Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormyszorka
    • CommentTimeJan 30th 2007
     permalink
    cześć staraczki przesyłam Wam fluidki i życzę samych najlepszych owoców
    :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    --
    • CommentAuthoraesz
     permalink
    Dziewczyny, spieszę Wam donieść o cudownych nowinach. W niedzielę zrobiłam test i zobaczyłam DWIE KRESECZKI!!!:crazy:
    Nadal nie mogę w to uwierzyć.

MAGG - DZIęKUJę :flowers: Gdyby nie Ty, pewnie czekałabym nadal...

Jak myślicie, na kiedy mam się umówić do lekarza?

Wiecie, jeszcze to do mnie nie dociera. :tooth:
    •  
      CommentAuthormonika111
     permalink
    Aesz gratulacje :clap:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Aesz, z racji nicka będziesz na czele wśród starających się z sukcesem w Wiki. :-)
    --
    •  
      CommentAuthorAgnieszkaC
     permalink
    Gratulacje Aesz!!!! Bardzo, bardzo się cieszę, ze sie udało!!!! :cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Aesz gratuluję :bigsmile: styczeń jest bogaty w dobre wiadomości. Chyba niedługo obalimy teorię o najbardziej płodnych miesiącach hihihhi:cheer:
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    Witam wszystkie laseczki :swingin::swingin:
    Aesz moje najserdeczniejsze gratulacje:flowers::flowers::rainbow:
    --
  1.  permalink
    Aesz GRATULUJE CI SERDECZNIE :flowers::flowers::flowers:
    --
    • CommentAuthormonika-b_
     permalink
    Witam Dziewuszki! Mogę się do Was przyłączyc? My zaczynamy starac sie w kwietniu(14 mamy slub) ale juz sie przygotowujemy...Dobrze, ze trafilam na 28d-moze do kwietnia zdobędę wiedzę:thumbup:
    Pozdrowka

