Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    To ja lapie od calej Waszej trojki po kilka fluidkow :wink: Troszke dam tez mezykowi coby powtorkowe jego badania wyszly lepiej :tongue::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
    • CommentTimeFeb 3rd 2007
     permalink
    bzzzyy lap lap a jak sie nieda do raczek to chowaj do kieszeni itd. ;)
    :bigsmile: na weekend dla mnie tez sie ostalo troche fluidkow szkoda ze tak pozno sie zalapuje na nie :)
    ha wpadlam sie przywitac i zyczyc milego weekendu i goracej niedzieli :)
    oczekujaca witaj :)
    baby a no widzisz co nie ktozy p[ojawiaja sie i znikaja jak taki jeden z serialu bedrarski czy jakos tam mu bylo ;)
  2.  permalink
    Rosa no ale mowi mi tu szybko jak tam tescik :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
    • CommentTimeFeb 5th 2007
     permalink
    witam mam pytanie czy himeko tu zagląda bo szukam osób z piekar i okolic
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Tak, zagląda.
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    myszorka no proszę znowu słyszę o bliskich mi miejscach :)) Ja w piekarach niedawno bywałam w zajeździe myśliwskim bo tam uczyłam się jazdy konnej :))

Myszorka w jakim celu szukasz osób z piekar i okolic ?
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Przesyłam fluidka na dobry początek tygodnia :)) Niech marzenia się spełniają :))

•  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    lady bo gdzieś na dąbrówce wielkiej koło kosciola jest hurtownia wozkow, jest duzy wybor a jak czegos nie ma to na zamowienie sprowadza
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    hmmm myszokra to Ja proszę o Adres bo może się przyda :))
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    jak skontaktuje się ze znajomym to podam bo zawsze warto sprawdzić i porównać
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    ok:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorhimeko
    • CommentTimeFeb 5th 2007 zmieniony
     permalink
    cześć myszorka, ta hurtownia to chyba MINI MAXI, w inecie znalazłam tyle:
    MINI MAXI
    Branża: Niemowlęce, dziecięce artykuły
    Specjalizacja: Artykuły dla niemowląt
    Opis: produkcja
    Adres: ul. Konstytucji 3-go Maja 34
    41-940 Piekary Śląskie
    Województwo: Śląskie
    Telefon: (0-32) 2871887
    a w Dąbrówce Wielkiej:
    ul. Rychla 18
    41-948 Piekary Śląskie
    Telefon: 032 288 30 03
    być może to pierwsze to tylko filia. Udanych zakupów :-)
    AAA znalazłam jeszcze stronke http://www.mini-maxi.pl/
    • CommentAuthorLili04
     permalink
    czesc dziewczyny jestem nowa czy mogly byscie zerknac na moj wykresik czy ta tempka ktora tak nagle spadla to normalne??
    :grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    idę zerkać :) mam nadzieję, że twój nik na 28dni to ten sam co tu :wink:
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    byłam i powiedziałam co wiedziałam :)))
    • CommentAuthorLili04
     permalink
    jeszcze raz wielkie dzieki!;-)
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    himeko wielkie dzieki za adresy :hugging:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeFeb 6th 2007 zmieniony
     permalink
    himeiko w Dąbrówce wielkiej jaka jest ulica bo zdaje się, że podałaś Rychla jako ulica z Piekar?
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeFeb 6th 2007
     permalink
    Exclusive baby w C.H. Plejada w Sosnowcu.

Jestem tam troszkę wystawionych wózeczków a i ciuszki ciążowe tam można kupić! Poza tym w łóżeczkach niezły wybów a na przeciw jest sklep smyk więc mozna pobuszować troszkę :))
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    te dziewczyny które mają blisko do katowic czy też brynowa mogę tutaj zerknąć

http://www.dziecko.sklep.pl/index_content.php?menuid=1&id=1
    •  
      CommentAuthorhimeko
     permalink
    Ladybird, Dąbrówka WIelka to po prostu dzielnica Piekar :-)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Himeiko a Ja bym do katowic zajechała za ikeę bo tam jest dąbrówka hmmm mała ale szukałabym wielkiej :)) po raz pierwszy słyszę, że piekary mają taką dzielnicę :))

wiem tylko gdzie jest kościół i szarlej :))
    •  
      CommentAuthorhimeko
    • CommentTimeFeb 7th 2007
     permalink
    no ale Lady, przecież na konikach to ty na Józefce jeździsz / jeździłaś, więc jeszcze jedna dzielnica do kolekcji :-)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    himeiko hahha no tak :)) masz dobrą pamięć muszę przyznać :))
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    A Zbrosławice znasz?
    --
  3.  permalink
    hej dziewczyny!!
    tak dlugo mnie nie bylo.. :shamed: biegam po urzedach zalatwiam sprawy i jeszcze szukam nowej pracy.. przez to wszystko nawet nie stac mnie na oplacenie konta na 28dni.. :cry: teraz kazdy grosz musze liczyc.. nigdy tego nie robilam wczesniej..

