zuza - same spotkania, narady itd. A może to i lepiej, mnie nie można ruszyć od komputera całe 8 godzin, bolą oczy, plecy a nawet pupa robi się płaska Wiecznie jakieś nowe programy do obsługi urzędu itd ! Szkoda mówić!!!: Ale wystarczy użalania się nad sobą! Miłego dnia wszystkim!:swingin
muszę wam coś powiedzieć wczoraj miałam dziwną sytuacje pojechałam na uczelnie na spotkanie z moim promotorem usiedliśmy a on do mnie -a ty jakoś inaczej wyglądasz?w ciąży nie jesteś? a mnie zamurowało i mówię że nic mi na ten temat nie wiadomo dziwne nie?mam nadzieje że pan dr będzie dobrym prorokiem
proponuję, żebyś aż tak się nie denerwowała! Ja ostatnio miałam cykl 46 dniowy! Niestety nie mam wykresiku! Ale przez ostatnie dwa tygodnie tamtego cyklu mierzyłam tempkę i miałam 37,3, a testy były negatywne, lekarz też nie stwierdził ciąży! Czasem tak jest! Jak przyjdzie @ to drastycznie spadnie na 35 i parę kresek. Tak było u mnie A może masz jeszcze zbyt niski poziom i dlatego testy wychodzą negatywne! Mi lekarz powiedział, że najlepiej zrobić test 7 dni po terminie @, bo u niektórych kobiet wcześniej test nie wyjdzie pozytywny, chociaż jest ciąża! Poczekaj na rozwój sytuacji! My też czekamy z tobą!
Witajcie dziewczyny! Myszorka , jeszcze troszkę cierpliwości i wszystko się wyjaśni. Może jest za wcześnie na potwierdzenie testem Ja też czekam, czuję się paskudnie, myśli mam różne, może za bardzo się nakręcam, ale jeszcze kilka dni i wszystko będzie jasne Oczywiście jak tylko poznam wynik to podzielę się z Wami tą informacją, jak na razie żadnych zmian, tempka na wyżynach
Dzień dobry Dziewczyny!! Jejku, dwa dni tu nie zaglądałam i aż prawie 160 nowych wpisów!! Myszorka, mam nadzieję, że albo niebawem okaże się, że fasolka gości u Ciebie w brzuszku, a jeśli nie , to niech @ przychodzi już jak najszybciej! Ja w pierwszym cyklu po tabsach dostałam po 31 dniach @ i jest tak intensywna , że hej!
hej kobitki, nie wiem co sie dzieje piersi strasznie bola, kazdego dnia mocniej,dzis sa bardzo twarde i powiekszone chyba o jeden nr choc termin @ jest na 09.09 ale mam ochote zrobic jutro test, choc moj mąż mowi ze lepiej poczekac do poniedzialku; no i chyba go poslucham
Mnie tez Asiu bardzo bola piersi i sa tak jakby napuchnięte - ból taki rwący i tępy... Mam termin na 12.09 czyli kilka dni po tobie! Mam nadzieję,że nie przyjdzie i że organizm ze mną sie nie drażni- i jeżeli mam dostać to wolę w terminie oczekiwanym niż spóźnioną małpę-która daje złudne nadzieje!
Też mnie kusi kochane teścik-ale juz raz robiłam i nie lubię rozczarowań ! Teraz z tym koniec robię dopiero jak spóżni mi sie przynajmniej 2 dni
Cześć dziewczyny! Dziś już piąteczek, przed nami wekend! Dziś spadła mi tempka, to mój 17 dc (to chyba dzisiaj!!!!!!?) Szkoda tylko, że trzeba było wstać do pracy, ale zaraz jak wrócę z pracy to .... Co u was???
Ja jestem między Asią77 a Agną29, czyli mam termin na 11.09. Piersi dają mi ostro popalić, ale niestety dziś tempka spadła Pewnie na dniach przyjdzie @ Trzymam kciuki za Was dziewczyny
a ja mam termin na 16 - więc jeszcze "kupa" czasu. piersi też mnie bolą ale mam tak zawsze po owu więc nie dopatruję się w tym zadnych objawów, z resztą to byłoby za wcześnie
A u mnie tempka podwyższona narazie ale do 12.09 jeszcze kilka dni....więc jaaaaa się nie nakręcam !Już dwa razy się nakręciłam jak pożądny zegar i teraz siedzę cicho i CZEKAM....
czesc mam pytanie czy któraś z Was wie jak taki cykl powinien wygladac, tzn jak z tymi tempkami itd, bo ja jestem przed @ a mam dość w środku wilgotno i śluz lepki nieprzejrzysty a wg książeczki Lenartowicz to ma być sucho
magda ale zrobiłam dwa testy i byly negatywne, wiec sie już nie łudzę ale czekam na @, czy któraś z Was brała tabletki na wywołanie i czy mozna od razu po nich się dalej starać?
myszorka ja brałam Luteinę na wywołanie. Z przepisu lekarza oczywiście - 10 dni , rano i wieczorm po jednej pod język! Ale dostałam @ już w trzecim dniu brania! Później normalnie możesz starać się dalej o dzidzię, Luteina to progesteron, nie jest szkodliwa, nawet gdyby okazało się, że jesteś w ciąży to działa na podtrzymanie! Ale spóźniał mi się ponad 2 tygodnie, może jeszcze troszkę poczekaj?!