Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorzuza
    • CommentTimeSep 5th 2006
     permalink
    myszorka test na pewno był trefny nawet jak nie jesteś w ciąży to musi sie pojawić kreska kontrolna co znaczy że test został prawidłowo wykonany i jest wiarygodny, leć do apteki po drugi i nie żyj w niepewności !
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    myszorka rób drugi test!!!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    dziewczyny jesteście niemożliwe, teraz jestem w pracy i nie mogę lecieć do apteki, ale mówie Wam że mnie brzuch boli, mimo iz mam dziś 42 dc to ostatnio czekałam 46 dni, więc mysle że te bóle to na @, chociaż tempka mi skoczyła, a co do testu to nie wiem co mogłam źle zrobić:confused: ale się nie martwie, zjadłam sobie ptasie mleczkoi piję dobrą kawę
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
    • CommentTimeSep 6th 2006
     permalink
    czasem test jest po prosty wadliwy takie rzeczy się zdarzają
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    witam dziewczyny :bigsmile:

Witam Elu...:swingin: Zapraszam na nasza tabelke...

Ale sie rozpisałyście....ho ho ho....:jumping:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    no a co tam u ciebie ? :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Czy ktoś z Was używa programu FF? Oraz działu statystyk? Podzielcie się wiedzą.
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    ja wprowadziłam 2 cykle
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Jak CI odpowiada?
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    na początku przez 30 dni jest wersja dla wipów - są tam super rzeczy (program sam oznacza ci owulację oraz czas najbardziej sprzyjający poczęciu, dodatkowo możesz zaznaczać dużo więcej objawów....
    programik bardzo podobny do 28 dni tylko w wersji angielskiej
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Masz tam dział statystyk? Z danymi z wprowadzonych cykli?
    Obecnie w tabeli starających się są 42 osoby. Średni wiek wynosi: 27,97619048 lat, zatem prawie 28 lat.
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    http://www.fertilityfriend.com/home/14c76b
    są statystyki dotyczące cykli danej osoby, wyżej wklapałam link do mojego wykresu - pooglądaj
    --
    •  
      CommentAuthorngL
     permalink
    skarbel - wg mnie wykres się pomylił w poprzednim cyklu (nawiązując do poprzedniego wykresu z podanego linku). Owulacja była dnia następnego (jeszcze przed skokiem ale szyjka i śluz - płodnj
    e).
    •  
      CommentAuthorngL
     permalink
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Zuza u mnie normalnie....a co u ciebie ???:rainbow:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    hello :swingin:
    szkoda ze na 28 program nie wytycza onwulacje :sad:ale moze djdzie i do tego :bigsmile:wkoncu damazy caly czas pracuje :crazy::crazy::crazy:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    oczekujaca nie poprawials mi terminu :neutral:kolejna @ 2.10 oby sie nie pokazala :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    no co tu tak pusto :swingin::swingin::swingin:hello jest tu ktos ???
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    jest, jest! :bigsmile: Ja właśnie też się dziwię, że nikogo nie ma! Już prawie koniec pracy na dzisiaj! zaraz do domku! :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    iwa no to masz fajnie :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    już za chwileczkę koniec!to jeden z najmilszych momentów w ciągu dnia. :cheer: Do domku, obiadek, jazda (robię prawko), a potem wieczorek w miłym towarzystwie i ....:grouphug::dinner:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    A gdzie się podziała reszta kobietek???
    Nikogo nie ma....???
    W takim razie idę do domu! :cheer:
    Wpadnę wieczorkiem, o ile mąż nie zajmie mnie zbytnio swoją osobą. :thumbup::wink:
    Pa, pa :swingin:
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Rosa zmieniłam jak prosiłaś juz wczesniej.....na wiki28 :surprised:
    •  
      CommentAuthorngL
     permalink
    IWA - no ja jestem.
    Ale przez chwilę byłam w łazience, ratować telefon, który wpadł do wanny z wodą.
    Operacja się udała ale pacjent zmarł ;)
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    aha :) no to przepraszam :bigsmile:oczekujaca niewiedzialam ze na wiki jest inna tabelka :shamed:myslalam ze caly czas funkconuje ta z pierwszej strony :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    czesc dziewczyny jade dziś na zakupy więc kupie test i zrobię dziś, oczywiście dam Wam znac
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    ngL to sie telefonik wykąpał.:wink:

