Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorIzunia
    • CommentTimeFeb 11th 2007
     permalink
    Nio i ja sypnę Wam FLUIDKAMI A CIO ...

:twosome::twosome::twosome::twosome::twosome::twosome::twosome::twosome::twosome::twosome::twosome::
    :twosome::twosome::twosome::twosome::twosome::twosome::twosome::twosome::twosome::twosome::twosome:
    :twosome::twosome::twosome::twosome::twosome::twosome::twosome::twosome::twosome::twosome::twosome:

Trzymam kciuki za Was wszystkie :peace::peace::peace::peace::peace::peace::peace::peace::peace:
    •  
      CommentAuthorMagg
    • CommentTimeFeb 12th 2007
     permalink
    Giga u mnie ...rośniemy :wink: za tydzień mam usg mam nadzieję że się dowiem kto tam pomieszkuje. Cały czas męczą mnie skurczybyki i jestem na zwolnionku teraz już biorę proszeczki więc jest lepiej, dzidzia kopie i wierci się... no i jeszcze 18 tygodni przede mną!
    Trzymam kciukasy i mam nadzieję że będziesz następna :thumbup:
    --
    • CommentAuthormadziara20
     permalink
    a to moje wredne fluidki..
    :fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear:
    :fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear:

ja juz sprawy pozalatwialam tylko pracy nie znalazlam.. tempke notuje w kalendarzu w telefonie wiec jak tylko bede miala pieniazki i oplace konto to bede miala tyle do uzupelniaia ze hoho..
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Madziara, uzupełnisz a jakże! Notuj najlepiej w Excelu, wtedy będzie Ci łatwiej zassać dane. Damazy sugerował stworzenie łatwego eksportu danych, może będzie też import?
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    madziara, a ty co? zafasolkowałaś czy tylko tak nas dla sportu zasypujesz tymi wrednymi fluidkami???

Magg - ciesze się, że wszystko gra; prze moment myślałam, że dorobiłaś się bliźniaków bo napisałaś, że męczą cię skurczybyki, ale zaraz potem, że dzidzia :) to jak?
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    • CommentAuthorewaroby
    • CommentTimeFeb 13th 2007
     permalink
    Pozdrowionka weteranki...
    • CommentAuthorLili04
    • CommentTimeFeb 13th 2007
     permalink
    hej!dziewczyny!czy mogla by ktoras zerknac na moj wykresik i pomoc w analizie. juz sama cos tam probowalam zrobic ale niewiem czy dobrze.

Pozdrawiam;-))
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeFeb 14th 2007
     permalink
    Info dla starających się i spożywających umiarkowane ilości alkoholu:
    Czy spożywanie umiarkowanych ilości alkoholu wpływa na płodność? Obserwacja par planujących pierwszą ciążę
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?itool=abstractplus&db=pubmed&cmd=Retrieve&dopt=abstractplus&list_uids=9712595
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeFeb 14th 2007
     permalink
    WALENTYNKOWY FLUIDEK dla starających się :))

• CommentAuthorewaroby
    • CommentTimeFeb 16th 2007
     permalink
    Weteranki ,jakies wynalazki na bobaski?
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Witajcie dziewczyny , mam nadzieje że mnie pamietacie , zwłaszcza weteranki . Kalendarzyka nie prowadzę , bo nie zapłaciłam abonamentu i na razie nie zamierzam. W tym cyklu sobie odpuściłam mierzenie , zwłaszcza że termometr zbiłam i w ogóle poszłam na luz , nie myślałam o staraniach . Co do mnie , to na dzień dzisiejszy @ powinna przyjść sobota - niedziela i do dziisiaj nie dotarła . Robiłam test w środe ale wyszedł ujemny i nadal czekam. Nie wiem co dalej robić , jak do poniedziałku nie przyjdzie to zrobię drugi test i jak wyjdzie ujemny to pójde do ginka na wywołanie . Co do terminu ewentualnego zapłodnienia to nie powiem , bo nie wiem , nie zapisywałam i nie myślałam o tym. Więc na dzien dzisiejszy nie wiem na czym stoje . A teraz idę nadrabiać zaległości w czytaniu. :kissing:dla Wszystkich.
    -- gg 6155390
     permalink
    hej kochane!!

giga ja z tymi fluidkami to tak dla sportu i poprawy samopoczucia bo mi np poprawiaja niesamowicie.. :bigsmile: fasolki jeszcze nie ma ale czuje ze zbliza sie wielkimi krokami.. z reszta przytulam sie codziennie do mojego kamisia wiec chyba cos z tego wyjdzie..
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    och baby, widzę, że wam dobrze... a mnie dziś wszystko wkurza i normalnie nic tylko bym ryczała buuuuuuuu.... gdyby była szansa na fasolke, to jeszcze bym to zrozumiała ale tak?....

