Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthornatka24
    • CommentTimeMar 11th 2008
     permalink
    ja nie mam siły sie z nim kłócic co z tego i tak jestem sama wiec to nie robi mi różnicy czy płacze ze smutku za nim czy płacze bo mnie wkurzył.a gdzie twój jest myszko?
    •  
      CommentAuthornatalka20
     permalink
    liece spac dziewczyny
    miłej nocki:bigsmile:
  1.  permalink
    natka mój mieszka nad morzem...
    nie mieszkamy razem.
    dzieli nas 700km:sad:
    •  
      CommentAuthornatka24
     permalink
    a dlaczego tak? ja to kazałam rzucic swojemu prace bo chce by on był w domu bo go zostawie i zobaczymy co zrobi mówił że zmieni.
  2.  permalink
    natka poznaliśmy się dzięki mojej koleżance i zaczęło się od smsów, a potem dopiero spotkanie...
    teraz nie mamy mieszkania u niego i nie mamy jak razem zamieszkać:sad:
    •  
      CommentAuthoragatabila
     permalink
    dzieki myszka/
    z tych norm wychodzi ze moja beta byla najnormalniejsza w swiecie, i tamtemu sie chyba cos pomylilo..
    dodatkowo doczytalam sie tam, ze przy stezeniu 6000 mozna zobaczyc na usg a wg tych norm przyrostu u mnie 6000 bedzie za okolo 5 dni,wiec chyba nie mam sie czym przejmowac, i na razie nie pojde na zadne usg zeby mnie nie zdolowali/
    tymczasem dobranoc moje laleczki, do jutra/ buziaaa
    --
  3.  permalink
    agata ciesze się, że Ci pomogło to i uspokoiło Cie...
    dobranoc:swingin:
    •  
      CommentAuthornatka24
     permalink
    ide dziewczyny spac dobranoc słodkich snów i do juterka.a myszko przykro mi że tak masz.ale kiedyś planujedzie razem zamieszkac mam nadzieje.buziaczki
  4.  permalink
    natka planujemy:wink:
    dobranoc:swingin:
    •  
      CommentAuthoranka25
     permalink
    witam dziewczyny !zostało mi do@ jakieś 6 może 7dni.Mam nadzieję, że nie przyjdzie... tempka wciąz podwyższona :bigsmile:
    -- anka25
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    ja tez sie juz pozegnam
    nie mam nastroju na nic jeszcze lewy jajnik mnie boli caly dzien nie wiem co to oznacza:sad:
    dobranoc dziewczyny
    --
  5.  permalink
    anka zaczekamy z Tobą na rozwój sytuacji:wink:

alexi dziś tu taki nastrój panuje:confused:
    •  
      CommentAuthoriwin
     permalink
    Co to za awantury tutaj? co? jak na targu przekupy.
    Wyluzujcie trochę, bo z poważnego forum zaczyna sie cyrk robić, i co za wróżenie z kart, komuś sie tutaj chyba fora pomyliły.
    A w ogóle to dobrej nocki wszystkim życzę i więcej uśmiechu i życzliwości dla innych. W końcu wszystkie mamy taki sam cel
  6.  permalink
    iwinku dobrej nocki i Tobie:swingin:
    •  
      CommentAuthorMycholek
     permalink
    czesc ja tylko na sekunde nadal @nie ma nadal czekam ja chyba oszaleje jutro rano jak tej @ nie bedzie to robie tescior nie dam rady dłuzej czekac miłej nocki
    --
  7.  permalink
    Mycholek to ja czekam:crazy::crazy::crazy:
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    :) lubie te koncowe wykresy!:) tyyle emocji:)

dobranockowe buziaki!
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
    • CommentTimeMar 12th 2008
     permalink
    Witam wszystkich widze ze pierwsza tu jestem:bigsmile:ale niestety czas do pracy dzis godzine wczesniej
    owocnych dyskusji zycze wieczorem sobie poczytam pozdrowionka:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMycholek
     permalink
    czesc ja tez juz nie spie
    test zrobiłam i niestety tylko jedna krecha nic innego mi nie pozostaje jak czekac na @:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ja nie chce jej :cry::cry::cry:

uciekam do pracy miłego dnia Kochane
    --
    •  
      CommentAuthorManaLoa
     permalink
    Może jeszcze nic straconego... Może po prostu za wcześnie test zrobiony... A jak nie, to niedługo nowe staranka się zaczną, a tu z nami czas szybciej leci, więc się obejrzeć nie zdążysz, a fasolka już będzie... Ja Ci tego gorąco życzę (ale bardziej Ci życzę, żeby jednak już była...)
    Ja też już lecę na zajęcie... i stamtąd popisze :wink:
    --
    •  
      CommentAuthortruthwoman
     permalink
    kochane,
    u mnie temp spadła znacznie w 11dc...jedna z koleżanek napisała, że być może szykuje się do skoku...co to oznacza?czego symptomem jest skok ?
    mam nadzieję, że nie dostanę bury za to pytanie...:):):)

pozdrawiam serdecznie wszystkie Kobietki:)

