myszorka test na pewno był trefny nawet jak nie jesteś w ciąży to musi sie pojawić kreska kontrolna co znaczy że test został prawidłowo wykonany i jest wiarygodny, leć do apteki po drugi i nie żyj w niepewności !
dziewczyny jesteście niemożliwe, teraz jestem w pracy i nie mogę lecieć do apteki, ale mówie Wam że mnie brzuch boli, mimo iz mam dziś 42 dc to ostatnio czekałam 46 dni, więc mysle że te bóle to na @, chociaż tempka mi skoczyła, a co do testu to nie wiem co mogłam źle zrobić ale się nie martwie, zjadłam sobie ptasie mleczkoi piję dobrą kawę
na początku przez 30 dni jest wersja dla wipów - są tam super rzeczy (program sam oznacza ci owulację oraz czas najbardziej sprzyjający poczęciu, dodatkowo możesz zaznaczać dużo więcej objawów.... programik bardzo podobny do 28 dni tylko w wersji angielskiej
Masz tam dział statystyk? Z danymi z wprowadzonych cykli? Obecnie w tabeli starających się są 42 osoby. Średni wiek wynosi: 27,97619048 lat, zatem prawie 28 lat.
skarbel - wg mnie wykres się pomylił w poprzednim cyklu (nawiązując do poprzedniego wykresu z podanego linku). Owulacja była dnia następnego (jeszcze przed skokiem ale szyjka i śluz - płodnj e).
już za chwileczkę koniec!to jeden z najmilszych momentów w ciągu dnia. Do domku, obiadek, jazda (robię prawko), a potem wieczorek w miłym towarzystwie i ....
A gdzie się podziała reszta kobietek??? Nikogo nie ma....??? W takim razie idę do domu! Wpadnę wieczorkiem, o ile mąż nie zajmie mnie zbytnio swoją osobą. Pa, pa
Witam i ja . Jestem strasznie spaiaca .troszke sie przespalalm ale top malo. brzucho mnie zaczyna pobolewac .plamic tez zaczelam czyli jutro najpozniej w piatek przylezie ta @. Myszorka czekam na tescik.
witajcie, czuje sie kiepsko jest mi jakos nie dobrze. teoretycznie 09.09.@ no i pobolewal mnie rano dół brzucha a piersi są drażliwe i stasznie bolą; ból ciągnie sie aż spod pachy a do tego są cieplejsze niz reszta ciala nie wiem o co chodzi. mam nadzieje ze nie bedzie @
ale test już coś pownien pokazać a jak nie to nie, zobaczymy kto tu wygra, ja już tym żolnierykom instrukcje postępowania pisze, małe kierunkowskazy zbuduje, swiatła itd i wierze w to że się do konca roku uda a jak nie to będziemy dalej bzykać i może mój M zapyli dobrze jakiś kwiatek
oj to nie wiem kto tą nazwę wymyślił, na poprawe humoru dzis zjem sobie kaszke manne z truskawkami a co mi tam i batonika sobie tez zjem, trzymam kciuki za Asie77
jak sie jest w stanie blogoslawionym to obiawy sie ma identyczne jakby miala przyjechac @ a ona poprostu zagloda widzi ze jest fasolka i ucieka normalnie bola piersi i brzuch jak na @ ja tak przynajmniej mialam bylam pewna ze przyjedzie i nie przyjechala wiec mozna miec zawsze nadzieje
Witam kobietki! Żadko zaglądam ale w pracy mam sezon i dlatego tak -roboty po łokcie! Ja mam też oznaki nadchodzącej @!!! Ale tak jak wy nie poddaję się i mam nadzieję ,ze do końca roku mi się uda !!!
Teraz was całuje kochane ! Do juterka!Trzymajcie się !
Skarbel, a niech mnie kule biją! Tak!!! Tam jest nawet więcej danych niż oczekiwałam. Średnia? To mało powiedziane. Tam jest tyle statystyk, co w badaniach naukowych.
amazonka FF jest naprawde mega super i powstawal i doskonalil sie kilka lat i to dzikeki uzytkowniczkom cos wciaz dodawali itp.dlatego mam wielka nadzieje, ze nasze 28 dni bedzie tak samo niesamowite tyle ze w wersji polskiej bo dla wielu jednak jezyk to przeszkoda... w kazdym razie jest tam zwykla statystyka srednia dl.cyklu, fazy lutealnej dnia owulacji a jak ma sie wprowadzone wiecej niz 3 cykle to ma sie to co podala ngL http://www.fertilityfriend.com/ttc2/cyclestats_module.php
Zrobiłam screena bo link do statystyk niestety nie podziała - przekieruje wyłącznie w przypadku, kiedy ktoś ma już konto.. i to na jego własną statystykę :)
Tak, doskonale. Jest potrzebny screen, bo nie wszyscy mają konto w FF. Podstawowe statystyki są fajne - u nas można zestaw rozszerzyć, a program powinien korzystać m.in. z wartości maksymalnej i minimalnej długości cyklu do wyznaczania niepłodności względnej. Solaris, zauważ, że obliczeń jest więcej niż tylko zwykła średnia. Z nich można wyczytać więcej.