heheh lapie lapie fluidki Wystarczy delikatnie dac do zrozumienia ciazeroweczkom,ze powinny sypnac fluidkami i prosze od razu fluidki w powietrzu fruwaja To dla was kochane ciezaroweczki
Hey, mam pytanko, jak owulację miałam w 17-18dc (bardzo późno jak na mnie) to czy to znaczy że @ też przyjdzie później ok. 31 dc? czy jest jakaś reguła ile zazwyczaj powinna trwać faza po owulce? (ok. 14 dni?), zawsze miałam cykle 28dni a ostatni aż 31. Czy po owulce można stwierdzić kiedy przyjdzie @, nie chcę się napalać i robić testów po 28dc:) (termin @ mam na 14.01. - 28dc)
hello co tu tak pusto ....?? dziewczyny apeluje piszcie co tam u was :) bzzzzzzzzzyyyy z ciebie to naprawde prawdziwa przyjaciolka u mnie po odejsciu z 28 wreszcie unormowanie : z czegoi sie bardzo ciesze
CCZESC babki,pusto bo same weteranki zostaly.Odebralam wynik z HIV ,troche sie balam buuu nie wiem ,nie bylo powodu ,ale sie balam oczywiscie negatywny i cycuszki tez zdrowe.PaPa.
co tam będę optymistyczna, będę się o to martwić jak 2 cykl starań będzie nieudany, teraz jest jeszcze nadzieja (termin @ mam na 14.01) trzymajcie kciuki
asiula - zdrowe pary maja 2 lata na staranka. Potem idą się badac. A i tak wynika badań o niczym nie przesądzają. Dopóki nie skończyłaś 40 roku życia - każdy rozsądny lekarz postawi taka diagnozę - Próbować)))) Ale oczywiście naturze czasem pomóc trzeba. I optymisyką to nalezy być! Trzymam kciuki i powodzenia
hej dziewczyny!!! chcialam tylko napisac ze skonczyla mi sie waznosc konta na 28dni i narazie nie bede prowadzila wykresu az do konca miesiaca bo dopiero wtedy dostane pieniazki.. zuza i giga na usg poszlam ale nie bylo mojego lekarza a inny nie chcial mi zrobic..
no urmowalo to znaczy ze nie ma dziwnych niespodzianek :) ze przychodzi szybciej niz prawidlowo 28 !? bo ostatni cos szlala i pojawila sie po 21 zdarzylo mi sie na 28 dni tez 25 - 26 a wczesniej przychodzila jak w zegarku 28-29 !? a dzis mam 30 dc - ale nie napalac sie brzusio boli juz jak cholera wiec ...
a jesli chodzi o 28 to mnie tam juz nie bedzie z przyczyn technicznych i zdrowotnych i chyba powinnam skasowac konto ??
WLASNIE USUNELAM konto jesli moge was prosic sprawdzcie czy tak tez jest w rzeczywistosci :) dziekuje i zycze udanego weekendu sexsu na okraglo zaru uczucia ktroe nie wygasa a co za tym idzie owocnego weekendu
amazonko mam dostep do kompa :) a moje przyczyny zdrowotne to takie ze za bardzo przezywam te wykresomanie z temperaturka tz stresowalam sie , analizizowalam i to mnie dobijało choc wmawialam sobie ze sie tym nie przejmuje i podchodze do tego lajcikowo to jednak gdzies to we mnie gleboko siedzialo !? a efekty widac bylo coraz to wczesniejszymi przyjsciami kolejnych @ oraz skapymi krwawieniami !? wiec widac jak wplyw maja nerwy ... chyba sa wsrod nas te ktore mnie rozumieja rozumieja :)
Nie dziękuję.Doszlam do wnoisku ze fajnie jest porozmawiać sobie czasem na forum z osobami które maja podobne problemy i cel:) Razem zawsze łatwiej:) Mam nadzieję że nasze staranka przyniosą szybkie efekty:)
Rosa ....masz racje.Ja tak zrobilam i po mcu luzu wskoczylam na jeden cykl i prosze mam 2 krechy wlasnie zrobilam tescik Takze jest w tym luzowaniu cos ......
A czy to prawda że jak test wychodzi wcześniej to prawdopodobnie dziewczynka się urodzi a jak nie wychodzi a później wyjdzie to chłopiec. Kurde nie mogę sobie wspomnieć gdzie ale gdzieś to czytałam
Przy pierwszej ciazy robiłam test w dniu spodziewanej @ i wyszedł negatywny, dopiero po paru dniach powtórzyłam i był plus, urodziłam dziewczynkę. Monia u Ciebie tempka systematycznie spada wiec chyba to nie ciąża.
dzieki gigus :))))) za 5 czy 6 razem juz nie pamietam ale dobrze zrobic sobie przerwe .....jak ja:))))) nawet nie wiedzialam ze mam owu w swieta dopiero pozniej zaczelam mierzyc tempke a ona juz sie podnosila wiem ze nie da sie o tym myslec, ale mozna przestac mierzyc temp.
dzieki Roska:)))) ....wrzucaj na luz i melduj o plusiku za dlugo juz tu siedzimy....jak weteranki .....hahaah..... choc tutaj tak milutko i dziewczyny superowe
Zibi gratuluję!!! To cudownie usłyszeć od rana niesamowite wieści!!! Tak się cieszę!!! No i nie ukrywam, ale troszeczkę zazdroszczę... Niech maleństwo rośnie zdrowe, a mamusia spokojnie i bez nadmiernych dolegliwości przechodzi ciążę!
Ja w tym cyklu (dziś pierwszy dzień) niczego nie mierzę i niczego nie oglądam. A ponieważ to będzie szósty starankowy, jeśli nic nie wyjdzie, to pójdziemy zrobić spermogram. To będą pierwsze badania...