Truth
    -- <a href="http://28dni.pl/truthwoman/wykresy/2008-03-02">truthwoman - wykres na 28dni.pl</a>
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeMar 12th 2008 zmieniony
     permalink
    Zacznij od lektury podstaw: ABC eksperta
    --
  8.  permalink
    Mycholek wiesz, że dopóki nie ma @ t jest nadzieja?:wink:

truthwoman skok to owulacja czyli moment, w którym zapłodnienie jest najbardziej możliwe i w czasie którego powinnaś starać się o maluszka:wink:
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    albo koniec owulacji;)
    --
    •  
      CommentAuthornatka24
     permalink
    cześc dziewczyny.ja mam pytanko nie robie wykresu bo mam zły termomet kresek kupie se druci i od przyszłego cyklu bede mierzyc ale dziś temp ,ale tak se dziś pomyślałam jak wstałam żeby tym zobaczyc jaką mamtemp i wyszła37.3 jutro mam miec @ wiec to może oznaczac że sie udało(a zły bo elektroniczny)
    •  
      CommentAuthorangala
     permalink
    a ja mam dziś 13dc i temp spadła(36,3)do tej pory 36,5-mysle ze po to żeby za chwile skoczyć do góry-taka mam nadzieje.Mierzenia temp i obeserwacji ciała dopiero sie uczę.Jutro lece do gin niech mi zrobi monitoring cyklu i powie jak wyglada szyjka macicy-bo kurcze ona dla mnie ciągle średnio twarda.
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Myszka, owulacja nie musi się odbywać w czasie skoku. Może być przed lub po. Zajrzyj do podstaw.
    --
    •  
      CommentAuthorKarmelka
     permalink
    czesc dziewczyny! u mnie sytuacja chyba sie wyjsnila, wczoraj wieczorem przyszla @ :( Tylka jedna rzecz mi nie daje spokoju, tempka spadla tylko o jedna kreske wczoraj, a dzisiaj jeszcze minimalnie podrosla- ciagle sa to wysokie temperatury...a u mnie to nie jest normalne:/
    •  
      CommentAuthoranka25
     permalink
    hej !!nie wiem co mam juz myśleć?spadła mi dziś tempka do 36,85.Nie wiem czy to z powodu dużego stresu, bardzo krótkiego snu i wczorajszego przepracowania jeśli mozecie to zerknijcie na moj wykresik i wydajcie opinię brak mi słów
    -- :cry:
    -- anka25
  9.  permalink
    Amazonko wiem, ale chciałam choć po części to wyjaśnić:bigsmile:
    Karmelka u mnie tez tempka wysoko, bo 36,7.ale nie łudze się, bo brzuch boli jak przy @:wink:
    •  
      CommentAuthorKarmelka
     permalink
    mnie tez wczoraj bolal tak okresowo, ale ja nigdy nie mialam tak dlugiego cyklu i po prostu nie moge uwierzyc w tą @ !!!:devil:
    •  
      CommentAuthornatka24
     permalink
    ja czekam jutra ale mam pietra. ale mam nadzieje że mnie wesprzecie
  10.  permalink
    Karmelka ja sobie obiecałam, że jak do 15 nie dostane @ to ide po test no i o 14.50 przylazła:sad:
    natka pytasz i wiesz...pewnie, że wesprzemy:hugging:
    •  
      CommentAuthorKarmelka
     permalink
    oj Myszko przykro mi strasznie:( ja wczoraj az sie poryczalam z nerwow, wiec wiem doskonale co czujesz. No ale nie damy sie przeciez, prawda?:) i walczymy dalej!:)
    •  
      CommentAuthoragatabila
     permalink
    dziendobry kolezanki/ wstalam sobie niedawno. ale spac mi sie chce nadal.
    za 4 godziny wyniki mojej powtornej bety/ odliczam niecierpliwie, ale pewnie NIE BEDZIE MI SIE CHCIALO po nie isc..bo mnie takie lenistwo dopadlo ostatnio ze nawet po jedzenie mi sie nie chce chodzic
    --
  11.  permalink
    Karmelka ja ryczałam cały wieczór jak przyszła i wczoraj rano...
    już się normalnie wszystkiego odechciewa...

