Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Agata ale masz fajnie ;-)
    •  
      CommentAuthoragatabila
    • CommentTimeMar 12th 2008
     permalink
    tez bym chciala zeby zycie bylo takie proste :(
    jego nie ma, a ja sie bardzo źle czuje, boli mnie brzuch i plecy i głowa i oczy od placzu.nie oszukujcie mężów.... potem to ma takie konswekwencje beznadziejne:cry:
    --
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    Agatko nie smuć się przytul go mocno , powiedz,że kochasz i żałujesz ,że mu nie powiedziałaś. no i wtedy wybaczy. Powiedz mu ,że nie możesz się denerwować bo zaszkodzi to waszemu dziecku!!!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthoragatabila
     permalink
    nie wiem czy duże. wyjechałam za granice do byłego narzeczonego, ale MY wtedy nie byliśmy małżeństwem, aczkolwiek parą.Z tamtym musiałam uregulować finanse, ponieważ wisiał mi 20 tys, a tego tak sie nie puszcza w niepamięć wraz z końcem związku. ALE MOJ MĄŻ tego nie zrozumie, bo ja go znam, i dlatego jak się domagał prawdy, wtedy uznałam, że lepiej zrobię jak mu powiem nieprawdę, a teraz wyszło bo zobaczył wize w moim paszprocie z DATĄ !!!! kłamstwo ma krótkie nogi. i teraz jeszcze może się ze mną rozwiedzie !
    --
    •  
      CommentAuthorKonwalijka
     permalink
    No niestety. Muzulmanscy mezczyzni sa nieslychanie zaborczy z reguly....
    •  
      CommentAuthorManaLoa
     permalink
    Teraz? Kiedy jest już ukochana, wyczekiwana dzidzia w brzuszku? Nie! Uspokój się troszkę, weź kilka głęgokich oddechów, a jak Twój mąż wróci, to spokojnie porozmawiacie... I niech Ci teraz żadne czarne myśli przez głowę nie przechodzą. Przecież się kochacie i jest Wam razem dobrze.
    Bym się z Tobą czekoladkami podzieliła, którymi się teraz opycham, gdybym mogła... no i jeżeli byś mięsa nie wolała od słodkości...
    --
    •  
      CommentAuthoragatabila
     permalink
    :cry::neutral::confused::wink: i prefer meat rather then sweets, although thanks
    --
    •  
      CommentAuthoragatabila
     permalink
    no i widzicie jak mi sie pieprzy jak ja z mezem teraz pisze na gadu gadu po angielsku ZWARIUJEEEEE
    --
    •  
      CommentAuthorManaLoa
     permalink
    nie jest powiedziane, że jak wariatka to nie fajna. Będziesz naszą fajną zwariowaną mamusią...:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorBlanka81
     permalink
    Agata, głowa do góry, przeszłość to przeszłość. Wszystko z czasem blednie:smile:Teraz masz pod sercem maleństwo i nic oprócz Ciebie, Twojego męża i Waszego maleństwa nie ma znaczenia
    -- [*]
  2.  permalink
    Agata dobrze bedzie, zobaczysz, maz musi to zrozumiec i tyle, tylko pewnie teraz "focha puszcza"
    •  
      CommentAuthoragatabila
     permalink
    dziekuje Wam, bardzo milo uslyszec ze ktos ma ZYCIOWE podejscie do zycia... moj maz jest ZAZDROSNY, niestety Konwalijka ma racje, to cecha bardzo charakterystyczna dla tutejszych meżczyzn, i to co dla NAS jest mało ważne, dla NIEGO jest końcem swiata.
    Oczywiście, wieczorem porozmawiam z nim postaram się bez moich EMOCJI... ale jestem zla !!!!!!!!!!!!!
    bo on sie gniewa i nie będzie dzis KEBABA a mi się chce mięsa !
    --
    •  
      CommentAuthoragatabila
     permalink
    właściwie to mi się chce tego sera pleśniowego za FIFTY hehehe, ale skoro nie można, to niech sobie dalej tam pleśnieje.
    --
    •  
      CommentAuthoragatabila
     permalink
    mi jest przykro że jemu zrobiłam przykrość / ja nie jestem wrednym babsztylem, boli mnie serce że jego zraniłam.
    moje tłumaczenia nie pomogą, bo moja wina.....ewidentny moj błąd. Ale jak bede miala odwage to mu te 20 tys przypomne ze sie przydały hehe, może wtedy zrozumie moje pobudki ktore skłoniły mnie do wyjazdu i kłamstwa/
    --
    •  
      CommentAuthorManaLoa
     permalink
    ja bym przypomniała, bo przecież po to pojechałaś... Nie wiem, czy jest to czyjaś wina. Nie powiedziałaś, żeby się nie złościł i gdyby nie ta data w paszporcie było by wszystko dobrze. Mogłaś powiedzieć wcześniej, po co jedziesz i dlaczego, ale byłoby pewnie to samo, co teraz... tylko że wcześniej...
