Mam pytanie dziś jest 13 dzień od pęknięcia pęcherzyka (po pregnylu) zrobiłam test i wyszedł wątpliwy tzn druga kreska była widoczna, ale niestety słabo co o tym myślicie Kiedy powtórzyć test?
dorka jeśli ta kreska się pojawiła, to jesteś w ciąży!!! to po prostu bardzo wczesna ciąża. dla pewności dla samej siebie zrób test jeszcze w czwartek i zobaczysz, że kreska będzie ciemniejsza.
pamiętaj, że nawet cień kreski to zawsze kreska i tym samym ciąża
hy mysle ze nastepnego dnia i jak bedzie taki sam to pilnowac jajka aby nie zwialo i jeszcze nastepnego dnia!!! lub jak poczujesz bol brzucha mozesz 2 test zrobic wieczorem!!tak mysle!!no ale ja robilam narazie 1 a w poprzednim miesiacy mialam tak jak ty i olalam pomyslalam ze nie ma ale potem nie sprawdzalam i zaluje!!tylko teraz jest 2 miech jak nie biore tego swinstwa mykrogynonu!!to nie wiem czy bede miala jajeczko!!
dorka82... musisz powtórzyć test, bo pregnyl zawiera hcg i może utrzymnywać się w organizmie do 14 dni i dawać błędnie fałszywy wynik testu- nie dawno szukałam takich info i dziewczyny mi napisały na forum a wczoraj przeczytałam to jeszcze na instrukcji obsługi testu ciążowego.... więc za dwa dni będzie wiadomo ... czy to pregnyl czy ciążą czego tobie życzę ( ciąży oczywiście)!!!
Dzięki za informację nie nakręcam się sama bo właściwie to mój M strasznie chciał poznać wyniki (ja nie miałam ochoty na kolejne rozczarowania) dopiero po zrobieniu testu przyszło mi do głowy że brałam pregnyl i to może mieć wpływ i tym bardziej mam doła
jestem dziewczynki. kurcze coraz bardziej boli mnie brzuch za dwa dni ma sie pojawic(chyba)jakbym już miała ale tak samo było w tamtym miesiacu, więc raczej nic z tego. a miało byc 90% że sie uda.załamka
agatabila bedzie ok.A jesli chodzi o sery plesniowe to nie ma potwierdzenia jeszcze ze moga szkodzic ale lekarze odradzaja na wszelki wypadek jedzenia ich w ciąży.Spokojnie bedzie dobrze.Daaj mi znac pod moim wykresikiem jak Ci poszlo.Bede wdzieczna.Trzymaj sie:)
laski jesteśmy tu po to aby sie wspierac a nie kłócic każda z nas potrzebuje każdej.bo my sie rozumiemy jak nikt inny tak dziś powiedziałam swojej przyjaciółce.że ja tu nie musze tłumaczyc bo wy wiecie co ja czuje a wy sie kłócicie.dajcie spokój.dzieki za to że jesteście