pewnie Mona, że cię pamiętamy :) jak tylko się dowiesz co i jak to daj znać, bo my tu spragnione wieści od ciebie

madziara - przytulaj się przytulaj i zyj tym optymizmem jak długo sie da
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Giga ,zafasolkujemy ,glowa do gòry ...
    • CommentAuthorsamira
    • CommentTimeFeb 17th 2007
     permalink
    Oby Twoje słowa prorocze się okazały, ewaroby:)
    •  
      CommentAuthormonawmona
    • CommentTimeFeb 17th 2007 zmieniony
     permalink
    no i po 7- dniowym opóźnieniu @ przylazła ,tzn. na razie brunatne plamienia ale to zwiastuje jutrzejszą @ , czuję się strasznie , nie pamietam kiedy miałam takiego doła . Tym razem naprawde myślałam że cudem się udało :cry::cry::cry:
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorasz83
     permalink
    Hej dziewczyny! Nieśmiało dołączam się do Waszych starań...choć my probujemy dopiero pół roku. Ale wiem, że jest problem bo mam długie i nieregularne cykle i troszkę poświrowane hormony. Bardzo się boję, że coś jest nie tak. Do tego stopnia, że odkładam wizytę u gin, żeby się nie dowiedzieć czegoś złego...
    Pozdrawiam wszystkie mamusie i te, które nie mogą się doczekać, żeby nimi zostać (jak ja...)
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    EEE U MNIE TEZ @ TUZ TUZ,powiem lekarce ,zeby mi przyspieszyla ta inseme bo szkoda czasu tracic...
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    Mona - właśnie wróciłam spod twojego wykresiku licząć, że będą tu już wieści o kolejnym teście.... buuuu... paskudna @... ale, może to tylko plamienie zamiast niej, może jeszcze jakaś iskierka nadziei?

asz83 - może zaboli ale: przestań się bawić i bierz się do roboty!!!! nie rozumiem takiego podejścia; jeśli boisz się, że coś jest nie tak, to czym prędzej pędz do gina i walcz z tym; wiesz ile z nas wiele by oddało, żeby się dowiedzieć co nam przeszkadza w zdobyciu upragnionej fasolki???? najgorsze to niewiedza i czekanie z założonymi rękoma przy świadomości, że coś jest nie tak; owszem, czeka się na cuda - ale dopiero jak już wszystko inne zawiedzie; bierz telefon i się umawiaj i to już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • CommentAuthorasz83
    • CommentTimeFeb 18th 2007
     permalink
    Giga25 - nie zabolało :) Ale czekam z telefonem do poniedziałku. Na razie dziś zaczęłam mierzyć temperaturkę (w 5 dniu cyklu...) i będę się obserwować.
    A tak na marginesie - czy któraś z Waz leczyła się w Wawie w Szpitalu św. Zofii? Bo ja jak na razie tam mam swoją gin i już nie wiem co o tym sądzić...
    Macie jakieś doświadczenia?
    Pozdrawiam :)
    • CommentAuthoraga976
    • CommentTimeFeb 19th 2007
     permalink
    Hej hej - czy jakies newsy po weekendzie - jakies nowe fasolki.
    Ja stawiam u siebie na ten cykl - ZBIERAM FLUIDKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    i staranka rozpoczynam pelna optymizmu i werwy:twosome::heartsabove::crush:

trzymajcie kciuki i odwiedzajcie moj wykresik, ktory obiecuje prowadzic sumiennie gdyz swiezo jestem po lekturze Kippleyow
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Aga, wypoczynek + podstawy naukowe = sukces. :-)
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    wiec sama czekam na swoj sukces:)
    --
    •  
      CommentAuthorzwirek
     permalink
    Wczoraj mialam dostac okres a dostalam silne bole piersi (wlasciwie bola mnie sutki) Podbrzusze tez i promieniuje do krzyza. Chodze do toalety i obserwuje czy juz mam @ czy jeszcze nie...
    Tak bardzo chcialabym miec dzidziusia.
    W Walentynki chcialam zrobic mezowi prezent i powiedziec mu o ciazy. Kupilam test i wyszedl negatywny:( A bylam pewna w 90%, ze tym razem sie udalo - probujemy od 6cykli...
    A teraz sama nie wiem, jeszcze poczekam, jak sie @ nie pojawi do konca tygodnia zapisuje sie do gina.
    Tyle razy juz sie ludzilam i zawodzilam, nie chce znowu przez to przechodzic...:sad:
    •  
      CommentAuthorLily
     permalink
    Iga - co skłoniło cię ku NPR?
    • CommentAuthoraga976
    • CommentTimeFeb 20th 2007
     permalink
    Iga nie ma sie co lamac - tylko do przodu gnac!!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorzwirek
     permalink
    Aga:)

Dobrze powiedziane! Nie ma co sie mazac, tylko brac sie do roboty:)
    Oczywiscie @ przylazla :devil: , wiec przed nami 7 cykl staran.

