ja nie mam siły sie z nim kłócic co z tego i tak jestem sama wiec to nie robi mi różnicy czy płacze ze smutku za nim czy płacze bo mnie wkurzył.a gdzie twój jest myszko?
natka poznaliśmy się dzięki mojej koleżance i zaczęło się od smsów, a potem dopiero spotkanie... teraz nie mamy mieszkania u niego i nie mamy jak razem zamieszkać
dzieki myszka/ z tych norm wychodzi ze moja beta byla najnormalniejsza w swiecie, i tamtemu sie chyba cos pomylilo.. dodatkowo doczytalam sie tam, ze przy stezeniu 6000 mozna zobaczyc na usg a wg tych norm przyrostu u mnie 6000 bedzie za okolo 5 dni,wiec chyba nie mam sie czym przejmowac, i na razie nie pojde na zadne usg zeby mnie nie zdolowali/ tymczasem dobranoc moje laleczki, do jutra/ buziaaa
Co to za awantury tutaj? co? jak na targu przekupy. Wyluzujcie trochę, bo z poważnego forum zaczyna sie cyrk robić, i co za wróżenie z kart, komuś sie tutaj chyba fora pomyliły. A w ogóle to dobrej nocki wszystkim życzę i więcej uśmiechu i życzliwości dla innych. W końcu wszystkie mamy taki sam cel
czesc ja tylko na sekunde nadal @nie ma nadal czekam ja chyba oszaleje jutro rano jak tej @ nie bedzie to robie tescior nie dam rady dłuzej czekac miłej nocki
Witam wszystkich widze ze pierwsza tu jestemale niestety czas do pracy dzis godzine wczesniej owocnych dyskusji zycze wieczorem sobie poczytam pozdrowionka
Może jeszcze nic straconego... Może po prostu za wcześnie test zrobiony... A jak nie, to niedługo nowe staranka się zaczną, a tu z nami czas szybciej leci, więc się obejrzeć nie zdążysz, a fasolka już będzie... Ja Ci tego gorąco życzę (ale bardziej Ci życzę, żeby jednak już była...) Ja też już lecę na zajęcie... i stamtąd popisze
kochane, u mnie temp spadła znacznie w 11dc...jedna z koleżanek napisała, że być może szykuje się do skoku...co to oznacza?czego symptomem jest skok ? mam nadzieję, że nie dostanę bury za to pytanie...:):):)
pozdrawiam serdecznie wszystkie Kobietki:)
Truth
-- <a href="http://28dni.pl/truthwoman/wykresy/2008-03-02">truthwoman - wykres na 28dni.pl</a>
cześc dziewczyny.ja mam pytanko nie robie wykresu bo mam zły termomet kresek kupie se druci i od przyszłego cyklu bede mierzyc ale dziś temp ,ale tak se dziś pomyślałam jak wstałam żeby tym zobaczyc jaką mamtemp i wyszła37.3 jutro mam miec @ wiec to może oznaczac że sie udało(a zły bo elektroniczny)
a ja mam dziś 13dc i temp spadła(36,3)do tej pory 36,5-mysle ze po to żeby za chwile skoczyć do góry-taka mam nadzieje.Mierzenia temp i obeserwacji ciała dopiero sie uczę.Jutro lece do gin niech mi zrobi monitoring cyklu i powie jak wyglada szyjka macicy-bo kurcze ona dla mnie ciągle średnio twarda.
