Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorksymena
    • CommentTimeMar 26th 2007
     permalink
    do babyphat: wiesz co ja tu nikogo nie zamęczam ! giga 25 pytala jak wyglada moja sytuacja po wizycie u gina wiec napisalam ! a jak Tobie przeszkadza to co pisze to wogole tego nie czytaj i nie wypowiadaj sie tak hamsko !Wiem co to jest test BETA i jak chciałabym go zrobic to bym zrobiła!A tak na marginesie nie musze robic juz zadnego "beta " bo włąsnie robiłam test <sikanca>i wyszły 2 czerwone kreski !Wiec poprostu tamte testy były robione za szybko! dodam nawet ze jeden byl robiony nie z 1 moczu tylko popołudniu ! jutro ide na usg wiec lekarz potwierdzi czy jestem czy nie a raczej tak bo miałam straszne mdłosci wczoraj:( nawet z koscioła musialam wyjsc bo bym nie wytrzymała wiec juz jutro sie dowiem czy jestem czy nie.......
    : confused: pozdrawiam
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Nie widzę w moim poście, żebym napisała że nas zamęczasz. "Hamsko"??? Skarbie niestety jesteś w ciąży i w tym wypadku silne leki na nerwicę nie dla ciebie. Rozumiem jednak, że hormony ci szaleją i do tego dochodzi stres, więc pozdrawiam cieplutko :)
    • CommentAuthorksymena
     permalink
    NIe potrzebuje silnych lekow na nerwy bo jestem bardzo spokojna :) a to czy jestem w ciazy to sie okaze na 100% jutro :) rowniez pozdrawiam cieplutko :) :smile:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    ksymena- zacznę od: GRATULUJĘ, choć nie to miałaś w planach; jesteś wielką szczęściarą, obojetnie co tam sobie wymyslisz i straszniście ci zazdroszczę...

