witam dziewczyny ale tu piszecie ze po calym dniu w pracy mam niezle do nadrobienia myszko szkoda no ale coz mowi sie nastepnym razem sie uda!!! ja bylam dzis u gina i w czwartek ide na badanie droznosci jajowodow zobaczymy co wykaza jezeli bedzie wszystko ok to od nastepnego czwartku bedziemy walczyc z mezem bo wkoncu wraca do mnie na 3 tygodnie a jezeli cos nie tak bedzie no to dalsze leczenie niestety:(
Dobranoc Dziewczynki.Idę trochę poprzytulać mojego M.,bo mało czasu mam go dla siebie.Mam nadzieje,że jutro z moją tempką będzie oki.Więc życzę spokojnej nocki Kochane i do juterka
hej Dziewczyny !! jestem tu nowa i od 7 miesięcy staram się o dzidzie.dziś jest 20 dc i zaczynam się nie cierpliwić. nie chcę się zbytnio nakręcać, ale to jest silniejsze.@ zazwyczaj dostaję w 27 dniu cyklu .Zazwyczaj 7-8 dni przed @ zajadam tony słodyczy, mam obrzmiałe, bolące piersi napęczniały brzuch. Zawsze tak było, a teraz nic...Mam nadzieję że teraz się uda bo najbardziej boję się ponownej przegranej,zaczyna mnie to męczyć!!!Dodam,że tempkę mam podwyższoną.Pozdrawiam
czesc kochane!! nie bylo miec jakies8 godzin a tu juz 3 strony do przecztania?!:))) przesylam Wam buziaczki i ide w koncu na kolacyjke. Po dzisiejszym testowaniu zlapalam potwornego dola, ale na razie nie ma @, wiec ciagle mam nadzieje. Ale kolejny test -jesli w ogole zrobie, to najwczesniej za tydzien:-)
Agatabila ... wreszcie ... !!! Wyczówam uśmiech na twarzy...i smutki odeszły... zobaczysz wszystko będzie dobrze :))) Mówisz że do Polski nie przyjedziesz ..... wiesz tu napewno takich smakowitości (jakich Ty potrzebujesz) nie znajdziesz...Skónczysz 3m-c ciąży spakujesz walizkę i przyjedziesz - akurat bedzie już w pełni wiosna!!! Wszystkiego dobrego!!
cześc dziewczyny. jastem bardziej pełna nadziei ale staram sie nie nakrecac.na mijej lewej piersi pojawiły sie żyłki no i mam od czasu do czasu kłucie w brzuszku.jeszcze do@ zostało 4 dni. mam nadzieje że nie przyjdzie
witam dziewczyny ale piekny dzien przed nami powiedzcie czy miała ktoras robione badanie droznosci jajowodow????? juz sie stresuje tym badaniem...... uciekam do pracy wieczorem znow bede nadrabiac czytanie buziaczki
Cześć dziewczynki no to ja czekam na @ dziś mnie brzuszek nie boli nic nie kuje jak na razie w sumie to nie wiem jak się mój organizm zachowa po tej luteinie bo pierwszy cykl ja brałam tylko 5 dni ale już odstawiona i na razie nic patrząc na ostatni mc to powinnam wczoraj dostać bo był 27 dzień ale już i tak sobie dałam jeden dzień więcej jeśli do czwartku @ nie przyjdzie o Boże żeby już nie przyszła to zrobię test obiecuje
pytałam jakiś czas temu... nie było jeszcze owulacji. W poprzednim chyba w ogóle nie było. Ale myślałam, że już nie będzie i czekałam na @, a tu... no... jeszcze zobaczymy jak się temperatura będzie zachowywać...
Tak sobie myślę i jestem pewna,że owulacje już miałam,ponieważ był śluz przezroczysty,rozciągliwy,jak białko kurze,potem stał się białty,a teraz prawie wcale go nie ma.Znam swoje ciało i wiem jak to ze mną jest.Poniewaz tępkę mierzę już od wielu cyklów.Ale prawie zawsze po niskiej temp.miałam wysokie temki tak 37,37,2.Więc wydaje mi się,że coś tu ni tak.Co o tym myślicie?.Bo ja już rozkładam ręce
agata siostra Krzyśka tez tak miała i miała anemie nie dosć że własną to jeszcze ciążową i wychodzić nigdzie nie mogła sama, bo jej się słabo robiło...
dziewczyny mnie też sie nic nie chce ale musze bo w pracy siedzę jest mi nadal zimno i spiąco agatabila dbaj teraz o siebie bo juz nei jestes sama masz fasolke o która też musisz dbac
Mycholek życze Ci byś nie doczekała tego co do mnie przylazło
agata a nie możesz zadzwonić do jakiejś koleżanki? co do bety to moze rusz tyleczek i jak zobaczysz wynik bety i wtedy uwierzysz... teraz naprawde się tyle nie smutaj, bo fasolka to czuje...
cześć wam kobitki! Agatko proszę proszę leniuszek ci się przyplątał !!?? Mi też się nic nie chce najchętniej poszłabym spać ale jak o tym pomyślę to też już mi się nie chce. Mam 31 dc @ brak, chodzę co chwilę do wc i sprawdzam czy nie przyszła?! Ale nadal echo no i niech tak zostanie.:-) I mam straszny ślinotok a jak agata piszę o mięsie to aż ślinka mi cieknie.
Myszko no a tobie to powiem ,że w czerwcu twój Krzyś będzie biedny....hahahah jak się do niego dopadniesz i, ale nie smutaj się będzie dobrze.Ja w to wierzę!!!