no, całkiem niezły ten pomysł :) też tu zaglądam, tylko jakoś nie mam za dużo do powiedzenia, bo u mnie nic sie nie zmienia :( (na lepsze, bo na gorsze to i owszem)
weteranki więc pozdrawiam, a nowe staraczki witam :)
Witam i ja giga u mnie sie troszke zmienilo ku lepszemu Meza wyniki sie poprawily i nadal czekam na cud Bo to jedyna rzecz ktora sie zmienila co do watku dla weteranek tez jestem za
evka - musisz naniesc wykres w 28 dni - zarejestruj sie tam - 30 dni masz bezplatnie i dalej sa instrukcje - bardzo jasne - wiec do dziela - www.28dni.pl
Zglądają, zaglądają ! Dziewczyny może będę monotemaryczna ale jak nie ten lekarz to inny, jak nie drzwiami to oknem! Trzymam za Was kciuki i wiecie co wiem że wam się uda! Buziaki Troche zrazy
czesc, tak sobie grzebalam w necie i znalazlam wkoncu jak mam bada ta szyjke..... podaje link http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Cervix_checkup.svg
nie miałam jeszcze sposobności :) no to jak? założy któraś weterankowe forum? grozi to jednak zubożeniem tego forum, bo w sumie nowych staraczek zagląda tu niewiele; do tego jak nas tu nie będzie to po radę i tak zajrzą do nas, więc nie wiem czy to dobry pomysł...
witam!Gigus masz racje ze my nowe niazagladamy tutaj.:-( Ja postaram sie czesciej meldowac. zelkowa:-) fajnie ze zamiescilas tutaj link bo mam z tym problemy moze teraz bedzie lepiej. w kwietniu ide do gin moze bede musiala jakies badania robic w sumie to juz 7 m-cy staramy. Cos tak czuje ze ja tu z wami na dluzej zostane.
poprosze o pomoc czy moze mnie ktos wpisac do wiki do starajacych sie: zelkowa/Dorota/23/1/25.03.06/manchester-olsztyn dziekuje za pomoc ps.urodzinki mam 5 kwietnia
hihi Amazonko - właśnie chciałam to zrobic i tak czekam i czekam aż mi się zaloguje, a tu napisane "aktualnie zablokowanę przez Amazonkę"
zelkowa, jak będziesz chciała zmieniać, to po wejściu na wiki logujesz się (hasło to samo), potem wduszasz "edytuj treść", zmieniasz co trza, ZAPISUJESZ i wychodzisz
a z tą ilością nowych Amazonko, to poprostu moje subiektywne odczucie; tak mi się wydawało jak tu wchodzę, że w większości przewijają się stale te same nicki i tyle; możliwe, że się myliłam
a - i jest już weterankowe forum; ewaroby założyła :)
HEj ja jestem nowa,ale cos wlasnie zauwazylam,ze watek przymierajacy Z drugiej strony to chyba dobrze,zeby sie przeniesc ze staraczek na ciezarowki Ciekawe kiedy ja sie na to doczekam No nic,zobacze za 4 dni
Pozdrowionka sle no i trzmam kciukasy za wszystkie przyszle mamusie. ehhh mam nadzieje,ze te 4 dni szybko zleca i zobacze te dwie krechy
ale przedtem skopiuj sobie jedną linijkę i ją wklej na dole; zmaż potem co nie twoje i wpisz swoje i zapamietaj; acha - zanim zaczniesz musisz się zalogować na to samo hasło
Giga mam nadzieje,ze bede mogla przekazac Wam dobre wiesci Sluchajcie,moze weszlam z butami tam gdzie nie trzeba,ale zapisalam sie na Wiki do tabelki staraczek. I albo komus nie pasuje,ale mnie nie chcacy wykasowal Czy moze ktos mnie tam wpisac? Bo juz sama nie bede probowala anineczka/Ania/2.02.2007-ostatnia miesiaczka/ testuje 4 marca/Irlandia
to chyba postawię cię do pionu raz jeszcze; tam gdzie jest już data, to są to teściki z +, znaczy się, że jeśli masz taką datę, to jesteś już mamusią :))) może to prorocze przeoczenie hihi; jeżeli jest sama data, to jest to dzień spodziewanej miesiączki (@ w skrócie) i dzięki tej dacie wiadomo kogo podpytywać o teścik
W sumie zajrzalam jeszcze raz na Wiki i juz kumam. Sa tam dziewczyny ktore powinny dostac @ np.20,27 marca. Ale pewnie nie czekaja na nia(@) i odpedzaja w sina dal. To tak jak ja. 4 marca testuje,ale tez 4 marca to dzien @. Oby nie przyszla. Dzieki giga za wsio.
ja mam pytanko: jak mam odczytać pomiar temp. ma wykresie (tzn. kiedy mam owulacje według temp.)?
Mierzyłam temp. przez długi czas ale to i tak nie miało sensu bo pracowałam na 3 zmiany i nie byłam w stanie robić pomiarów o tej samej porze. Przez co temp. była tak zróżnicowana, że nie miałam pojęcia jak to odczytać. I dlatego proszę o pomoc.