co do postawy babyphat to sie nie dziw, ale jak już dałyśmy ci odpowiedź, która najszybciej rozwiałaby wątpliwości, to odpowiadałaś nam całą opowieścią od początku; wiem, że każda (prawie każda) nowa osóbka na tym forum jest zielona w tych tematach, ale nam weterankom trudno czasami spokojnie odpowiadać na podstawowe pytanie tyle razy; wiem, że dla ciebie ciąża to naprawdę sporo emocji, ale spróbój zrozumiec i nas :)
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    • CommentAuthorksymena
     permalink
    Dziekuje giga 25 :) wiesz nie to miałam w planach no ale coz teraz bede sie musiala z tym pogodzic :| i cieszyc jezeli jutro okaze sie ze to prawda! Trzymam kciuki zeby i Tobie sie udało zajsc w ciaze:) a co do zastzryku wiszisz jednak Pani Gin sie nie pomyliła powiedziala albo dostane @ albo i nie i miała racje pozdrawiam goraco:) :bigsmile:
    • CommentAuthorsamira
     permalink
    ksymena, tutaj ciężko się byłoby pomylić - były tylko dwa wyjścia: albo dostaniesz @, albo nie:/ Tertium non datur...To tak jak w pewnym dowcipie, kiedy właściciel psa przechwalał się, jaki to jego czworonóg jest mądry - kiedy stawiał mu miskę, to mówił: żresz albo nie. I pies żarł, albo nie...:wink:
    • CommentAuthorksymena
    • CommentTimeMar 27th 2007
     permalink
    To jest twoje zdanie dziewczyny mowiły jeszcze cos innego na ten temat juz sie nie bede powtarzac :) pozdrowionka :bigsmile:
    • CommentAuthorskarbie
     permalink
    Czyli, ze ksymena nas opuszcza i do 'przyszlych mamus' sie przenosi? :cry: A tak naprawde to ciesze sie ogromniscie :cheer: . W koncu kazda z nas o tym marzy :wink: Gratulacje!
    --
    • CommentAuthorskarbie
     permalink
    Giga - masz racje. Jako nowa ludka na forum nie mam pojecia czym jest tajemnicza 'beta' :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    hihi skarbie :) to badanie z krwi na poziom czegoś co zwiększa swoją ilość w czasie ciąży; z każdym dniem jest tego więcej i na podstawie tej ilości można określić wiek maleństwa
    • CommentAuthorskarbie
     permalink
    Szkoda, ze wartosc ujemna nie daje odpowiedzi, kiedy sie zafasolkuje :rolling:
    --
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    he he - jestem tutaj - melduje sie nadal jako staraczka - weteranka juz chyba bo 5 cykl jestem z Wami:)
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    skarbie, z tym to już chyba tylko do wróżki hihi
    aga - w sumie to nie wiem od jakiego czasu liczy się weterankę; niby do pół roku to standard dawany parze na zaciążenie więc... ale co tam; możemy cię przyjąć pod nasze skrzydełka :)
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    weteranki ,ale za to jak zafasolkujecie ale bedzie radocha....wiem cos o tym...(ex weteranka)
    • CommentAuthorewaroby
    • CommentTimeMar 28th 2007
     permalink
    slyszalam ,ze jest weterankowa nowa fasolka a ktòra ,bo chce gratulowac?
    •  
      CommentAuthorzuza
    • CommentTimeMar 28th 2007 zmieniony
     permalink
    taka co bzyka... bzzz.... bz....:cool:
    --
  1.  permalink
    hehe poczta pantoflowa :bigsmile::shamed::cool:
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    jako, że to weteranka, to meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega gratulacje się należą :)))
    pszczółko - spokojnych 9 miesięcy :) :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
    • CommentAuthorskarbie
     permalink
    O radosci szalona! Gratulacje!
    :crazy:
    --
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    ale jaja ,super a to naturalnie czy insema? no superowo!!GIGA ,TERAZ TRZYMAMY ZA CIEBIE!!!!
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    naturalnie chyba :) o jejku..... jak mi tyle lasek kibicuje, to to będzie bzykanko pod duuuuuuuuuuuuużą presją hihi
  2.  permalink
    Witam :bigsmile:
    Dziekuje babeczki :bigsmile:
    Udalo sie naturalnie,za tydzien mialam miec robione HSG a pozniej IUI (jeszcze nie ustalilam dokladnie terminu) :bigsmile:
    Gigus i ja trzymam za Ciebie kciuki :bigsmile: Wierze,ze wkoncu Ci sie uda :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    pszczólko, gratulacje :clap:

A dla chętnych trochę zarazy. Sprawdzone, zaraża :wink: Dwie moje koleżanki już zaciążyły :)

:rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    •  
      CommentAuthoragnieszka_
     permalink
    pszczólko wielkie gratulacje! :clap:
    Spokojnej ciąży życzę!
    ii... eee... nie mogłabyś i mnie 'zarazić' ? :shamed:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    aguś, to podzielmy się tą zarazą na pół, bo jakoś inne staraczki się o nią nie biją :)
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Pszczółka GRATULUJĘ :clap::clap::clap::clap::clap::flowers::flowers::rainbow:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Bzyczku gratulacje ogromne i zapraszamy do mamusiek :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::cheer::cheer::cheer::cheer::clap::clap::clap::flowers::flowers::flowers::flowers:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    gratulacje pszczołko:)

a dla tych co chca to ja jeszcze dołoze troszke zarazy ;) :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    --
  3.  permalink
    Dzieki jeszcze raz :bigsmile:
    giga i agnieszka specjalnie dla Was :bigsmile:
    :rainbow::rainbow::rainbow::flowers::flowers::flowers:(coby pszczolki przylecialy i je zapylily) :heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce:
    --
    •  
      CommentAuthorblask_gwiazdy
     permalink
    pszczółka ale to suuuuper wiadomość!!! Gratulki gorące babolku :))) :clap: :clap:
    Tak się cieszę!!!! :bigsmile: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