Rosa na wiki28...sporo nas juz tam jest....:smile:

myszorka trzymam :thumbup:
    •  
      CommentAuthorInez
     permalink
    Myszorko trzymam mocno. Ja za chwilkę zbieram się do domku, potem obiadek i troszkę luzu. Muszę odpocząć, bo ostatnio działam na wysokich obrotach :wink:
    --
  1.  permalink
    Witam i ja . Jestem strasznie spaiaca .troszke sie przespalalm ale top malo. brzucho mnie zaczyna pobolewac .plamic tez zaczelam czyli jutro najpozniej w piatek przylezie ta @.
    Myszorka czekam na tescik.
    --
    • CommentAuthorAsia77
    • CommentTimeSep 6th 2006 zmieniony
     permalink
    witajcie, czuje sie kiepsko jest mi jakos nie dobrze. teoretycznie 09.09.@ no i pobolewal mnie rano dół brzucha a piersi są drażliwe i stasznie bolą; ból ciągnie sie aż spod pachy a do tego są cieplejsze niz reszta ciala :shocked: nie wiem o co chodzi. mam nadzieje ze nie bedzie @
  2.  permalink
    Asia77 mam nadzijeje ze chociaz do Ciebie nie przyjdzie. Objawy fajne. :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    wszystkie zawsze mamy nadzieję, że to nie @; mam nadzieję asia, że tym razem to jest TO !
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    hejka dziewczyny robie test teraz jeszcze chwilka i sie okaze co i jak
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    niestety dziewczyny pudło, ale po @ na którą czekam zaczynymy się dalej starać:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    ach myszorka twój optymizm jest budujący, jeszcze jest szansa, że nie przyjdzie :bigsmile:
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    ale test już coś pownien pokazać a jak nie to nie, zobaczymy kto tu wygra, ja już tym żolnierykom instrukcje postępowania pisze, małe kierunkowskazy zbuduje, swiatła itd i wierze w to że się do konca roku uda a jak nie to będziemy dalej bzykać i może mój M zapyli dobrze jakiś kwiatek
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    testy czasem nie wykazują ciąży przed terminem miesiączki, podoba mi się okreslenie "żołnierzyki" kto na to wpadł ? :thumbup:
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    oj to nie wiem kto tą nazwę wymyślił, na poprawe humoru dzis zjem sobie kaszke manne z truskawkami a co mi tam i batonika sobie tez zjem, trzymam kciuki za Asie77:thumbup:
    --
    • CommentAuthorewa_
     permalink
    jak sie jest w stanie blogoslawionym to obiawy sie ma identyczne jakby miala przyjechac @ a ona poprostu zagloda widzi ze jest fasolka i ucieka normalnie bola piersi i brzuch jak na @ ja tak przynajmniej mialam bylam pewna ze przyjedzie i nie przyjechala wiec mozna miec zawsze nadzieje
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    aha cz ja mogę ten wiesiołek już łykac i jak to tyle ile tabletek dziennie?
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    MYSZORKA o ty wiesiolku jest specjalny temat :bigsmile: i z tego co pamietam bierze sie go do "o" i potem przestaje :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    myszorka ty wiesz
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :heartbounce::heartbounce::heartbounce:jestem z toba :heartsabove: napewno nam sie uda we wrzesniu :rainbow:tylko musimy sie zmobilizowac !?
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Rosa pewnie że tak wrzesień będzie nasz, będzie tylko :twosome:, dziekuje wszystkim za wsparcie i trzymam za wszystkie kobietki kciuki
    --
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    Witam kobietki!
    Żadko zaglądam ale w pracy mam sezon i dlatego tak -roboty po łokcie!
    Ja mam też oznaki nadchodzącej @!!! Ale tak jak wy nie poddaję się i mam nadzieję ,ze do końca roku mi się uda !!!

Teraz was całuje kochane ! Do juterka!Trzymajcie się !:smile:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    agna my za ciebie tez mocno trzymamy kciuki :bigsmile::crazy:tak jest ten rok bedzie nasz :crazy::crazy::crazy: :thumbup:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Skarbel, a niech mnie kule biją! Tak!!! Tam jest nawet więcej danych niż oczekiwałam. Średnia? To mało powiedziane. Tam jest tyle statystyk, co w badaniach naukowych.
    --
    •  
      CommentAuthorsolaris
     permalink
    amazonka FF jest naprawde mega super i powstawal i doskonalil sie kilka lat i to dzikeki uzytkowniczkom cos wciaz dodawali itp.dlatego mam wielka nadzieje, ze nasze 28 dni bedzie tak samo niesamowite tyle ze w wersji polskiej bo dla wielu jednak jezyk to przeszkoda... w kazdym razie jest tam zwykla statystyka srednia dl.cyklu, fazy lutealnej dnia owulacji a jak ma sie wprowadzone wiecej niz 3 cykle to ma sie to co podala ngL
    http://www.fertilityfriend.com/ttc2/cyclestats_module.php
    --
    •  
      CommentAuthorngL
     permalink
    Zrobiłam screena bo link do statystyk niestety nie podziała - przekieruje wyłącznie w przypadku, kiedy ktoś ma już konto.. i to na jego własną statystykę :)
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeSep 6th 2006 zmieniony
     permalink
    Tak, doskonale. Jest potrzebny screen, bo nie wszyscy mają konto w FF. Podstawowe statystyki są fajne - u nas można zestaw rozszerzyć, a program powinien korzystać m.in. z wartości maksymalnej i minimalnej długości cyklu do wyznaczania niepłodności względnej.
    Solaris, zauważ, że obliczeń jest więcej niż tylko zwykła średnia. Z nich można wyczytać więcej.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.