a poddać się poddam dopiero jak mi lekarz powie, że zostaje tylko adopcja...
  12.  permalink
    agata a nie możesz zadzwonić żeby Ci podali?
    •  
      CommentAuthoragatabila
     permalink
    Karmel, nie martw sie, @ to w pewnym sensie tez ulga od napiecia i daje powera bo zaczyna nowy cykl staran.wiem o tym bo przeciez ja tez tyle razy ja niechcianie ugoscilam
    --
    •  
      CommentAuthoragatabila
     permalink
    :S hehehe no wlasnie nie moge, bo sie z nimi predzej dogadam jak mnie zobacza ze ja to ja i powiem nazwisko i dostane koperte, a przez telefon to ja nawet nie umiem poprosic zeby mnie do laboratorium przelaczyli heheeh UROKI ZYCIA W DZIWNYM KRAJU
    --
  13.  permalink
    agata no chyba, ze tak...
    to my Cie pogonimy:wink:
    •  
      CommentAuthorAksa78
     permalink
    Myszka, to ty w końcu dostałaś tej @, bo 23 minuty teu pisałaś, że masz 36,7 ale nie masz nadziei, bo boli jak przed @. Czegoś nie kumam...
    --
  14.  permalink
    Aksa napisałam, ze tempka taka jest, ale wczoraj ból brzucha był normalny jak w @ więc nie mam nadziei na to, że to może być plamienie...
    @ dostałam we wtorek...
    •  
      CommentAuthoragatabila
     permalink
    ja nie moge..... siedze przy stoliku i mi jest tu tak niewygodnie... normalnie sobie wegetowalam w lozeczku do popoludnia z laptopikiem, ale wczoraj go popsulam !!!!!!!! nie wiem jak ja to zrobilam, ale spalilam twardziela i za kare siedze przy stoliku......nie wytrzymam tuuu
    --
    •  
      CommentAuthoragatabila
     permalink
    aaaaaaaaaaa ciekawe jak ja bym zrozumiala taka liczbe !!!!!!! ja umiem tylko do 10 :D:D jesli mi nie pwoiedza np jeden siedem dwa, tylko milion trzysta szesdziesiat tysiecy dwiescie osiem i pol ?????? powiem ahaaaa i odloze sluchawke jak debil
    --
  15.  permalink
    agata ja tak przez cały czas przy stoliku siedze:wink:
    •  
      CommentAuthortruthwoman
     permalink
    hej ,

dziękuję za odzew w sprawie tempki....
    no właśnie..ja podejrzewam, że owulkę miałam wczoraj.....szczyt śluzu, swędzenie sutków, śluz a'la białko i malutkie plamienie.a dziś jakby wszystko do normy wróciło.
    -- <a href="http://28dni.pl/truthwoman/wykresy/2008-03-02">truthwoman - wykres na 28dni.pl</a>
    •  
      CommentAuthorKarmelka
     permalink
    agatabila masz racje, ze @ to w pewnym sensie poczatek nowych nadzieji, ale ja lapie sie na tym ze ciagle mam jeszcze "te stare", to okropne, ale ciagle mi chodzi po glowie, ze moze @ tylko potrwa dzien, dwa, przeciez zdarza sie ze kobiety nawet do 3 msc ciaży maja cos przypomniajace okres...
    myszka24_1983 ja tez wylam caly wieczor, dzisiaj mam oczy spuchniete, czerwone i wygladam jak zombi...a za 3 godz musze sie zbierac na zajecia, bleee
    •  
      CommentAuthorMycholek
     permalink
    ManaLoa
    Myślę ze nie za wcześnie to już drugi test w tym cyklu pierwszy był w sobotę i fakt mógł być za wcześnie dziś zrobiłam drugi @ powinna przyjść wczoraj ale nie przylazła test tylko kreska kontrolna a kupiłam ten bardzo czuły i nic czuje sie rozbita zrezygnowana bez nadziei jest mi źle i mam wszystkiego dość @ nadal nie ma więc nie mogę zacząć nowego cyklu
    Dziś wstałam z łóżka tylko żeby zrobić test o 6 rano i do pracy gdybym mogła nie przyjść do pracy to zostałabym w łóżeczku i przespała cały dzień najchętniej schowałabym się przed całym światem źle mi tak bardzo źle :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    Może nie powinnam przez parę dni wchodzić na forum ale uzależniłam się od Was, ale jak czytam że ta zafasolkowana i ta też to cieszę się ale serce mi pęka że ja tak nie mogę napisać:cry::cry::cry::cry:
    --
  16.  permalink
    Karmelka ja nawet podczas rozmowy przez telefon ryczałam jak bóbr...

Mycholek nie chce dawać Ci złudnej nadziei, bo skoro @ miała przyjść wczoraj, a test dziś nie wyszedł...
    ale ilu dniowy miałaś najdłużej cykl?
    •  
      CommentAuthoragatabila
     permalink
    to niesprawiedliwe ! tesciowa mnie na bazar wygania...a ja chcialam lezec i nic nie robic.. nieenawidze jej gderania !
    nic nie ma w domu, nie ma nic do jedzenia, ale na sniadanie nic niema, O JEZUUUU lodowka pelna, ta kobieta ma fobie jakąś ! denerwuje mnie:cry:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.