    --
    •  
      CommentAuthoragatabila
     permalink
    a tak wogole to jest juz trzeci komputer w przeciagu 2 dni !
    w pierwszym spalił mi sie niechcący twardzielek.....
    w drugim zepsułam rano internet....
    teraz jestem na starym laptopie z polski - MAM POLSKIE LITERKI :D:D żśąęóń dobre i to..
    może moja ciąza rozwija się w mózgu bo mam wrazenie że oszalałam ....:jumping:
    --
    •  
      CommentAuthoragatabila
     permalink
    ManaLoa, dokladnie mnie rozumiesz, jak ja cie kocham.... !
    tez nie chcialam mu wtedy mowic a mialam nadzieje ze to z czasem wygasnie ten temat, ale jak sie okazalo ujawnil sie ze zdwojona sila.
    jakos sobie mmusze poradzic. a juz widze ze mu serce mieknie, bo mi napisal, ze przywiezie kebab z baraniego MIESAAA
    --
    •  
      CommentAuthormahabi
     permalink
    eheheh powiedz mu ze nierozumiesz dlaczego sie zlosci bo przeciez ty jestes jego zona!!a on wie o dzidzi???to powiedz mu ze bedzie tata i jak mu zalezy na tobie i zdrowym dziecku to niech sie skupi na przyszlosci a nie szuka pretekstu do klutni z przeszlosci!!bo jezeli nie zadba o ciebie to sie to zle skonczy!!a tego nie wybaczy sobie do konca zycia!!
    •  
      CommentAuthoragatabila
     permalink
    a powiem powiem.
    --
    •  
      CommentAuthorManaLoa
     permalink
    będzie mięso! a to najważniejsze...
    A ta kłótnia może Was do siebie zbliży... Jak dobrze poopowiadasz, to wyjdzie na to, że sie tak o niego martwisz, że nie chcesz mu mówić o rzeczach, które tak właściwie nie mają wiekszego znaczenia dla tego, co jest między Wami, a które mogłyby go zmatrwić. Bo po co miałabyś go niepotrzebnie denerwować...
    A dopiero jak napisałaś to zauważyłam, że masz polskie znaczki... wsześniej nie zauważyłam...
    --
    •  
      CommentAuthormahabi
     permalink
    kurcze ale fajowo wiecie ja uwielbiam ciaze!!:crazy:ja tez chce znow!!
    •  
      CommentAuthorManaLoa
     permalink
    ja bym chciała nawet nie znów, ale chociaż raz...:sad: a tu buba... i nic...
    --
    •  
      CommentAuthoragatabila
     permalink
    właśnie, dobry pomysł,, ja tak właśnie to zrobie, ze mu powiem ze to dla naszego dobra.
    głowa mnie strasznie boli.

dziewczyny, jak myslcie, czy beta 4936 jest spoko??
    w przyszlym tygodniu pojde na usg
    --
    •  
      CommentAuthormahabi
     permalink
    dziewczyny, jak myslcie, czy beta 4936 jest spoko??

a co masz na mysli?nie kumam!!co do ciazy lepiej miec to na uwadze ale nie cieszyc sie zbytnio bo mozna sie rozczarowac!!!jak ja poszlam do lek... to powiedziala mi abym przyszla za miesiac bo teraz nie bedzie dobrze widac!!chora baba!!
    •  
      CommentAuthormahabi
     permalink
    po ktorym dniu macie najczesciej owolke?????jak macie ocz.liczac od 1 dnia miesiaczki!!bo ja jakos objawy mam ale to troche za wczesnie chyba!!
    •  
      CommentAuthorManaLoa
     permalink
    czy jest spoko? ja o takim wyniku ciągle marzę... mógłby byc nawet mniejszy na początek, też bym się nie pogniewała...
    Agatabila, to może się połóż, jak Cię głowa boli, bo wątpię, żeby siedzenie przy kompie Twojej głowie pomogło...
    --
    •  
      CommentAuthorManaLoa
     permalink
    ja nie mam owulacji...:cry: i to pewnie już od kilku miesiecy...:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorManaLoa
     permalink
    i sobie chyba wmawiam, ze teraz mogę mieć owulkę, bo mi się śluz pojawił jakby płodny... albo owulacja albo @, no coś ten śluz musi znaczyć...
    --
    •  
      CommentAuthormahabi
     permalink
    to bzykaj bzykaj!!!! faceta hehe:hugging::hugging::crush:
    •  
      CommentAuthoragatabila
     permalink
    ja nigdy u siebie nie moglam zaobserwowac sluzu, a tym bardziej odroznic nieplodny od plodnego, zawsze sucho jak pieprz ! jak juz cos odkrylam ze jakies mokre jest, to sie okazalo ze to infekcja i musialam globulki uzywac +krem.
    i przez ta suchosc tez nie lubie seksu. a sie doczekalam swego.
