Giga sama jestem w szoku,ze tak szybko nam poszlo.Zanim urodzilo sie nasze pierwsze dziecko nie zabezpieczalismy sie przez dwa lata. To nie byly typowe staranka,bo nie patrzylismy na owulacje,dni plodne,tempke.Po prostu co ma byc to bedzie. A teraz zaczelam sie przygladac samej sobie i prosze.
Nie zadomowilam sie tutaj i zaluje,ze nie poznalam Was dziewczyny.Ale zycze Wam wszystkiego co najlepsze. Giga dziekuje za wszystko i mysle o Tobie. Zlap kilka zarazow i uciekaj na ciezarowki. Pozdrawiam
o cholipa... normalnie zmasowany atak wirusków hihi i na dodatek wszystko chyba dla mnie, bo jakoś innych spragnionych duszyczek nie ma; to zabieram wszystko chciwie, ale jak po zabiegu nie zafasolkuję, to przyjdę z reklamacją hihi
od roku staramy sie o dzidzie 6mieś temu poroniłam i z powrotem od dwóch miesięcy myślimy. Mam trzy i pół letnią gabrysie na którą czekaliśmy dwa lata.ten cykl jest pierwszy z testem ow.
mam długie cykle i wiem że owul. zwykle mam między 16 a 19 dc.tylko że w tym mieś. jak test wyszedł poz. to mężulek wybył z domku i dobrze że było przytulanie dzień wcześniej to może coś z tego wyjdzie
dzięki giga za zaraze. Po nocnej zmianie jeśli sie odpoczywa minimum3godz. to można wtedy temp. zmierzyć tylko że ja niemam takiej możliwości ze względu na dziecko.a poza zmianami nocnymi to nawet idzie mi to sprawnie.
izunia lapie wszystkie fluidki bardzo bym chciala miec blizniaki. chyba jestem jedyna ,zadna niechce,ale jak ktoras sie zglosi to chetnie sie podziele:-)
karolkoW, nie chodzi o ostatnią @ tylko tą spodziewaną; dzięki temu wiadomo komu kibicować przy testowaniu :) jak podasz termin to cię wpiszę, ale równie dobrze możesz spróbować sama: - zaloguj się na wiki - wduś "edytuj tekst" - skopiuj jedną linijkę którejś z babek i wklej ją na końcu - wymaż dane i wpisz swoje - ZAPISZ!!!!! - wyloguj się
W środę były 2 plusy: Sanka w 3. cyklu i MuSZu, a w czwartek 1: maqqa w 2. cyklu - niedługo po rozpoczęciu kuracji Castagnusem i mimo obecności lepkiego, nierozciągliwego śluzu (niepłodnego kiedyś wg Billingsa).