Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Gdyby nie Ty, pewnie czekałabym nadal...

styczeń jest bogaty w dobre wiadomości. Chyba niedługo obalimy teorię o najbardziej płodnych miesiącach hihihhi
fajnie ze co raz to nowe ciazowki sie tu pojawiaja :)

wpisałaś już swoje dane do tabelki w Wiki? Jeśli nie, to wpisz lub poproś jakąś miłą osóbkę o pomoc. Miłych tu nie brak, więc nie powinnaś mieć problemu. Możesz też przedstawić się i przywitać w odpowiednim temaciku. Napewno szybko się we wszystkim połapiesz, jeśli będziesz miała problem poprostu pisz
Tabelke widze tylko nie bardzo wiem jak sie do niej dostac

ja też nie potrafię wpisywać w Wiki, ale podaj tutaj swoje dane według tabelki i poproś o wprowadzenie danych. Jutro napewno będą wprowadzone, jeśli będziesz miała z tym problem to ja poproszę o to moją przyjaciółkę

czuję już na plecach, jego oddech hihihii 29 lat to już najwyższy czas a tu NIC NIE WYCHODZI
no cóż w tym tempie menopauza tylko świśnie i będzie po wszystkim
Dobrze, że poczucie humoru mnie jeszcze nie opuszcza :)

W tym wieku trzeba się porządnie regenerować i o przyzwoitej godzinie chodzić spać, więc muszę wam powiedzieć DOBRANOC, bo do rana nie zdążą mi się zmarszczki rozprostować hihii Idę do łóżeczka zarazki od kfiatuszka rozmnażać. Dobranoc

a ja moge sobie jutro pospac
wiec sobie jeszcze poczytam i poczekam na meza

o dzieki ci dobra kobieto dobranoc

Pozdrawiam Oczekującą-Maję. Amazonko bardzo możliwe, że instruktorka niedługo zostanie mamą. My jesteśmy tak wyczulone na każdy objaw, że nic się przed nami nie ukryje w tej kwestii :)

nikt za mna nie tesknil ...:(
dziwy sie dzieja ...w grudniu po raz pierwszy w zyciu mialam najkrotszy cykl 21 dni aa terazzz
serio bardzo sie ciesze:)))))
i nawet niemasz pojecia jak bardzo :)
i zycze powodzenia 

jutro powtorze test !!
Oczekująca już dawno nie podnosiłaś tematu o uzupełnianiu tabelki hihihihihii tego też mi jakoś brakuje. Zawsze jak tam zaglądałam miałam nadzieję, że coś napisałaś.
a tam zawsze same emoty były hihihihi