    MANA LOA, napisz mi w prywatnym mailu nr telefonu, bo ja nie moge wysylac meili. cos ci wysle na komorke ;)
    --
    •  
      CommentAuthorManaLoa
     permalink
    bzzz... bzzz... wczoraj serducho było, to dzisiaj sobie odpoczniemy, a jutro pewnie sie poprzytulamy. Na pewno nam to nie zaszkodzi...:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorpatrisha5
     permalink
    U mnie trochę lepiej.Pogodziłam się z Mężusiem.Ale wkurzona jestem,bo przyszedł do mnie mandat który był pół roku temu.Ja to mam pecha:cry:
    -- Kiedy rozpocząć starania?
    •  
      CommentAuthormahabi
     permalink
    ja tam na wszelki wypadek codziennie zaciagam go do wyrka jak maja byc dni plodne poniewaz nie wiem czy bede je miala wole byc dokladniejsza!!hehe:crush::crush::hugging:
    •  
      CommentAuthorManaLoa
     permalink
    co za dużo, to niezdrowo- się mówi... ale to przeciez samo zdrowie... bo ruch to zdrowie, a tu trzeba sie trochę poruszać :wink:
    A nie ma czegoś takiego, że sie mandaty przedawniają? Jak po pół roku dostałaś? Za co to mandat?
    --
    •  
      CommentAuthormahabi
     permalink
    jakie mandaty?
    •  
      CommentAuthorManaLoa
     permalink
    patrisha5 coś o mandacie pisała...
    --
    •  
      CommentAuthorManaLoa
     permalink
    to ja na trochę znikam... filmik sobie obejrze jakiś...
    --
    •  
      CommentAuthormahabi
     permalink
    aaaaaa kumam!!no zrobilam tescik owolki i chyba sie zbliza po cichutku!!bo mialam 1 pelna kreche i druga malo widoczna!:bigsmile:juz mam 12 dzien cyklu moze sie pojawi niedlugo!!
    •  
      CommentAuthoragatka-kaz
     permalink
    Dziewczyny mam pytanie (może głupie:bigsmile:) , czy wyrwanie zęba moze wpłynąć na owulacje. Strasznie się stresuje ale już musze wyrwać tą głupią ósemke. Co Wy o tym myślicie?
    •  
      CommentAuthorBlanka81
     permalink
    wyrywanie zęba moze opóźnić owulację...ból, stres...jajeczko mówi "nie, innym razem":wink:
    -- [*]
    •  
      CommentAuthormahabi
     permalink
    ja mysle ze ma!!jestem kosmetyczka z zawodu i wyrwanie zeba jest przeciwskazaniem wielu zabiegow!!wiec jezeli o zeba chodzi to mysle ze tak i pod wzgledem strachu tez!!
    •  
      CommentAuthorManaLoa
     permalink
    na pewno stres związany z wyrywaniem ma wpływ na hormony. jak miałam badać prolaktyne, to lekarz mi powiedział, żeby nie było wtedy żadnych stresów, bo może wynik niezbyt dobry wyjść... na inne hormony pewnie też stres działa...
    --
    •  
      CommentAuthorManaLoa
     permalink
    no, mój ukochany powinien niedługo z pracy wrócić...:wink:
    a! coś Wam ppowiem, ale ciii... nikom ani słowa... broń dzisiaj dotykałam. taka prawdziwą, cieżką, ale bez magazynku... nooo!
    --
    •  
      CommentAuthormahabi
     permalink
    oo pewnie fajnie bylo!!ja najlepsza bron mam u meza w spodniach:crazy::crazy:
    •  
      CommentAuthorManaLoa
     permalink
    i jak strzela...:updown:
    ooo! kawy mu sie zachciało... o tej godzinie! co za człowiek!
    --
    •  
      CommentAuthornatka24
     permalink
    tylko ta ze spodni to ciągle naładowana i z nią nią jest zabawa na całego
    •  
      CommentAuthorManaLoa
     permalink
    no, nie ciągle... podobno po 3 strzałach w ciągu doby już nie jest, ale nigdy nie sprawdzałam... 4 razy...? ciężko by było...
    --
    •  
      CommentAuthornatka24
     permalink
    ja sprawdzałam i jest nawet za 5 razem
    •  
      CommentAuthormahabi
     permalink
    hehe ja tez sprawdzalam:jumping:
    •  
      CommentAuthornatka24
     permalink
    aj jak dobrze se pożartowac czeka mnie jutro ciężki dzień a szczególnie ranek
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.