ja słyszałam że cola jest dobra na pół godziny przed.....wtedy plemniki są szybsze...sam gin mi kiedyś to mówił....zeby mąż szklankę koli lub kawe wypił na pół godziny przed stosunkiem:))...ale nie wiem czy to działa...o Macy nic nie słyszałam
-- Natalka urodzona 05.03.2009 Kocham ją ponad wszystko:))
ja mam tutaj prace i nie chce z niej rezygnowac a po drugie M pracuje w holandii juz 5 rok zna jezyk a mnie sie tam niestety nie podoba jestem typem ktory lubi zwiedzic ale wrocic na stale do domu i jakos nie potrafie tego zmienic mam tylko nadzieje ze to bedzie ostatni rok takiej rozłaki
staram sobie znależc tyle zajec na cały dzien zeby tylko czas minał szybciej najgorsze sa tylko weekendy kiedy nie ma co robic ale teraz znalazlam to forum i sobie je sledze i ucze sie oraz modle sie jak przyjezdza za kazdym razem zeby nam sie udalo z dzidzia
hej dziewczyny, wczoraj pytalam , ale nie doczekalam sie jakiej rady wiec zapytam dzisiaj.Chodzi mi obserwacje szyjki macicy.Jak to dokladnie zrobic.Czytalam w ebooku, ale od was chce sie czegos dowiedziec.Czy rozpoznam otwarta czy zamknieta? niewiem.Jak najlepiej?
witaj adaja78..jeśli chodzi o badanie szyjki to na początku bedzie trudno...ale później dasz sobie radę.....no i chyba najlepiej bedzie zacząc ją badać tak od połowy cyklu (jeśli masz regularne) bo wtedy jest otwarta.....ciężko jest to wytłumaczyć...ale na prawdę czuć różnicę między otwartą a zamknietą
wtedy to bym całkiem miała sie komu poswiecic teraz to tylko od pracy sie uzaleznilam... adaja78 ja niestety nie wiem jak to sie robi musisz poczekac na kogos odpowiedniego moze i ja sie naucze przy okazji
adajda jeśli masz krótkie paluszki to spróbuj pod koniec cyklu..wtedy szyjka jest nisko...więc z łatwością ją dostaniesz..... a tu link do stronki gdzie jest narysowane zmiany w szyjce www.vns.pl/_poznaj_swoje_cialo/fizjologia_objawy_plodnosci_glowne.htm
Czesc Dziewczyny! jestem tutaj nowa, pare minut temu założyłam profil i próbuje właśnie zmajstrowac pierwszy wykresik:) Od tego cyklu zaczynamy z mężem starać sie o dzidzie. Czytalam Wasze wczesniejsze wypowiedzi na tym forum i...postanowilam dołączyć do grona dzielnych "staraczek". Pozdrawiam ciepło i zycze dobrej nocy, bo to chyba juz środek nocy:) ale sie zasiedzialam!;)
tak, od maja 2007, moze jutro jak znajde chwile to wprowadze te wczesniejsze wykresy- bo chyba mozna wstecz (?) zwykle widoczny byl na nich skok temperatury, mam nadzieje, ze wszystko ze mna jest w porzadku i nie bedziemy musili dlugo czekac na dzidzie:) Tobie też zycze owocnych starań! Dziekuje za zaproszenie!!!:)
Czesc dziewczyny!!!ja tak samo od niedawna staram sie bobasa!!!Hm...ostatni okres mialam 15 a dzisjest 20 i go niema hm...ciekawe ale od 4 dni mam bole w dole brzucha dziwne zazwyczaj byly ale 1 dzien i byl okres czekam zobaczymy co bedzie!!!!!