Ja wlasnie zrobilam sobie pierwszy ale za wczesnie. Powinnam zaczac (wedlug instrukcji) za 5 dni, a juz wyszla slabiutka kreska. I nie wiem czy to znak ze owulacja bedzie szybciej, czy jednak czekac jeszcze te 5 dni ? Pomóż
prawidłowy test owulacyjny informujący o owualcji w ciągu najbliższych 24-36 godzin to taki który wskazuje 2 wyraźne kreski....słabiutka nic nie znaczy...
czesc dziewczyny dzieki za info na temat testów, chyba je sobie zamowie, a co u Ciebie Rosa jak się czujesz? ja dzis jakoś do d.. ale co ma być to będzie
myszorka jak mnie zaczęły boleć plecki w dole to było już po ptokach i @ przyszła, ale nie wiemy jak to będzie u Ciebie, nie daj się! Postrasz tą małpe może nie przyjdzie
czesc blask moze przyjdzie bo wg mnie tak, ale za to następny cykl to juz będzie czytelniejszy wykres, nie można sie poddawac, ja wierzę że się uda, w końcu nie od razu Rzym zbudowano
Rosa zaciskam kciuki za Ciebie i wszystkie starające się dziewczyny, teraz nosem po klawiaturze pisze bo nie moge kciuków puścić następny mój cykl już bedzie bardziej czytelny bo będzie prowadzony od 1 dnia więc będę na pewno mądrzejsza
kobitki wejdźcie na alegro i wpiszcie w wyszukiwarkę testy owulacyjne ja właśnie zakupiłam od tej pani Ewy ze sklepu starania jest dobra promocja 5 testów za 10,99 jak kupicie 2 pakiety to test ciążowy gratis
Magg - jak szukasz w google w grafice to zaznacz, że chcesz małą i GIF , a potem czego szukasz np. serce! Wtedy pokazują się tylko małe! Spróbuj - trzymam kciuki
czesc dziewczyny, zrobiłam rano test, ale nie wyszedł wcale, wszystko robiłam zgodnie z instrukcją i nic puste okienko ale stwierdziłam że może tak ma być, brzuszek mnie dalej boli jak na okres, więc dziś myśle że przyjdzie, trzymajcie się cieplutko i dziekuje wszystkim którzy ściskali za mnie kciuki
ale nic nie było, jak nie dostanę okresu w ciągu tygodnia to idę jednak na badanie z krwi, ale tak jak pisałam bóle mam jak na okres, ale uszy do góry i musze te testy sobie zamówic