Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

poszłam więc do lekarza robił mi badanie ręcznie
To było straszne
Podczas badania mówiłam lekarzowi że mnie boli kazał mi wytrzymać,już myślałam że mu przywalę
Jeszcze tego samego dnia zaczęłam mieć różowe upławy,na drugi dzień po badaniu miałam lekkie krwawienia strasznie się bałam bo byłam już w 6 tygodniu ciąży niestety była niedziela i dopiero do szpitala poszłam w 3 dniu po badaniu(był to 01.październik 2007r.).W szpitalu zaczęły mi się okropne skurcze i plamiłam skrzepami krwi!Z 2-3 paźdz. poszłam do wc zauważyłam coś na podpasce wyglądało to jak słoninka :( zawinęłam i wyrzuciłam jeszcze wtedy nie spodziewając się że to był pęcherzyk zarodka
Rano poszłam do pokoju lekarzy gdyż męczyło mnie całą noc co to było.Jak się okazało poroniłam jeszcze lekarz był tak strasznie obojętny i w ogóle zajmował się mną inny lekarz a nie mój , chociaż był w pokoju:( umył ręce od tego żeby nie było na niego.To dlaczego do tej pory było wszytko ok a po badaniu poroniłam? Po co ja poszłam się upewnić
trzeba było się cieszyć i nigdzie nie chodzić się upewniać!!! To był najdłuższy i najgorszy weekend w moim życiu