hej dziewczyny. z tęsknoty za mężem mój cykl się skróciła maksymalnie. a wczoraj byłam w dentysty i bez zastrzyku mnie męczyła aż myślałam, ze się tam wtopię w ten fotel rrrr, potem się zgubiłam driving na warszawskich uliczkach a teraz jeszcze TO- ble. ale służy mi pobyt w Polszy.:(:(:( ja chce do domuuuu
wiecie co dziewczyny/ w tym miesiacach odłaczam od was, poniewaz nie bede sie starac. nie mam szansy spotkac sie z mezem w najwazniejsze dni zarowno w tym (tylko w ogóle 2 dni) jak i nastepnym miesiacu, wiec dopiero po wielkanocnych swietach do siebie powrocimy. za was trzymam kciuka
Wiem wilma tylko troche sie martwie bo jestem prawie dwa lata po slubie a ogolnie jestem z moim ukochanym prawie 4 lata i nigdy sie niezabezpieczalismy
Tak myszka mieszkamy razem w Gdansku tez jestem z pomorza u gina bylam i niby jest ok wszystko teraz tak te 3 cykle staramy sie trafiac w dni plodne wczesniej tak nieprzywiazywalam do tego uwagi
Jola ja wcześniej tylko w poduszke ryczałam, ze paskuda przyłazi, a jak ostatnio sobie to powyliczałam, to wyszło, że tylko 5 cykli trafionych mielismy
no i teraz będzie szósty...
Mój mieszka w Jastarni, a przez Gdańsk będę 19 lutego przejzdżać pociągiem
Wilma masz racje maz sie niebadal bo raczej jest w porzadku wszystko narazie to dopiero 3 cykl staran to niema sie czym lamac tak mi sie zdaje jeszcze pare cykli poprubujemy jak sie nic nieuda to wtedy o lekarzu pomyslimy
Jola, akurat u facetów nie widać gołym okiem czy w porządku jest czy nie. Niedawno czytałam że stosunek problemów z płodnością u kobiet i u mężczyzn to jest 50% na 50%
-- Za mężczyzn, którzy nas zdobyli. Za dupków, którzy nas stracili. Za farciarzy, którzy nas poznają!