Witam Dziewuszki! Mogę się do Was przyłączyc? My zaczynamy starac sie w kwietniu(14 mamy slub) ale juz sie przygotowujemy...Dobrze, ze trafilam na 28d-moze do kwietnia zdobędę wiedzę Pozdrowka
Czesc dziewczyny ja tutaj pierwszy raz Serdeczne gratulacje dla Aesz Mam nadzieje ze i mnie sie niebawem uda bo staramy sie juz 18 m-cy Rozpoczelam na 28dni prowadzenie wykresu temp moze to cos da...
Witaj promyku wpisałaś już swoje dane do tabelki w Wiki? Jeśli nie, to wpisz lub poproś jakąś miłą osóbkę o pomoc. Miłych tu nie brak, więc nie powinnaś mieć problemu. Możesz też przedstawić się i przywitać w odpowiednim temaciku. Napewno szybko się we wszystkim połapiesz, jeśli będziesz miała problem poprostu pisz
hihihiiii promyczku tak myślałam ja też nie potrafię wpisywać w Wiki, ale podaj tutaj swoje dane według tabelki i poproś o wprowadzenie danych. Jutro napewno będą wprowadzone, jeśli będziesz miała z tym problem to ja poproszę o to moją przyjaciółkę
Czas leci a nie biegnie, więc czuję już na plecach, jego oddech hihihii 29 lat to już najwyższy czas a tu NIC NIE WYCHODZI no cóż w tym tempie menopauza tylko świśnie i będzie po wszystkim Dobrze, że poczucie humoru mnie jeszcze nie opuszcza :)
moze mnie jakas dobra dusza wpisac na Wiki bo ja jakas niedouczona jestem Login promyk78 login na 28dni promyk78 Imie Agnieszka wiek 29 nr cyklu staran 18 (ale na 28dni pisze pierwszy raz tak ze nie wiem co tam nalezy wpisac) data nast. @ 15 luty miejscowosc slask
no tak, to mamy dwa stare światy Oczywiście, że bez urazy W tym wieku trzeba się porządnie regenerować i o przyzwoitej godzinie chodzić spać, więc muszę wam powiedzieć DOBRANOC, bo do rana nie zdążą mi się zmarszczki rozprostować hihii Idę do łóżeczka zarazki od kfiatuszka rozmnażać. Dobranoc
Witam z rana Jakes czary na Wiki sie dzieja Zagladam do niej patrze na staraczki a tam brakuje jednej osoby mnie nie wiem dlaczego i jak to sie stalo,ze wyparowalam ale wpisze sie na nowo
Instruktorka aerobiku jest ode mnie starsza o rok i rok wcześniej niż ja wyszła za mąż. W ostatni czwartek stwierdziła, że nie będzie się przemęczać i wykonywać najbardziej wymagających ćwiczeń - tak czasem bywało, gdy prowadziła zajęcia w czasie swojego przeziębienia. Wczoraj powiedziała, że trudniejsze ćwiczenia będzie markować, a ćwiczące powinny dać z siebie wszystko. Kto wie, może w tym miesiącu zobaczyła pozytywny test? Ani chybi w ciągu paru miesięcy aerobik się skończy, przynajmniej z tą instruktorką... :-(
PROMYKU a nie mówiłam, że dzisiaj napewno znajdzie się jakaś miła osóbka, która cię dopisze? Musisz wiedzieć, że Oczekująca jest we wpisywaniu ZAWSZE NIEZAWODNA Pozdrawiam Oczekującą-Maję. Amazonko bardzo możliwe, że instruktorka niedługo zostanie mamą. My jesteśmy tak wyczulone na każdy objaw, że nic się przed nami nie ukryje w tej kwestii :)
hello :) ale mine dlugo nie bylo bo komputerek spurowal ale juz jest ok :) nikt za mna nie tesknil ...:( gratuluje nowym mama :) promyczku witam cie wsod nas aaa u mnie dziwy sie dzieja ...w grudniu po raz pierwszy w zyciu mialam najkrotszy cykl 21 dni aa terazzz mam na koncie 48 dc i nadal echo ...z @ choc 42 dc zrobilam test i wyszedl negatywny
pozdrawiam wszystkie :) i mam prosbe bzzzy , sokrpionka7 ,andriel , paulaC i przypomnijcie mi sie na gg :) z gory dziekuje
Cześć koleżanki, jestem tu nowa, mam 24 lata (skończę 12 lutego). 8.11.2006r. poroniłam swoją pierwszą ciążę, obecnie jestem w trakcie trzeciej miesiączki i w tym cyklu zaczynamy staranka o dzidzię
Rosa nareszcie jesteś z nami, była fala odejść na 28dni, teraz czas powrotów hihihihi Ja też do was wracam, co się będę męczyć jak mi bez was jakoś nieciekawie Oczekująca już dawno nie podnosiłaś tematu o uzupełnianiu tabelki hihihihihii tego też mi jakoś brakuje. Zawsze jak tam zaglądałam miałam nadzieję, że coś napisałaś. a tam zawsze same emoty były hihihihi
HEJ.Ja bylam w klinice i dostalam po usg zastrzyk w dupke.Jutro i pojutrze mam sie przytulac a potem jakies tabletki brac,zobaczymy co to bedzie .Jak przyjedzie@ mam zadzwonic i znowu przyjsc ,tak ze 3 miechy a potem insema.
Rodzice dzieci, które zmarły w łonach matek, będą mogli je godnie pochować bez względu na to, jak długo trwała ciąża. Minister zdrowia podpisał rozporządzenie w tej sprawie.
Amazonko qrde nie miałaś gdzie tego zamieścić tylko tutaj kiedy kobiety świętują II kreseczki wrrrr wkurzaja mnie takie tematy! Może powinny znaleźć swój kącik ale z drugiej strony są dla tych zaciążonych i starających się nutką obawy!