Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

najpierw trzeba się tam było zalogować (ale nie wiem jak jest po zmianach), potem edytować chyba, dopasować swoje dane; no a potem obowiązkowo zapisać :)
- a już miałam taaaką nadzieję. Kolejny miesiac z clo. Tylko ze teraz mam brać od 3 dc do 7 dc. (przy moich 27 dniowych cyklach) Gin powiedziała mi, że teraz przyspieszymy ... tylko zapomniałam się zapytać co to znaczy .... na mózg mi już pada.
Już tyle słyszałam historii o dziewczynach które się długo starały i nic. A jak w końcu odpuszczały to fasolka się nagle pojawiała pod serduszkiem. Właśnie się dowiedziałam że znajoma która starała się ponad dwa lata i nadzieje już straciła, właśnie jest w ciąży 

Jestem tu od dzisiaj i mam nadzieje ze niedługo bedziemy sie spotykac na forum ciąża 
Staramy sie o d 3 miesięcy i jak o pierwsza dzidzie sie nie starałam to teraz niestety psychicznie jestem bardziej zdeterminowana i pewnie dlatego jest ciężej
ale nie trace nadziei 
Nigdy nie obserwowałam sobie cyklu nie mówiac juz o mierzeniu temperatury więc te wszystkie wykresy sa dla mnie strasznie skomplikowane![]()
trzeba czytać, czytać ("baza wiedzy" na górze strony i "artykuły" z lewej) a potem próbować i pytać...
ekspertki
ale mam nadzieję ze mnie przyjmienicie do swego grona. parę słów o mnie: mam juz jedno dziecko - synka Marcina 16 miesiecznego. ciąza nie była łatwa- wymioty, od 5 meisiąca skaracanie szyjki macicy - podobnie jak u iwin. W efekcie synek urodził się 35 t c. wszystko jest ok ale pierwsze miesiące były ciężkie. juz teraz wiem ze będe musiała w 12 t ciązy iśc na podszycie szyjki no i z tego powodu troche boję się 2 ciąży i mam mały mętlik w głowie i sam anie wiem czy działać czy czekać. wiec jak na razie: kwas foliowy zakupiony, badania kontrolne u gin zaliczone (wszystko cacy tylko w ciążę zachodzić), przegląd zębów zrobiony (tez właściwie nic do zrobienia) no i zobaczymy. NPR juz kiedyś stosowałam a teraz sobie przypominam. Mam nadzieję ze moge liczyc na wasza pomoc w tej sprawie? pozdrawiam.

tego wcześniej nie było. Szczerze mówiąc to mam wrażenie że mój organizm dopiero niedawno wrócił w pełni do formy, 8 miesiecy karmiłam Marcina piersią i 1 @ dostałam dopiero w kwietniu i trochę to trwało zanim wszystko się unormowało .

, to chyba faktycznie sprawa psychiki..