Ja z moim zrobiłam tak: kotus pani doktor powiedziała, że ty tez musisz zrobić badania, bo ma mi zapisać tabletki, które są baaardzo toksyczne i nie ma sensu ich brać wcześniej bez twoich badań, bo może niepotrzebnie truć mi organizm i mogą mi sie robić cysty. A u ciebie na pewno jest w porządku, tylko ona nie chce mi ich zapisać bez obejrzenia twoich wyników. Tu masz wizytówkę pana doktora i proszę sie umów. Chyba, że chcesz to ja cie umówię....... Nic to przyjął do wiadomości i zapytał się czy na prawdę musi, to ja jeszcze raz jak zacięta płyta, że te tabletki to mi są potrzebne na pobudzenie jajników ( chodziło o clostylbegyt) i że chcę zacząć już je brać jak najwcześniej, że można je brać tylko w określonych dniach i nie chce stracić kolejnego miesiąca:"Szczególnie kochanie, że ty znów zaraz wyjeżdżasz" po trzech dniach przypominania (1xdziennie), żeby sie umówił zadziałało!!! Ale ile go to kosztowało, ho ho ;) Na całe szczęście można było"materiał" pobrać w domu, w czym tez musiałam mieć czynny udział, bo osbisty stwierdził, ze to dla niego zbyt duży stres i sam nie da rady....Potem sie z tego pośmialiśmy razem;)
Tak tak, faceci pod tym względem to mięczaki jak talala. No ale co ja tu przed orkiestrę wybiegam - a nuż mnie mój kiedyś mile zaskoczy i powie - Kochanie, to do ilu pojemniczków ma być?
Myszka juz mam was w znajomych Ty to kruszynka Jestes? Bedzie ok zobaczysz ja z malym staralam sie 3 miesiace i nic wiec poszlam do gina po tabletki bo mialam poczekac do nastepnego roku i juz @ nie przyszla...
hej!! no widzę że gorący temat Ja jeszcze nie mówiłam mężowi o tym badaniu ale gin. mi już mówiła że jak do marca nam się nie uda to mąż idzie pod lupę....Powiem mu wtedy
Myszka tak wygldasz na tym zdjeciu... Powiem Ci ,ze mnie bola mocno piersi juz tydzien a teraz to i tak jestem przed@to bola chyba bo ma byc tylko zawsze zaczynaja tak 3-dni przed Moze?????????
Dziewczyny, odradzam to przenoszenie nasienia. Szalik z polaru nic nie da. On pomaga utrzymac cieplo, ktore produkuja nasze ciala, sam tego ciepla nie wyprodukuje. I sperma tez nie. Jak wyjda zle wyniki to bedziecie sie tylko glowic czy to przypadkiem nie byla wina wlasnie tego transportu czyli dalej nic nie wiadomo Jak dla mnie szkoda kasy i nerwow.
Elu Ty mi tu nie szalikuj tylko sie przygotuj, ze Ci esy bedę słać znad morza
Dominka to pozorymnie zaczęły piersi boleć w zeszły czwartek jak zwykle przed paskudą i dlatego wiedziałam, że przyjdzie... ale może u Ciebie sie poszczęści???czekam na wynik