrawiam
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    PSZCZçLKa ,ok troche mi rozjasnilas ,teraz wiem co mam pytac i jak to dziala mniej wiecej,zobaczymy 18 tego.
  2.  permalink
    ewaroby wiem,ze nie wiele pomoglam ale ciesze sie,ze choc troszke :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorpszczolka232
    • CommentTimeJan 9th 2007 zmieniony
     permalink
    zuza mam prosbe sprawdz swojego neila podanego w opisie :D
    Zapomnialam dodac zapraszam ponownie na swoj wykresik :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    pszcółka przed chwilą przeczytałam i.. nie wiem co powiedzieć....Zatkało mnie
    --
  3.  permalink
    zuza nic nie mow :bigsmile::hugging::kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    ale nie wiem co z tym dalej zrobić...
    --
  4.  permalink
    Wiec musisz sie zalogowac na swoj wykres i wpisac go wchodzisz w prezenty tam gdzie palemka jest w wykresach i masz nadole otrzymane kody wpisujesz ten kod ode mnie i wszystko :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    już udało się, naprawdę zaskoczyłaś mnie, bardzo dziękuję, po tym cyklu jak sie nie uda chciałam odłożyć obserwacje do połowy roku i dlatego nie wykupowałam abonamentu, a u mnie baardzo gorąco na wykresie , zaraz uzupełnię dane, jeszcze raz dziękuję.:flowers::flowers::flowers:
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    laski - a wy co tu chachmęcicie??????????????
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    giga zapraszam wieczorkiem na mój wykresik...:wink:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    no własnie , o co tu chodzi ? przyznać się ;> , chociaż ja trochę się chyba domyślam :bigsmile:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    wieczorkiem???? ja już tam popędziłam i jeszcze żadnej zmiany! czekam niecierpliwie :))) a z tym kodem, to już obcykałam :) tylko ciekawe ile osób może użyć ten sam kod; jakoś musieli to ograniczyć, bo by zbańczyli
  5.  permalink
    hehe widac,ze baby z was bio jestescie ciekawskie :cool::bigsmile:

zuza jeszcze raz niema za co :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    giga zaraz będę uzupełniac , zaglądnij za 10-15 minut
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    pszczółeczko super przyjaciółka z Ciebie . :bigsmile:
    -- gg 6155390
  6.  permalink
    giga pewnie kazdy kod jest tylko do jednorazowego uzytku inaczej by ich nie bylo,bo by sie im nie oplacalo :bigsmile:
    --
  7.  permalink
    mona :shamed::shamed::shamed: e tam poprostu zwykla babeczka ze mnie :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    ale pomysł mieli niezły :)))
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    no a ciekawość.... trudno opanować; M czasem ma mnie już przez to dosyć :)
  8.  permalink
    giga przyznaje,ze tak :bigsmile: milo jest komus cos podarowac :bigsmile:
    giga i nie przejmuj sie ja tez jestem z reguly ciekawska :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    chyba jak większość babów :tooth:
  9.  permalink
    buahahah giga :swingin: racja normalnie masz racje :rolling:
    --
  10.  permalink
    ok ja sie zegnam,ide myc i spac :bigsmile:
    Dobranioc babeczki,kolorowych snow Wam zycze :cool: I owocnych przytulanek :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    trzeba mieć do kogo się przytulać... M wraca dopiero w piątek, a to jeszcze taki odleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegły dzień...
    • CommentAuthormuuucka
     permalink
    Hej dziewczyny to ja muuucka. Mam pytanko czy któraś z was miala wykonywane badanie HSG? Jesli tak to czy od razu jest wynik( czy trzeba czekac kilka dni), i czy to prawda ze podczas takiego badania mozna udroznic jajowody, jesli ma sie niedrozne? a tak a propo to co co jest takze za badanie HSC? pozdrawiam i blagam o wyjasniajaca odpowiedz
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    hmm... ja mam mieć właśnie robione HSG; co do udrażniania to słyszałam, że w czasie badania można z eczka "przepchać" jajowody, co by oznaczało, że można je udrożnić; przypuszczam jednak, że odnosi się to tylko do małych "przeszkód"; wiem już, że trochę boli jak się to robi, ale o reszte pytaj lasek (przynajmniej sama się czegoś dowiem)
    • CommentAuthormuuucka
     permalink
    a czy cos wiesz na temat wyniku, kiedy jest podawany?
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    wynik ja dostałam po godzinie :))
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
  11.  permalink
    Witam was :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
    • CommentTimeJan 10th 2007
     permalink
    Czy któraś stosowała taki tester ?
    http://mediweb.pl/sklep/product_info.php/products_id/943
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Zobacz tu:
    http://www.npr.pl/forum/viewtopic.php?t=2382&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=donna
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    wpadlam was pozarazac, ale nie nie chorobskiem a ta pozytywna zaraza
    nigdy jej za wiele a widze ze dawno juz nikt sie z wami nie dzielil pozytywnymi ciazowymi zarazeczkami

:rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
  12.  permalink
    Aniu masz racje dawno tu nikt nie wpadal z fluidkami :angry: Ale dobrze,ze Ty nadrabiasz za inne ciezaroweczki i o nas zawsze pamietasz :bigsmile::flowers:
    --
    • CommentAuthorbasiek_76
     permalink
    :crush::crush::crush::crush::crush::whorship: faktycznie mało tu zarazków hihih to i ja się przylączam - mam ich trochę w zanadrzu.
    Kopniaków mojego maleńkiego synka rozdawać wam nie bedę- wystarczy że mnie już toi owo po tym pobolewa hihih
    pozdrówki dla wsyzstkich starających się dziewczyn :clap:
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    dzieki - fluidki sie przydadza
    :smile:
    --
    •  
      CommentAuthormonika111
    • CommentTimeJan 10th 2007 zmieniony
     permalink
    Ja też łapę kilka wirusków- przydadzą mi się szczególnie teraz :wink:
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    o witaj witaj :)))
    --
    •  
      CommentAuthor100krocia
     permalink
    Też troszkę połapię :jumping:
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    to i ja sypne :) zeby dla wszytskich straczylo :)):rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow: :)
    --
    •  
      CommentAuthormonika111
     permalink
    kfiatuszek dzięki :kissing:
    • CommentAuthoraesz
     permalink
    Też trochę wezmę.... Na te moje aktualne staranka...:wink:
    • CommentAuthoraesz
     permalink
    Kfatuszku! Dzidzia śliczna!!! A i domek dla niej też już całkiem-całkiem... Zaraź mnie, koniecznie!!! Też tak chcę!!!
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    to zabieraj zarassski :) jak cos to pisz :) dołacze ich wieceje :)):kissing: a to taki buziak zarazajacy ;) dla ciebie :)
    --
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    I ja zbieram te ,,zarazki" :wink:
    Choć mam nadzieję, że już jestem zarażona ;)

kfiatuszku, urocze fotki :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Nio ja też sypnę tymi "podwójnymi" jak mnie się udało - spełnienia marzeń KOBIETKI :heartbounce::heartbounce:

:rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    dziekuje :P:)
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    ojej fluidki w powietrzu latają , więc korzystam z okazji i też łapię :bigsmile:
    kfiatuszku- super zdjęcia
    -- gg 6155390
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.