poza tym ile sie suwaczkow narobilo.. :shocked: jestem pelna podziwu i gratuluje z calego serduszka tym ktorym sie udalo!! dajcie poglaskac swoje brzuszki moze sie zaraze..?:tongue:
    •  
      CommentAuthorhimeko
    • CommentTimeFeb 7th 2007 zmieniony
     permalink
    Amazonko, Zbrosławice znam... ze słyszenia i z mapy :-) jakoś nigdy nie było mi po drodze
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    a mnie po tym progesteronie ciagnie na wymioty,ale przerabane
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    Ewa, odpisałam na forum o duphastonie :)

Madziu20 - nie martw się, my tu jesteśmy i będziemy, jak nie my, to następczynie hihi pozałatwiaj wszystko co trzeba, a potem jak się zrelaksujesz to weźmiesz się za obserwacje; a z kasiorką tak bywa czasami; zawsze możesz sobie w zeszycie notować, albo w ogóle, a fasolka z zaskoczenia was weźmie :wink:
    •  
      CommentAuthor100krocia
     permalink
    Ja znam Zbrosławice, jeździliśmy tam na zawody. Tak wogóle to jeździłam kiedyś w RKS Energetyk Rybnik, ale to było już daaawno.

Zaraza:
    :heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce:
    :heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    100krocia - fajnie Ci. W Zbrosławicach byłam na zimowisku w IV klasie LO.
    --
    •  
      CommentAuthor100krocia
    • CommentTimeFeb 8th 2007
     permalink
    Na koniech przestałam jeździć w 3 klasie liceum. Trochę żałuję, ale teraz i tak nie miałabym czasu. Jeździłam 5 lat (praktycznie 4 lata codziennie), to były czasy :)
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Startowałaś w zawodach? Właściwie czemu przestałaś?
    --
    •  
      CommentAuthor100krocia
     permalink
    Trochę tak. Miałam 3-cią klasę sportową w skokach i trenowałam też trochę ujeżdżenie (konkursy klasy N).
    Czemu przestałam? Dużo powodów. Napięta sytuacja w klubie, ciągle zazdrość bo za mało koni na zawody, a za dużo ludzi, ogier na którym jeździłam codziennie (oprócz zawodów) miał zostać wykastrowany bo stwarzał za duże zagrożenie dla otoczenia, kłopoty z kręgosłupem, trzeba było wkońcu zacząć się uczyć a nie całe dnie w stadninie. Później poznałam mojego obecnego męża, wyjechałam na studia. Teraz nie miałabym czasu, choć został taki żal, że już nie mam z tym kontaktu :(
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Szkoda było tracić tylu osiągnięć. Ta cała zazdrość w klubach istnieje i istniała zawsze, nieprawdaż?
    To była prawda z tym niebezpiecznym koniem? Rzeczywiście był groźny?
    Na studiach nie podjęłaś jazdy na nowo? Prawie wszyscy studenci jeżdżą w AKJ-ach, a na wakacje włóczą się na rajdach.
    --
    •  
      CommentAuthor100krocia
     permalink
    Koń rzucał się, jak ktoś przechodził koło boksu. raz przejechał mi zębami po szyi, naszczęście miałąm toczek z czołgistą wieć nie zronił mnie poważnie, kiedyś zaś kopnął i rozwalił żeliwne poidło i przy okazji swoją nogę. Przypadków było sporo. Źrebaki po nim nie były rewelacyjne, chociaż on był przepięknym anglikiem, więc zdecydowano się wykastrować go. Miał wtedy 11 lat.
    Nie studiowałam w Opolu, Była tam stadnina, ale za każdą jazdę trzeba było płacić osobno, co wychodziła za drogo. U nas płaciłam 50 zł za trzy miesiące (i było to tylko ubezpieczenie) bo klub miał sponsorów. poza tym nie chciałam rozstawać się z moim misiem, a on jest duuży i śmiesznie wygląda na koniu :P
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Późno sie dość zorientowali, aby coś z nim zrobić. :-( Czempiona rasy trakeńskiej Celebesa parę lat temu wykastrowali z powodu jego erotomanii. Z powodu powikłań cenny koń sportowy ma kłopoty z powrotem na czworobok.
    Co to za problem? Heh, potężnych ślązaków do jazdy Ci dostatek!
    Ostroga Opole? Widziałaś, jak klub się rozrósł? www.ostroga.opole.pl
    --
    •  
      CommentAuthor100krocia
     permalink
    no no, nie wiedziałam. Ostatnio byłam tam pooglądać zawody jakieś 3 lata temu
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    W niedawno zdobytym skrypcie do metody angielskiej przeczytałam, że męską płodność może obniżać nadmiernie wybujałe życie płciowe. O co chodzi?
    --
    • CommentAuthorewaroby
    • CommentTimeFeb 9th 2007 zmieniony
     permalink
    To juz SZCZYT,sZEF Sie mnie pyta ,czy jak zajde w ciaze to przyniose od razu zwolnienie ,czy mam zamiar pracowac...h----j,przepraszam,ale sie wkurzylam...pytanie bez sensu,odpowiedzialam ze bede pracowac(klamstwo),teraz mam spokòj.Wiecie ze po poronieni,zadna z nas by nie ryzykowala.MAM prace fizyczna.
  4.  permalink
    Witajcie ze smutkiem żegnam WAS, przechodze do przyszłych mamusiek :). Zyczę WAM również tego samego!!!!
    •  
      CommentAuthorgiga25
    • CommentTimeFeb 9th 2007
     permalink
    Ewus faktycznie to h..j jeden!!!!!!!!!!!!! mógł sie powstrzymać; a skoąd on wie, że się staracie? czy rzucił to tylko tak dla sportu?