czesc dziewczyny! u mnie sytuacja chyba sie wyjsnila, wczoraj wieczorem przyszla @ :( Tylka jedna rzecz mi nie daje spokoju, tempka spadla tylko o jedna kreske wczoraj, a dzisiaj jeszcze minimalnie podrosla- ciagle sa to wysokie temperatury...a u mnie to nie jest normalne:/
hej !!nie wiem co mam juz myśleć?spadła mi dziś tempka do 36,85.Nie wiem czy to z powodu dużego stresu, bardzo krótkiego snu i wczorajszego przepracowania jeśli mozecie to zerknijcie na moj wykresik i wydajcie opinię brak mi słów --
oj Myszko przykro mi strasznie:( ja wczoraj az sie poryczalam z nerwow, wiec wiem doskonale co czujesz. No ale nie damy sie przeciez, prawda?:) i walczymy dalej!:)
dziendobry kolezanki/ wstalam sobie niedawno. ale spac mi sie chce nadal. za 4 godziny wyniki mojej powtornej bety/ odliczam niecierpliwie, ale pewnie NIE BEDZIE MI SIE CHCIALO po nie isc..bo mnie takie lenistwo dopadlo ostatnio ze nawet po jedzenie mi sie nie chce chodzic
Karmel, nie martw sie, @ to w pewnym sensie tez ulga od napiecia i daje powera bo zaczyna nowy cykl staran.wiem o tym bo przeciez ja tez tyle razy ja niechcianie ugoscilam
:S hehehe no wlasnie nie moge, bo sie z nimi predzej dogadam jak mnie zobacza ze ja to ja i powiem nazwisko i dostane koperte, a przez telefon to ja nawet nie umiem poprosic zeby mnie do laboratorium przelaczyli heheeh UROKI ZYCIA W DZIWNYM KRAJU
Aksa napisałam, ze tempka taka jest, ale wczoraj ból brzucha był normalny jak w @ więc nie mam nadziei na to, że to może być plamienie... @ dostałam we wtorek...
ja nie moge..... siedze przy stoliku i mi jest tu tak niewygodnie... normalnie sobie wegetowalam w lozeczku do popoludnia z laptopikiem, ale wczoraj go popsulam !!!!!!!! nie wiem jak ja to zrobilam, ale spalilam twardziela i za kare siedze przy stoliku......nie wytrzymam tuuu
aaaaaaaaaaa ciekawe jak ja bym zrozumiala taka liczbe !!!!!!! ja umiem tylko do 10 :D:D jesli mi nie pwoiedza np jeden siedem dwa, tylko milion trzysta szesdziesiat tysiecy dwiescie osiem i pol ?????? powiem ahaaaa i odloze sluchawke jak debil
dziękuję za odzew w sprawie tempki.... no właśnie..ja podejrzewam, że owulkę miałam wczoraj.....szczyt śluzu, swędzenie sutków, śluz a'la białko i malutkie plamienie.a dziś jakby wszystko do normy wróciło.
-- <a href="http://28dni.pl/truthwoman/wykresy/2008-03-02">truthwoman - wykres na 28dni.pl</a>
agatabila masz racje, ze @ to w pewnym sensie poczatek nowych nadzieji, ale ja lapie sie na tym ze ciagle mam jeszcze "te stare", to okropne, ale ciagle mi chodzi po glowie, ze moze @ tylko potrwa dzien, dwa, przeciez zdarza sie ze kobiety nawet do 3 msc ciaży maja cos przypomniajace okres... myszka24_1983 ja tez wylam caly wieczor, dzisiaj mam oczy spuchniete, czerwone i wygladam jak zombi...a za 3 godz musze sie zbierac na zajecia, bleee
ManaLoa Myślę ze nie za wcześnie to już drugi test w tym cyklu pierwszy był w sobotę i fakt mógł być za wcześnie dziś zrobiłam drugi @ powinna przyjść wczoraj ale nie przylazła test tylko kreska kontrolna a kupiłam ten bardzo czuły i nic czuje sie rozbita zrezygnowana bez nadziei jest mi źle i mam wszystkiego dość @ nadal nie ma więc nie mogę zacząć nowego cyklu Dziś wstałam z łóżka tylko żeby zrobić test o 6 rano i do pracy gdybym mogła nie przyjść do pracy to zostałabym w łóżeczku i przespała cały dzień najchętniej schowałabym się przed całym światem źle mi tak bardzo źle Może nie powinnam przez parę dni wchodzić na forum ale uzależniłam się od Was, ale jak czytam że ta zafasolkowana i ta też to cieszę się ale serce mi pęka że ja tak nie mogę napisać
to niesprawiedliwe ! tesciowa mnie na bazar wygania...a ja chcialam lezec i nic nie robic.. nieenawidze jej gderania ! nic nie ma w domu, nie ma nic do jedzenia, ale na sniadanie nic niema, O JEZUUUU lodowka pelna, ta kobieta ma fobie jakąś ! denerwuje mnie