Lily...

Co mnie sklonilo? Podoba mi sie mierzenie temp. i obserwacja wlasnego organizmu, poza tym, chce zeby moj gin. mial pelniejsza wiedze o moich cyklach.
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Iga, dobry wybór :-) Wiele nas tu takich.
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
    • CommentTimeFeb 21st 2007
     permalink
    Giga skurczybyki to skurcze macicy które tak pieszczotliwie nazywam, dzidzia jest jedna albo jeden narazie jest nieśmiałe i się nie ujawnia!
    Pozdrowionka i trzymam kciuki jak zawsze!
    Trochę zarazy dla was:surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing::surfing:
    Z dopalaczem! :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
    • CommentTimeFeb 22nd 2007
     permalink
    Oj jak dawno tu nie byłam :) wątek żyje wpisy są :)
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    A co u Ciebie?
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    a po staremu ....dzidzi brak :( w marcu ide na laparoskopię....i tyle

a Ty jak ??
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    hello :bigsmile:
    a tu co tak pusto :shocked:??
    oczekujaca :sad: mam nadzieje ze w marcu u ciebie cos drgnie :bigsmile: zaciskam kciuki
    u mnie po staremu @ calkiem sie na mnie obrazila dzis mam 70dc :devil: i chyba nie zamierza wrocic !!
    nawet nie wrocilam po zatrzyku jaki mi dali ??
    musze zrobic wszystkie badania itp .
    i przeprasza ale nie mam zbyt duzo czasu na kom ostatnie czasy ...bo latam od lekarza do lekarza :( i to nie tylko ze soba
    ale obiecuje sie poprawic :bigsmile:
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Roska 70 dc :shocked::shocked::shocked:
    Matko a co na to lekarz ??????

A może to dzidzia :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :devil: oczekujaca no co ty ??
    u lekarza bylam wczesniej ?? i jak bylam u mniego to wymowil tyle powodow ze :shocked: glowa peka ??
    a jak mu szczeka opadla gdy po zastrzyku nie dostalam a jak mi to powiedzial po takiej konskiej dawce echo niemozliwe zlecil badania itp . i nabaknal cus o szpitalu ...:confused:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    a tak na marginesie to rozpoczelam nowy temat : pt : rymowanki wylicznki wiersze i mam nadzieje ze powpisujecie cus od siebie co znacie z dziecinstwa :)
    sama szukam inspiracji dla mojego brzdaca :bigsmile:
     permalink
    hej dziewczyny..!!! UWAGA ROZDAJE TROCHE ZARAZY.. na mnie jeszcze nie podzialala ale moze na was akurat..
    :fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear:
    :fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear:
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    oooo weteranki buzka,myslalam ze zostalam tu sama...
    • CommentAuthoranineczka
     permalink
    Hej.
    Mam na imie Anka i tez sie staram o dzidzie.
    Nie pierwsza,bo ta juz spi :rainbow:
    Moge dolaczyc ?
    --
    • CommentAuthoranineczka
     permalink
    A i moze cos jeszcze napisze.
    Ostatnia @ 2 luty,owulacja 18 luty. Poczatkiem marca sie testuje:bigsmile:
    To nasz 2 cykl :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorevka
     permalink
    Witam
    Nie wiem od czego powinnam zacząć. Od 3 lat staramy się z mężem o dziecko i nic. Lekarz przypisywał mi różne już tabletki ale to nic nie pomogło.
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Prowadzisz obserwacje? Czy coś w nich jest nie tak?
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    witajcie! Przyszłam sobie zerknąć na Wasz wątek z fluidem szczęścia na szczęście

• CommentAuthorewaroby
    • CommentTimeFeb 23rd 2007
     permalink
    evka witaj w klubie...
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    hej evka - wpadnij na czata http://www.polchat.pl/chat/?room=28dnipl - pogadamy
    --
    •  
      CommentAuthorevka
     permalink
    Aga pisałaś o wykresie, chętnie zrobię lecz powiedz mi jak lub gdzie. Na czata wpadnę - dziękuję za zaproszenie
    --
  1.  permalink
    nasze staranka narazie w uśpieniu, staramy się 7 m-cy, po @ idę na wizytę, ciekawa jestem co gin mi powie :smile:
    po fluidki się zgłoszę jak przyjdzie pora :wink:
    coś nasze weteranki mało tu zaglądają, pozdrawiam wszystkie!
    • CommentAuthorHoga
    • CommentTimeFeb 24th 2007
     permalink
    Blasku wcale nie zapominają tylko wszystkie nowe koleżanki nas już powyprzedzały w staraniach, co któraś wejdzie to zaraz zachodzi a my no cóż próbujemy dalej...
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=32101
    Ma być nowy święty, za którego wstawiennictwem został wskrzeszony martwy płód.
    --
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    chyba naprawde trzeba zalozyc watek weteranki...
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.