do babyphat: wiesz co ja tu nikogo nie zamęczam ! giga 25 pytala jak wyglada moja sytuacja po wizycie u gina wiec napisalam ! a jak Tobie przeszkadza to co pisze to wogole tego nie czytaj i nie wypowiadaj sie tak hamsko !Wiem co to jest test BETA i jak chciałabym go zrobic to bym zrobiła!A tak na marginesie nie musze robic juz zadnego "beta " bo włąsnie robiłam test <sikanca>i wyszły 2 czerwone kreski !Wiec poprostu tamte testy były robione za szybko! dodam nawet ze jeden byl robiony nie z 1 moczu tylko popołudniu ! jutro ide na usg wiec lekarz potwierdzi czy jestem czy nie a raczej tak bo miałam straszne mdłosci wczoraj:( nawet z koscioła musialam wyjsc bo bym nie wytrzymała wiec juz jutro sie dowiem czy jestem czy nie....... : confused: pozdrawiam
Nie widzę w moim poście, żebym napisała że nas zamęczasz. "Hamsko"??? Skarbie niestety jesteś w ciąży i w tym wypadku silne leki na nerwicę nie dla ciebie. Rozumiem jednak, że hormony ci szaleją i do tego dochodzi stres, więc pozdrawiam cieplutko :)
NIe potrzebuje silnych lekow na nerwy bo jestem bardzo spokojna :) a to czy jestem w ciazy to sie okaze na 100% jutro :) rowniez pozdrawiam cieplutko :)
ksymena- zacznę od: GRATULUJĘ, choć nie to miałaś w planach; jesteś wielką szczęściarą, obojetnie co tam sobie wymyslisz i straszniście ci zazdroszczę...
co do postawy babyphat to sie nie dziw, ale jak już dałyśmy ci odpowiedź, która najszybciej rozwiałaby wątpliwości, to odpowiadałaś nam całą opowieścią od początku; wiem, że każda (prawie każda) nowa osóbka na tym forum jest zielona w tych tematach, ale nam weterankom trudno czasami spokojnie odpowiadać na podstawowe pytanie tyle razy; wiem, że dla ciebie ciąża to naprawdę sporo emocji, ale spróbój zrozumiec i nas :)
Dziekuje giga 25 :) wiesz nie to miałam w planach no ale coz teraz bede sie musiala z tym pogodzic :| i cieszyc jezeli jutro okaze sie ze to prawda! Trzymam kciuki zeby i Tobie sie udało zajsc w ciaze:) a co do zastzryku wiszisz jednak Pani Gin sie nie pomyliła powiedziala albo dostane @ albo i nie i miała racje pozdrawiam goraco:)
ksymena, tutaj ciężko się byłoby pomylić - były tylko dwa wyjścia: albo dostaniesz @, albo nie:/ Tertium non datur...To tak jak w pewnym dowcipie, kiedy właściciel psa przechwalał się, jaki to jego czworonóg jest mądry - kiedy stawiał mu miskę, to mówił: żresz albo nie. I pies żarł, albo nie...
Czyli, ze ksymena nas opuszcza i do 'przyszlych mamus' sie przenosi? A tak naprawde to ciesze sie ogromniscie . W koncu kazda z nas o tym marzy Gratulacje!
hihi skarbie :) to badanie z krwi na poziom czegoś co zwiększa swoją ilość w czasie ciąży; z każdym dniem jest tego więcej i na podstawie tej ilości można określić wiek maleństwa
skarbie, z tym to już chyba tylko do wróżki hihi aga - w sumie to nie wiem od jakiego czasu liczy się weterankę; niby do pół roku to standard dawany parze na zaciążenie więc... ale co tam; możemy cię przyjąć pod nasze skrzydełka :)
Witam Dziekuje babeczki Udalo sie naturalnie,za tydzien mialam miec robione HSG a pozniej IUI (jeszcze nie ustalilam dokladnie terminu) Gigus i ja trzymam za Ciebie kciuki Wierze,ze wkoncu Ci sie uda
Czesc koleżanki.Od 3 miesiecy staramy sie o dzidzie a tu nic.Wiem ze to moze krótko ale to takie smutne kiedy nic z tego nie ma.Mam nadzieje ze z wasza pomoca jakos lżej to pójdzie!!POzdrawiam i gratuluje wszystkim którym sie udało!!!
dobra, nie będę taka i nie wezme calej tej zarazy :)
martula - trzy miesiące to faktycznie krótko, ale pamiętam, że własnie te trzy pierwsze były jednymi z trudniejszych... mam jednak nadzieję, że do weteranek nie będziesz musiała dobijać hihi
BZZZZZZZZZZZZYYYYYYYYYYYYY orzesz ty kochana cholerrrrooooo :) ja nic nie wiem OGROMNE BARDZO OGROMNE GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEE jak przeczytalam ze zaszlas to omalo co z krzesla nie spadlam ;) ale jak radosc w serduchu
jak klikniesz na niebieską zakładke u góry (28dni) to będziesz miała możliwość wejścia na stronkę gdzie je prowadzimy; przez miesiąc bezpłatnie, a resztę już tam doczytasz :)
hej dziewczyny...!!! no wiec tak gin po badaniu powiedzial mi ze jeszcze jest troszke za wczesnie na to by on mogl mi powiedziec czy jest ciaza..troszke sie zawiodlam ale jest jeszcze nadzieja bo we wtorek na 13 jade na usg dopochwowe i wtedy juz na bank sie okaze...korci mnie zeby isc do apteki i kupic tescik....