hej dziewczyny, widzę, że z kart wróżycie? powiedzcie mi w niedzielę powinnam mieć @, tak patrząc na ostatnie dwa cykle, czy mogę jutro zrobić test ciążowy? będzie 13dfl, czy może to dać prawidłowy wynik? bo nie wiem czy nie za szybko, a fajnie by było mieć prezent na dzień kobiet, oczywiście jak tempka jutro nie spadnie... jak myślicie?
czesc ja czuje sie nie najlepiej boli mnie podbrzusze niby jestem najedzona ale nadal sie chce jesc chce mi sie tez spac ale w sumie wczesnie sie obudziłam jakos spac nie moge rano ja @ pewnie dostane w przyszłym tygodniu Dziewczyny to był pierwszy cykl jak brałam luteine przez 5 dni dzis pierwszy dzien nie biore czy to moze miec wpływ na moje samopoczucie?? ja tez poprosze wróżbę...
a ja narazie nie mam objawów, ale mam teraz płodne dni.. i mam skrytą nadzieję..że może... meczę codziennie swojego M biedak niedługo tego nie wytrzyma nie ma to jak regularny sex ale lepiej niech bedzie za duzo niz mielibyśmy coś przeoczyc
powiem Wam szczerze dziewczyny że ja też juz czasami wysiadam a najgorzej jest rano jak sie jeszcze nie rozbudze a tu trzeba pracować po takim czestym sexie to juz nawet zadenemu facetowi niw bedzie sie chcialo czytac Playboya
Dziewczyny jak myślicie.Jeżeli dzisiaj mam owulkę,a przytulanko było wczoraj,to mogło dojść do zapłodnienia?.No i czy dzisiaj współżyła to by jeszcze miało jakiś sens.Z góry dziękuję za odpowiedz
w mojej opinii bardzo moglo, bo zolnieze zyja kilka dni w sluzie i ciepelku, a jajeczko tylko 1 dzien po , wiec moglo. I przed owu czytalam ze sie dziewczynki robia, po owu chlopcy :D:D:D
jeśli była dzis owulka a wy wczoraj współżyliście to jest duże prawdopodobieństwo zajścia w ciążę...a nie zaszkodzi zaserduszkować i dzisiaj:)) wiecie jest mi trochę smutno bo wlaśnie jedna z przyjaciółek mnie usunęła
-- Natalka urodzona 05.03.2009 Kocham ją ponad wszystko:))
mi też przykro, ale wiesz to jej wykres i jej sprawa co z nim robi.....ja bym usunela tylko tą jedną a resztę bym zostawiła...no i oczywiscie wykres byłby widoczny tylko dla przyjaciółek:)...ale ona tak nie chciała:((
dziewczynki ja własnie skonsumowałam pizze bo naszła mnie ochota i M pojechał a teraz do łóżeczka bo mi zimno zrezta mam godzine na tulanie bo później M na chwile ucieka
dokładnie Mycholek.....to jej sprawa...ale trochę smutno jak ktoś cię usuwa i nie podaje przyczyny....to po co cię dodawał jak za chwilę cię usuwa?.....no ale nie ma co się zastanawiać nad powodami które nią kierowały nie chce nas to nie...
MonikaC w policji...a to praca na zmiany, najgorsze sa nocki, brrr:/ nie lubie byc sama:/ ale teraz juz uciekamy do lozeczka:) kolorowych snow wszystkim zyczymy :-))