Skarbie ja też nie mogłam uwierzyć.Tylko miesiac!a przedtem starałam sie dwa lata i nic.zrobiłam roczną przerwe i zobaczcie udało sie!zmieniłam troche nastawienie i udało sie.Dzieki wielkie trzymam kciuki za reszte dziewczyn które sie starają
ciasteczko ja rowniez bardzo bardzo gratuluje...!!!!
gigus ja tez mam nadzieje zrobilam go za wczesnie...poza tym moze to nie ta pora dnia byla...no coz nadal jestem dobrej mysli i tak latwo sie nie poddam napewno...
no to madziara trzymam kciuki i czekam na wieści :) Vall - ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a u nas jak dotąd puste gniazdo :( kurcze gdzie one się podziały? aguś jak już coś Ci przyniesie to podeślij go do mnie z misją, miłe gniazdko na niego tu czeka
Co do bocianow... U nas (w Szkocji) bocianow w ogole nie ma. Czy to oznacza, ze nic z tego?! Moze jakies inne zwierzatko? Bo na przyklad krolikow jest ilosc niepojeta! One chyba sa ok?
skarbie... ale masz fajnie, że w Szkocji jesteś!!!!!! bo ja anglica jestem i straszniście bym chciała się podszkolić w anglojęzycznym kraju i jakoś mi nie po drodze :( a twój M to Polak czy Szkot?
a, i też uważam, że bank @ to baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dobry pomysł; trzeba tylko dopracować jak je czasowo odbierać i dawać; jak ktoś to rozgryzie, to chyba mu nobla dadzą :)))
W Aberdeen siedzimy sobie. Za 2 tygodnie idziemy do lekarza (Szkota ;-) i zaczynamy akcje testowania naszych organizmow. Najwyzsza pora, bo sie niedlugo obwiesze a wiatr bedzie mna pomiatal Ale poza tym wszystko jest ok