:) ja sie nie moglam zabrac 2 lata, i teraz mi piknelo ze mam ostatnia szanse i musze. a siedze w turcji i nie mam swobodnego dostepu do materialow. denerwujace. zreszta. nie mam wyjscia a chociaz na chwile pozwala zapomniec o innych sprawach
ja za kazdym razem opieralam nogi o sciane zeby były wyzej a jak narazie nic nie pomoglo ale to moze z innego powodu który staramy sie wyeliminowac z moim ginem
:) moj ciagle patrzy na inne malutkie dzieci, oboje nie mozemy sie doczekac!!! staramy sie co 2 dni albo czesciej, ale ja chyba w tym miesiacu nie bede miala owulacji buuuu, zerknijcie na moj wykres
o kurcze. ja nie wiedzialam o trzymaniu nog w gorze ! no i przepadlo., a wlasnie dzis wybralismy mieszkanie. serce mnie sciskalo ze 4 pokoje i poddasze a tylko we dwoje....bo jak tak ma zostac na zawsze to ja nie chce nowego domu ! chyba umre.
Agatko weź przestań,jeszcze wszystko się moze zdarzyć zazwyczaj tak jest że jak zapomnisz o upragnionej ciąży, będziesz zafascynowana nowym mieszkaniem to wtedy masz dużą szanse na zaciążenie czego ci z serca życzę
Ja też już bym chciała @ bo na razie jego brak robi mi strasznie dużo nadziei, a na wczorajszym teściku była tylko 1 kreseczka. Jak nie ma fasolki to chcę już zacząć nowy cykl i nowe starania ! Ale z drugiej strony dopóki tempka w górze i brak @ to trzeba mieć nadzieję. Więc czekam jak na wyrok na spadek tempki, bo boję się mieć nadzieję, a potem ją stracić...
Witajcie Ja już też nie mam nadziei, że w tym cyklu się udało:( Niby byl skok, ale tempka ciagle za niska. Czekam na długość fazy lutealnej, ale pewnie znowu byl cykl bezowulacyjny że śluzem też strasznie marnie
Poprzedni tez wygladał na poczatku ok, a potem sie okazalo, że był bezowulacyjny (tak mi ginka powedziała). Niestety mam zaburzenia hormonalne:( A wydaje mi sie ze tempka poinna byc troche wyzsza, ale może sie nie znam- obym się myliła.
Maarlenka Ty panikaro, to ja lecę na łeb na szyję na Twój wykresik i co tam widzę. Piękny, książkowy wykres, a co do śluzu to skąd wiesz,że marnie jak go prawie wogóle nie obserwujesz. Chcesz sobie pooglądać cykl bezowulacyjny to zapraszam do mnie.
dla odwrocenia swojej troski powiem wam po krotce, ze nasz nowy dom jest piekny 4 pokoje +poddasze(dupleks),duza kuchnia balkon, coprawda na 4 pietrze, ale dogodnie usytuowane.po powrocie z polski juz bedziemy w nowym domu jak wszystko dobrze pojdzie i bedziemy splacac kredyt przez najblizsze 100 lat ale nareszcie na swoim i moze lepiej sie tam serduchuje
Na szczęście od przyszłej niedzieli M będzie już ze mną, więc kolejny wykres będzie serduszkowy. Po 2 m-cach rozłąki w końcu będę pełnoprawną staraczką
a ja tez juz tesknie za wykresem, ale stad nmie mam mozliwosci zaplaty, bo nie mam konta banlowego internetowego. ja nie wiem co u mnie jest nie tak, bo @ zawsze regularne, hormony sprzed 2 tyg wszystkie w normie, usg wykazalo male pecherzyki na jajnikach, ale ponoc norma. tylozgiecie nadrabiam odpowiednia pozycja zgodnie z zalecieniami ginki, wiec ja nie wiem co jest nie takkkkk ... juz sie nie moge doczekac tego njowego domu bo jest nawet wykonczone na fioletowooooo moj ulubiony kolor i w polsce tez mialam fioletowo
nie ma nie ma a jak sie zdarzy to pewnie podwojnie :D:D ciekawa jestem czy u mnie jest mzliwe miec blizniaki skoro sama mam brata blizniaka? ale by bylo...
Słyszłam, że z bliźniakami to najczęściej jest tak, że co drugie pokolenie.. ale nie można wykluczyć, że może byc inaczej :) Maarlenka - moze powinnas sprobowac ulepszyc sluz - mnie wiesiolek pomogl, mialam bardzije obfity w tym cylku
witam dziwczyny!!!hm...powiem wam ze w czoraj wieczorem mialam obiawy mdlilo mnie ale nie moglam zwymiotowac ,na tle jedzenia wieczornego dostaje takich super wrazen ze mam wstrent do jedzenia!!!!jutro robie test to napisze co jest grane czy jestem czy nie!!!!hm...ale mam stracha a i okres sie spoznia najpierw mialam takie obiawy jak bym miala dostac okres twalo to 5dni bole brzuszka takie skurcze i bolace piersi zawsze po 2 dniu dostawalam okres a teraz nic a od czasu do czasu tak 2 razy dziennie dostaje takich skurczy brzucha a okresu nie ma 7dni!!!!hm...jak tak trwa ciaza to niezbyt mila sprawa te mdlosci sa okropne i dziwne nie sa ranne tylko wieczorne!!!!
Susi ja z poduchą podłożoną pod pupę zaszłam w ciążę hehe inne metody nie działały dopiero ta poducha:D
Śmieszko z tymi bliźniakami też słyszałam że co drugie pokolenie:)Czyli jak moja ciotka ma bliźniaczki to ja albo moje siostry lub bracia mogą mieć?? :DAle by było fajnie hihi
Dori ja miałam podobne objawy:)Tylko się cieszyćTrzymam kciuki!
Junia - wlasnie nie twoja albo twojego meza dziadkowie albo ich rodzenstwo musieliby miec blizniaki zeby byly w twoim pokoleniu, aczkowiek w mojej grupie na studiach mam kolezanke, ktora ma 2 chlopcow choc jej ciacia tez zaszla w mnoga ciaze :) aaaa.. sluchajcie moj M zadzwonil powizycie u androloga i hormony w normie.. jakby cos to naturalne staranka jescze w marcu, bo wtedy owulka przypadnie mi chyba na swieta ;) a wkwietniu probujemy z inseminacja (ale na naturalnym cylku).