Dzieki giga25, tak mam regularne cykle ok 25-27dni, owulacja tez chyba jest bo wszelkie jej symptomy widze i czuje przynajmniej co 2 miesiace - tj bole podbrzusza, rozciagliwy sluz, zwiekszone libido itp. Dopiero od 3 lutego badam pierwszy raz temperature i zobacze po miesiacu jak sie to prezentuje:) Tak czy siak juz sie umowilam do gin na wizyte niech mi sama doradzi czy powinnam brac jakies dodatkowe silniejsze leki. A tymczasem obserwuje sie :)
hej dziewczyny chce sie do was dolaczyc troszke ten wykresik z dziurami dopiero pierwszy tutaj.Mam prosbe jak mozecie to spójrzcie na niego i ocencie co myslicie czy sa jakies szanse na dzidziusia.Dzieki z gory i pozdrawiam wszystkie kobitki staraczki
candycan75 witaj. Ja dzisiaj odebrałam wynik badania pozimu prolaktyny i też nie wyszły najlepiej. W piatek idę do gina-zobaczymy co mi powie. Ja ci na razie niczego nie doradzę, ba sam niewiele wiem na ten temat. Trzymam kciuki z powodzenie.
A ja myslalam, ze do kasciola idzie sie dzis, zeby sie troche umartwic, a nie swoja prywate szerzyc ;) i ja zaryzykuje i postawie na to ze @ nie bedzie :P
Witam!!!! Jestem Tu nowa staram sie o dzidziusia @ ma byc 11 czyli w poniedziałek ale mam nadzieje,że tym razem sie udało.... Czuje się całkiem inaczej ale zobacze moze moje objawy to moja wyobraznia. Pozdrawiam serdecznie
jakies dwa dni po owu.zaczely mnie bolec jajniki jeden mocniej i piersi od dzisiaj jeszcze sutki mam zmiany na buzi nigdy nie mialam krostek sluz bialyjak przed@ ale to za wczesnie temp 37,1 37,2 i jestem jak bomba zegarowa
myszka nie stresuj się-kiedyś przyjdzie. Do mnie przylazła- chociaż wcale jej nie chciałam I wogóle w tym cyklu jest jakaś dziwna- przez pierwsze dawa dni ciekło ze mnie jak z zepsutego kranu, a dzisiaj trzeciego dnia zaledwie plamię. A u mnie norma to 5-6dni. Zastanawiam się z jakiego powodu jest to zawirowanie.
Dziewczyny, trochę radości optymizmu i będzie lepiej. W takim gronie to i @ się dużo lepiej znosi, same się przekonacie. Dzięki reszcie dziewczyn parę razy się dziś uśmiechneła. W grupie raźniej. Dziękuję, WAM KOCHANE że jesteście.
Dominika0078 ja tez mam dostac 11@ tez bym chciala zeby jej niebylo mialabym fajny prezent dla rodzicow na rocznice slubu bo akurat 11lutego maja ibyli by szczesliwi
Myszko, absolutnie nie mialam zamiaru byc zlosliwa, ale przyznam, ze nie do konca pamietam dlaczego chcesz teraz uniknac zaciazenia.. no i jesli naprawde zyczysz sobie @ to mam nadzieje, ze przyjdzie :) - aczkolwiek jelsi nie ot czeakm na nagrode
smieszko źle mnie zrozumiałaś po prostu w tym cyklu nie miałam możliwości starania się o dzidziusia, bo mój chłopak był u siebie i nie było jak
chce dostać paskude, żeby jak najwcześniej iść do ginki i zrobic cytologie, bo 19 lutego wyjeżdżam do mojego, żebyśmy mogli się starać i chciałam ginke przed wyjazdem załatwić.
z tego co widze, to paskuda wpadnie dziś lub jutro, bo tempka spadła, więc w poniedziałek 18 lutego będę mogła iść do ginki a we wtorek jechać już nad morze
w przyszłym cyklu będę ją odganiać, a w tym na nią czekam