4.  permalink
    Czesc koleżanki.Od 3 miesiecy staramy sie o dzidzie a tu nic.Wiem ze to moze krótko ale to takie smutne kiedy nic z tego nie ma.Mam nadzieje ze z wasza pomoca jakos lżej to pójdzie!!POzdrawiam i gratuluje wszystkim którym sie udało!!!:bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorskarbie
     permalink
    Oj, oj! Ale duzo kwiatuszkow! Mozna jednego? Ladnie prosze!!! Potem tez sie bede dzielic! Obiecuje.
    --
    • CommentAuthorskarbie
     permalink
    Ciekawa stronka - duzo i fajnie o tym jak sie przygotowywac do ciazy
    www.babyworld.co.uk
    Czytam, czytam i nic!!! :confused:
    --
    • CommentAuthoraga976
    • CommentTimeMar 29th 2007
     permalink
    Giga zostawcie troszeczke zarazy dla mnie!!!!!!!!!!!!

Też ją łapie!:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    :clap: PSZCZÓŁKO GRATULUJĘ :clap: kwiatuszki dla nowej mamusi :flowers:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    dobra, nie będę taka i nie wezme calej tej zarazy :)

martula - trzy miesiące to faktycznie krótko, ale pamiętam, że własnie te trzy pierwsze były jednymi z trudniejszych... mam jednak nadzieję, że do weteranek nie będziesz musiała dobijać hihi
    •  
      CommentAuthoragnieszka_
     permalink
    Spokojnie dziewczyny- podzielimy się tą 'zarazą' hihihi :bigsmile:
    Dla nikogo nie zabraknie :wink:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    BZZZZZZZZZZZZYYYYYYYYYYYYY orzesz ty kochana cholerrrrooooo :) ja nic nie wiem :devil::devil::devil:
    OGROMNE BARDZO OGROMNE GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEE
    jak przeczytalam ze zaszlas to omalo co z krzesla nie spadlam ;) ale jak radosc w serduchu :heartbounce::heartbounce::heartbounce:
    :grouphug::grouphug::grouphug:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    kochaniutka zycze bardzo spokojnych i rozkosznych 9 miesiecy ::bigsmile:
    • CommentAuthorLili04
     permalink
    Pszczolko super gratulacje, moze bedziemy dwie!za pare dni sie okaze co umnie.
    --
  5.  permalink
    Dziekuje Wam babeczki :bigsmile:
    I wysylam czekajacym fluidki
    :bigsmile::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce::heartbounce:
    --
  6.  permalink
    Dziekuje.Ja tez mam nadzieje ze sie tak nie stanie!!Mam pytanie o co chodzi z tymi wykresikami??:confused:pozdrawiam
    •  
      CommentAuthorgiga25
    • CommentTimeMar 30th 2007
     permalink
    jak klikniesz na niebieską zakładke u góry (28dni) to będziesz miała możliwość wejścia na stronkę gdzie je prowadzimy; przez miesiąc bezpłatnie, a resztę już tam doczytasz :)
    • CommentAuthormadziara20
     permalink
    hej dziewczyny...!!!
    no wiec tak gin po badaniu powiedzial mi ze jeszcze jest troszke za wczesnie na to by on mogl mi powiedziec czy jest ciaza..troszke sie zawiodlam ale jest jeszcze nadzieja bo we wtorek na 13 jade na usg dopochwowe i wtedy juz na bank sie okaze...korci mnie zeby isc do apteki i kupic tescik....:wink:
    • CommentAuthorskarbie
     permalink
    Oj kup tescik, kup!
    Toc przeciez nie wytrzymamy do wtorku!!!
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    ej madziara, umkneło mi, że masz II???????????????????????????????? czy mam taką sklerozę?????????
    • CommentAuthormadziara20
     permalink
    oj gigus chciala bym zobaczyc teraz te upragnione dwie kreseczki....

skarbie chyba mnie namowilas... ide do apteki... :wink:
    • CommentAuthorskarbie
     permalink
    Szybciutko, szybciutko! I wracaj do nas z dobrymi wiesciam :jumping:
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    tylko nie pij przez jakiś dłuższy czas, coby mocz się "skondensował" :) no, chyba że wytrzymasz do jutra :)
    • CommentAuthoraga976
     permalink
    o coś tutaj się nam szykuje:cheer::cheer::cheer::swingin::swingin::swingin:

kolejna imprezka
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.