Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
to się zapytam o coś.Obejrzałam filmik o testach i tam wynikało z niego , że kreseczka "ciążowa"pojawia się w wyniku aktywacji barwnika przez enzym który powstaje w wyniku połączenia przeciwciał hCG z czymś tam.No i moje pytanie na instrukcji pisze żeby nie odczytywać wyniku po jakimś czasie bo zachodzą tam jakieś reakcje chemiczne. W zeszłym miesiącu robiłam test Quick Vue rezultat negatywny,po odłozeniu go na półkę następnego dnia była w dalszym ciągu jedna kreska (nawet śladu żadnego w polu T) przedwczoraj robiłam Bobotest i też negatywny ale po wykonaniu testu kilka godzin później na teście była widoczna wyraźna druga kreska.To jak to jest? skoro w moczu nie ma hCG to nie powstaje enzym aktywujący barwnik zwięc pole powinno zostać puste na wieki. Czy to zależy od czegoś jeszcze? Filmik jest dostępny w linkowni. Myślę,że to ciekawe zagadnienie naukowe jest:) ktoś wie coś więcej dlaczego tak sie dzieje?

no ale cóż tak widocznie musiało być.
Jak teraz opracuję strategię to może coś wyjdzie:) Ale dalej trzymam kciuki za wasze fasole przyszłe i groszki
, nawet nie wiesz jak Wszystkie Ci zazdrościmy. Wyślij proszę w naszym kierunku jakieś fluidy, może i my się Tym zarazimy. W końcu Święta to czas magi

) i historie rodzinne nastawiona jestem na dłuższe czekanie. moja mama zaszła w ciąże po dwuletnim leczeniu. nie wiem co to w jej przypadku oznacza, bo nie specjalnie w tym względzie jest rozmowna. siostra miała cykle bezowulacyjne, 3 bezowocne inseminacje... udało się jej, gdy pogodziła się z myślą, że nie będzie miała dzieci. poczekamy - zobaczymy, jak to będzie ze mną...
Ja też już jestem grubo po 30 (mam juz niestety 36 lat)ale ciągle wydaje mi sie jak bym miała 20 i pomimo 12 letniego już starania o dziecko ciągle jeszcze mam cichą nadzieję że Bóg nas obdarzy słodkim bobaskiem z takim utęsknieniem wyczekiwanym.
Pozdrawiam Cię serdecznie.

Właśnie jestem w drugim cyklu ponowionych staranek. Mam na imię Monika i skończone 32 lata.