Ps. Aesz-przylączam sie- gratulacje:cheer:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aesz GRATULUJE :flowers: fajnie ze co raz to nowe ciazowki sie tu pojawiaja :)
    • CommentAuthorpromyk78
     permalink
    Czesc dziewczyny ja tutaj pierwszy raz:bigsmile:
    Serdeczne gratulacje dla Aesz:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    Mam nadzieje ze i mnie sie niebawem uda bo staramy sie juz 18 m-cy:shamed:
    Rozpoczelam na 28dni prowadzenie wykresu temp moze to cos da...
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Witaj promyku :bigsmile: wpisałaś już swoje dane do tabelki w Wiki? Jeśli nie, to wpisz lub poproś jakąś miłą osóbkę o pomoc. Miłych tu nie brak, więc nie powinnaś mieć problemu. Możesz też przedstawić się i przywitać w odpowiednim temaciku. Napewno szybko się we wszystkim połapiesz, jeśli będziesz miała problem poprostu pisz :bigsmile:
    • CommentAuthorpromyk78
     permalink
    no wiec..................:shamed:Tabelke widze tylko nie bardzo wiem jak sie do niej dostac:confused:
    babyphat prosze o pomoc:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    Witajcie staraczki :) jestem swierzo po konsultacji z moim bobaskiem i rozsiewam zarazki :) łapcie ile wlejzie :)):rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    hihihiiii promyczku tak myślałam :bigsmile: ja też nie potrafię wpisywać w Wiki, ale podaj tutaj swoje dane według tabelki i poproś o wprowadzenie danych. Jutro napewno będą wprowadzone, jeśli będziesz miała z tym problem to ja poproszę o to moją przyjaciółkę :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    kfiatuszek to ja tutaj pierwsza łapię zarazę bo niedługo, będę jako bezdzietna opisywać moją menopauzę hihihi:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    heheheh :d nie przesadzaj :P chyba az taka stara nie jestes co ??:P łap łap :d są strasznie zarazliwe :)
    --
    • CommentAuthorpromyk78
     permalink
    Lapie te cudowne zarazki bo zwariuje:crazy:
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Czas leci a nie biegnie, więc :bigsmile: czuję już na plecach, jego oddech hihihii 29 lat to już najwyższy czas a tu NIC NIE WYCHODZI:confused: no cóż w tym tempie menopauza tylko świśnie i będzie po wszystkim:rolling: Dobrze, że poczucie humoru mnie jeszcze nie opuszcza :)
    • CommentAuthorpromyk78
     permalink
    Ty tez masz te cudowne 29??
    • CommentAuthorpromyk78
     permalink
    mysli tez mamy podobne ale blagam tylko nie nakreslaj wizji menopalzy bo sie zastrzele:fierce:
    I tak sobie mysle ze jestem stara jak swiat (bez urazy):wink:
    • CommentAuthorpromyk78
     permalink
    moze mnie jakas dobra dusza wpisac na Wiki bo ja jakas niedouczona jestem:shamed:
    Login promyk78
    login na 28dni promyk78
    Imie Agnieszka
    wiek 29
    nr cyklu staran 18 (ale na 28dni pisze pierwszy raz tak ze nie wiem co tam nalezy wpisac)
    data nast. @ 15 luty
    miejscowosc slask:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    no tak, to mamy dwa stare światy Oczywiście, że bez urazy :wink: W tym wieku trzeba się porządnie regenerować i o przyzwoitej godzinie chodzić spać, więc muszę wam powiedzieć DOBRANOC, bo do rana nie zdążą mi się zmarszczki rozprostować hihii Idę do łóżeczka zarazki od kfiatuszka rozmnażać. Dobranoc :winkkiss:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    oo promyczku :) sląks powiadasz?? skad dokladnie jestes??:)
    --
    • CommentAuthorpromyk78
     permalink
    Dobranoc:bigsmile:a ja moge sobie jutro pospac:smile:wiec sobie jeszcze poczytam i poczekam na meza
    Kfiatuszek ja jestem z Tarnowskich Gor a Ty?
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
    • CommentTimeJan 30th 2007 zmieniony
     permalink
    Zabrze :P dobranoc baby :)owocnych rozmnazan ;p
    --
    • CommentAuthorpromyk78
     permalink
    :whorship: o dzieki ci dobra kobieto dobranoc
  2.  permalink
    Witam z rana :bigsmile:
    Jakes czary na Wiki sie dzieja :shocked: Zagladam do niej patrze na staraczki a tam brakuje jednej osoby :shocked: mnie :shocked: nie wiem dlaczego i jak to sie stalo,ze wyparowalam ale wpisze sie na nowo :beard::tooth:
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    promyku już jesteś w Wiki :) Witam Cie serdecznie bys nie zasiedziała się tu :bigsmile:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
  3.  permalink
    O rany ale ze mnie @ wredna :shamed::confused: Nie przywitalam nowej osoby :shamed:
    PROMYKU WITAM CIE WSROD NAS I MAM NADZIEJE,ZE JZU NEI DLUGO BEDE GRATULOWAC CI CIAZY :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeJan 31st 2007 zmieniony
     permalink
    Instruktorka aerobiku jest ode mnie starsza o rok i rok wcześniej niż ja wyszła za mąż.
    W ostatni czwartek stwierdziła, że nie będzie się przemęczać i wykonywać najbardziej wymagających ćwiczeń - tak czasem bywało, gdy prowadziła zajęcia w czasie swojego przeziębienia. Wczoraj powiedziała, że trudniejsze ćwiczenia będzie markować, a ćwiczące powinny dać z siebie wszystko.
    Kto wie, może w tym miesiącu zobaczyła pozytywny test? Ani chybi w ciągu paru miesięcy aerobik się skończy, przynajmniej z tą instruktorką... :-(
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
    • CommentTimeJan 31st 2007
     permalink
    PROMYKU a nie mówiłam, że dzisiaj napewno znajdzie się jakaś miła osóbka, która cię dopisze? Musisz wiedzieć, że Oczekująca jest we wpisywaniu ZAWSZE NIEZAWODNA :bigsmile: Pozdrawiam Oczekującą-Maję. Amazonko bardzo możliwe, że instruktorka niedługo zostanie mamą. My jesteśmy tak wyczulone na każdy objaw, że nic się przed nami nie ukryje w tej kwestii :)
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    hello :) ale mine dlugo nie bylo bo komputerek spurowal :neutral:
    ale juz jest ok :)
    :cry:nikt za mna nie tesknil ...:(
    gratuluje nowym mama :)
    promyczku witam cie wsod nas
    aaa u mnie :shocked: dziwy sie dzieja ...w grudniu po raz pierwszy w zyciu mialam najkrotszy cykl 21 dni aa terazzz
    mam na koncie 48 dc i nadal echo ...z @ choc 42 dc zrobilam test i wyszedl negatywny :neutral:

pozdrawiam wszystkie :)
    i mam prosbe bzzzy , sokrpionka7 ,andriel , paulaC i przypomnijcie mi sie na gg :) z gory dziekuje
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    i przepraszam zapomnialam o 100kroci
    •  
      CommentAuthor100krocia
     permalink
    Roska, udało mi się chyba :))))))))))))))))))))))))
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :crazy:serio bardzo sie ciesze:))))):heartbounce: i nawet niemasz pojecia jak bardzo :)
    bo pamietasz co powiedzialam ze ty pierwsza pamietasz ??
    •  
      CommentAuthor100krocia
     permalink
    Może jednak Ty tylko jeszcze nie wiesz :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorMadzia83
    • CommentTimeFeb 1st 2007
     permalink
    Cześć koleżanki, jestem tu nowa, mam 24 lata (skończę 12 lutego). 8.11.2006r. poroniłam swoją pierwszą ciążę, obecnie jestem w trakcie trzeciej miesiączki i w tym cyklu zaczynamy staranka o dzidzię :clap:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    WITAJ MADZIA83:swingin: i zycze powodzenia :bigsmile:
    oj 100krocia raczej boje sie ze to cos innego ??:neutral::sad: jutro powtorze test !!
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Roska trzymam kciuki
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

A ja mam przełozoną laparoskopię :jumping: na marzec jeszcze sobie miesiąc pożyję :tooth:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    Witajcie dziewuszki:crazy::crazy:
    Madziu83 witaj i ja również życzę powodzonka w staraniach :rainbow::rainbow:
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Rosa nareszcie jesteś z nami, była fala odejść na 28dni, teraz czas powrotów hihihihi Ja też do was wracam, co się będę męczyć jak mi bez was jakoś nieciekawie :bigsmile: Oczekująca już dawno nie podnosiłaś tematu o uzupełnianiu tabelki hihihihihii tego też mi jakoś brakuje. Zawsze jak tam zaglądałam miałam nadzieję, że coś napisałaś. :tooth: a tam zawsze same emoty były hihihihi
    • CommentAuthorewaroby
    • CommentTimeFeb 2nd 2007
     permalink
    HEJ.Ja bylam w klinice i dostalam po usg zastrzyk w dupke.Jutro i pojutrze mam sie przytulac a potem jakies tabletki brac,zobaczymy co to bedzie .Jak przyjedzie@ mam zadzwonic i znowu przyjsc ,tak ze 3 miechy a potem insema.
  4.  permalink
    ewaroby trzymam mocno kciuki aby @ nie przyszla :bigsmile: i zeby IUI juz nie byla potrzebna :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    http://www.hli.org.pl/xoops/modules/news/article.php?storyid=132
    Możliwy pochówek dzieci zmarłych przed narodzeniem

Rodzice dzieci, które zmarły w łonach matek, będą mogli je godnie pochować bez względu na to, jak długo trwała ciąża. Minister zdrowia podpisał rozporządzenie w tej sprawie.
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Amazonko qrde nie miałaś gdzie tego zamieścić tylko tutaj kiedy kobiety świętują II kreseczki wrrrr wkurzaja mnie takie tematy! Może powinny znaleźć swój kącik ale z drugiej strony są dla tych zaciążonych i starających się nutką obawy!
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeFeb 2nd 2007 zmieniony
     permalink
    STOKROTKO Z CAłEGO SERDUCHA GRATULUJę II KRESECZEK NA CIążOWYM I MIłO, żE JESTEś WśRóD NAS - CIężARóWEK :))

UWAżAJ NA SIEBIE, DBAJ O MALEńSTWO :))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeFeb 3rd 2007
     permalink
    wpadlam zostawic wam na weekend troche zarazy, zeby staranka byly przyjemniutkie i oczywiscie owocne

:rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    :flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:
    :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    :flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
    :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

no to i Ja zmałpuję resztę babeczek z fluidkami!
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    i ja :) z okazji mojego połmetku :))
    :flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::heartsabove::heartsabove::heartsabove::heartsabove::heartsabove::heartsabove::heartsabove::heartsabove::heartsabove::heartsabove:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.