ptysiaczku - gratuluję; wpadaj tu czasem z zarazą
    • CommentAuthorewaroby
    • CommentTimeFeb 9th 2007
     permalink
    Tak ,wypalil przypuszcza,wiesz zwolnienie ,macierzynskie nie oplaci mu sie.Mily niby,chce sie zorganizowac,ale coty ludzie sa okropni.4 lata juz pracuje i jasne ze staramy sie o bobasa,wez brak mi slòw ,2007 rok i dyskryminacja kobiet,niby prawo jest z nami a nie chca go przestrzegac.
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeFeb 10th 2007
     permalink
    :crush::crush::crush::crush::crush::crush::crush::crush::crush::crush:

weekendowe fluidy :))
    •  
      CommentAuthorblask_gwiazdy
    • CommentTimeFeb 10th 2007 zmieniony
     permalink
    jakie super fliudki :bigsmile:
    wielkie dzięki lady ! :cheer: :cheer:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeFeb 10th 2007
     permalink
    gwiazdeczko dla mnie każda Wasza ciąża to radość - bo sama wiem jak to było ze mną wcześniej. Poza tym dlaczego macie mieć sobie lepiej niż Ja i inne cieżarówki :)) Już mi tu brać się do staranek i do zaciążania :))
    • CommentAuthorkadus
    • CommentTimeFeb 11th 2007
     permalink
    Cześć Dziewczyny! Jestem nowa - tylko złapię trochę fluidów i za namową Ladybird uciekam do staranek:)
    •  
      CommentAuthorMagg
    • CommentTimeFeb 11th 2007 zmieniony
     permalink
    Cześć dziewczynki zaglądam szybciutko z fluidkami i z pytaniem : Oczekująca, Hab,Roska,Giga co u Was?
    :surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing:
    Takim gazem maja płynąć do jajeczka!
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
    • CommentTimeFeb 11th 2007 zmieniony
     permalink
    Aesz muszę tu częściej zaglądać gratuluję Ci ogromniaście! No tak się cieszę dlaczego nie zaglądasz do przyszłych mamuś!
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
    • CommentTimeFeb 11th 2007
     permalink
    Magg - u mnie po staremu chyba... w środę się okaże czy mam przegrodę w macicy czy nie i co dalej; już się nie mogę doczekać, a to jeszcze całe 3 dni!!! jak sie czego dowiem, to dam cynka :)

a co tam Magg u ciebie?
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.