Rybusia ja sie staram rok z przerwami, jakies 7 miesiecy. Bez efektow. 25 listopada mialam @ i to jest moj drugi cykl gdy zaczelam sie obserwowac mierzyc tempke badac sluz itp wczesniej bylo po prostu chybil trafil :)
Po lewej masz "udostępnianie wykresu". Najlepiej przeklikaj wszystkie opcje, nic nie zepsujesz, a prędko odkryjesz wiele fajnych możliwości aplikacji. Jakby co to jest też świetna "Pomoc". A jak tam nie znajdziesz odpowiedzi to pytaj nas
Linka nie musisz podawać, nic nam nie da, dopóki nie zaczniesz udostępniać. Możesz wykasować post z linkiem, Twój nick prowadzi dokąd trzeba.
Analizowałam swoje wykresy sprzed kilku m-cy i tam wyraźnie widać, że temperatura skakała ale na krótko 1-2 dni i potem zaraz spadała do tej z początku cyklu i tak już do konca.... A tylko w jednym był skok z 36,7 na 37,1 i tak do końca, ale dzidzi niet... :(
Czesc dziewczynki. Mam pytanko czy duphaston ułatwia zagniezdzenie zarodka? Jesli tak to od którego dnia cyklu powinno sie go zażywać i w jakich ilościach. Pozdrawiam
Najlepiej poczytaj topik o duphastonie, tam się dowiesz wszystkiego. Niestety, wielu lekarzy przepisując go nie zwraca uwagi na długość cyklu, tylko każe go brać np. od 16. dc, a są dziewczyny, które wtedy jeszcze nie miały owu.
czesc dziewczyny mam problem moja miesiaczka byla bardzo skapa -2 dni normalne krwawienie,2 dni brudzenia ,dodam ze taka miesiaczke mam pierwszy raz (zawsze bylo 3,4 dni krwawienia ,2 dni brudzenia)zazywam bromergon i 2cykle duphastonu od 16 d.c.moze ktos sie wypowie .dzieki
narazie podchodze do tego spokojnie.... jak przychodzi @ mysle trudno....... ale czasem....... ehhh.... jak mi dzis opowiadala kolezanka o swoim dziecku.... ciazy i porodzie.... to mialam gule w gardle...... a lzy same cisly mi sie do oczu!! trzymam sie jednak i probujemy dalej..... choc to juz 21 d.c. to moj skok temp. chyba sobie ze mnie zazartowal i go dalej nie ma......
czy któraś zna przypadki poczęcia przy oligoasthenoteratozoospermii ??? Jeszcze się okaże, że ja też mam jakieś problemy, a pewnie mam, to zostaje mi wiara i modlitwa... za to co będzie, cokolwiek będzie...
jo1984, nie zalamuj sie, moj M ma oligozoospermie, w zaleznosci od badania wychodzila albo srednia, ciezka, albo bardzo ciezka. Na ostatniej wizycie lekarz skierowal nas na ISCI, ale postanowilismy sie podkurowac witaminami. Zrobilam wywiad i smigam do apteki po L-karnityne, wit A, C, E, selen, magnez i Mace! I licze na cud! Niektorym sie udaje... Mam nadzieje, ze nam tez...