Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ile czasu musi upłynac od rtg u męzczyzny, żeby nie groziło to przyszłemu dziecku? Spotkałam sie już z opinią, że teraz są małe dawki i jeśli chronione były okolice miednicy to wcale nie trzeba czekać. Pozdrawiam
życzę spełnienia wszystkich marzeń - pozdrawiam buziaki

Przez pierwsze dwa lata leczyłam się u jednej pani doktor która zrobiła ze mnie "królika doświadczalnego"tzn.przepisywała mi różne lekarstwa hormonalne jakie tylko mogą być nawet i antykoncepcyjne ze moze akurat się uda!a jakie skutki uboczne tego były??przytyłam ok 40 kg !!
i zostałam również rozlegulowana hormonalnie.Potem kuzynka poleciła mi pewnego doktora który zlecił wszystkie badania (prawie wszystkie)wykonał nawet laparoskopię i potem za ok. rok "wlewkę"i nadal nic!i tak u niego się to leczenie ciągło 8 lat ale przez ostatnie 4 lata to już nie było leczenie tylko naciąganie na kasę chyba rozumiecie ? każda wizyta 120zł itp.Nareszcie trafiłam do cudownego lekarz któremu nie chodzi o naciąganie pacjentki tylko o jej szczęscie i wyleczenie.lecze się u niego już 1.5 i już widać efekty z czego sie cieszę.Na początku leczenia niektóre wyniki badań były nie za bardzo ale po wykonaniu przez niego laparoskopi (to już moja 2 laparo.)wszystkie wyniki są bardzo dobre .Miesiączki przed laparo.miałam nie legularne co 30,50,60 a nawet nieraz 100 dni i miałam brak owulacji! a teraz miesiączka jest co 34 dni i owulacja też.Jestem nadal dobrej myśli ze może kiedyś sie uda!nie w tym miesiącu to na przyszły.Teraz własnie mam 33 dc.i ciekawa jestem co będzie czy będą te magiczne 2 kreseczki???
Pozdrawiam Was serdecznie z zimnej małopolski.

Także teraz nadrabiam zaległości. Ktoś pytał o ketonal, sama już kiedyś byłam ciekawa jak to jest z tym ketonalem i przeczytałam ulotkę. Sprawa wygląda następująco: w przypadku starania się o dziecko i niepowodzeń --- branie ketonalu jest niepolecane !!!! bo może być przyczyną porażek. To tak moimi słowami, bo nie chce mi się szukać ulotki (leniuszek)
O ibupromie, czyli zawartym w nim ibuprofenie też jest takie ogólne twierdzenie. Także strzeżcie się ibuprofenu i ketonalu.
ja też ciągle w starających. Kiedyś nawet pisałam na temaciku o "hobby", żebyś się odezwała do nas -- staruszek
gratulacje najgorętsze.