Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Jestem tu nowa i dopiero rozpoczynam swoją przygodę na tym forum.Podobnie jak Wy od kilku cykli staramy się z mężem o dzidzię i...nic
Wiem,że kilka cykli to podobno "norma",ale jakoś nie potrafię przestac o tym myślec.Mam nadzieję,że bardzo mi pomogą rozmowy z Wami.Pozdrawiam.

a nie myślał, czy akurat sie uda. poradźcie coś

Tak jak już pisałam jestem tu nowa,ale już czuję się tu świetnie.Bardzo dziękuję za miłe słówka powitania.Dziewczyny napiszcie jak to jest z tą temperaturką?O ile kreseczek jest podwyższona jeśli byłaby fasolka?Czy już po kilku dniach można to zaobserwowac?Dziękuję i przesyłam buziaki dla wszystkich staraczek

Po 2 latach starania to już chyba tylko z fusów nie wróżyłam
Wszystkie obserwacje na pewno są pomocne przy staraniach szczególnie na początku Trzeba poznać swój organizm Skoro nie chce dobrowolnie zajść w ciążę, należy mu w tym pomóc! Ale dla mnie po pewnym czasie sprowadziło się to do "robienia dziecka", a to też nie sprzyja (ani ciąży ani związkowi) Temperatura w zachodzeniu w ciążę to nie wszystko, a tym bardziej wzmożone działania w okresie owulacji Człowiekowi już to bokiem wychodzi Plemniki po codziennych staraniach też nie są w najlepszej formie... Podobno najlepszym rozwiązaniem jest regularne współżycie mniej więcej 2 razy w tygodniu Jeżeli problem tkwi tylko w upolowaniu jajeczka to ten system powinien się sprawdzać lepiej niż codzienne badania czegokolwiek
Kazdy ma swoja motywacje. Prawda jest natomiast, ze chyba wiekszosc z nas trafia tu przy okazji staran

87 postów do czytania a nie było mnie raptem parę godzin