cześć dziewczyny! Ja nietety chyba ten dzień w tym cyklu przeoczyłam więc się żadnych cudów niw spodziewam! czekam cierpliwie na @ i nic mnie nie boli! Trzymam za Was kciuki! Oby to była fasolka! Pozdrawiam ! A jak moj rysuneczek może być?
super slonik :) myszorka ty to przebierasz w tych ikonkachasia77 no no mi te objawy tez wygladaja na zafasolkowanie :) i u agna ale to czas pokaze myszorka a u ciebie to ten test moze byl za szybko wykonany ?? hmm u mnie pogoda w kratke :) ale ciesze sie ze u mnie juz po @ i mam nadziej ze nastepna sie nie pokaze
czesc Rosa, faktycznie zmieniam te ikonki ale teraz ta mi sie bardzo podoba i nie zmienie nie wiem czy test byl za szybko wykonany, ale stwierdziłam z M ze tabletek nigdy wiecej, zanim organizm wróci do normalności to musi sporo czasu minąć, dzis mój 44dc więc jeszcze dwa dni do poprzedniego, pozyjemy zobaczymy, co do testu to juz nie zamęczam myslami, teraz będe miała wir zajęc, wiec może i dobrze mniej czasu na myslenieo dzidzi,mózg odpocznie, może to pomoże i wrzesień bedzie mój i całej reszty które pragną maleńkiego cudu
Asia77 na dobry początek nie denerwuj się! Nie wolno ci się stresować! Uśmiechnij się , będzie co ma być! Poczekaj do terminu @, a potem jeszcze z 2 dni i będziesz wiedziała! Trzymam kciuki!!!
Aaaa!!! I jeszcze coć! Może z lekarzem uzgodniła byś, że od początku (gdyby to była ciąża) będziesz brała coś na podtrzymanie np. Luteinę (z uwagi na wcześniejsze wydarzeni)! No ale, nie wyprzedzajmy, spokojnie!!
Iwa, z tego co juz mi wiadomo to jesli bede w ciazy to od razu dostaje zwolnienie lekarskie no i napewno bede duzo odpoczywac. narazie mysle pozytywnie i daje sobie na wstrzymanie co ma byc to bedzie
Asiu nie martw sie na zapas !!! Będzie dobrze! Trzymam za ciebie kciuki !( po cichutka za siebie też ) aaa i oczywiście za wszystkie trzymam kciuki !!!!!!!!!!
Asiu nie zamartwiaj się na zapas- to napewno straszne przezycie poronić -brrrr Ale teraz bedzie juz tylko dobrze !!!!!Trzymam za ciebie kciuki i za wszystkie kobietki również na topiku !(a po cichutku na końcu za siebie i moja fasolkę ;-)
laeczki ja mam 21dc i nic wielkie nic nic mnie nie boli no może troszke sutki ale nie zauważam żadnych dziwnych rzeczy których nie było by w poprzednich miesiącach ale laseczki trzymam kciuki i życzę "stosunkowo" udanego weekendu
Witajcie Dziewuszki !! już jestem po owu, ale nie wiem czy udało mi się trafić ze staraniami, dużo pracowałam całą dobę i ciężko było, więc teraz czekam... Od niedzieli mam urlop i jadę w Polskę, więc mam nadzieję za dużo nie będę myślała i się nakręcała
Asieńko głowa do góry !!! Będzie dobrze-wiem jak ci przykro i smutno i powiem ci ,żemi też z tego powodu! Właśnie dlatego ja się nie nastawiam....bo już dwa rozczarowania przezyłam i przyjemnie niebyło...teraz poprostu nastawiam się na tę małpę....smutno mi ....
dzis w restaueacji byl slub i panna mloda byla wciazy palila i pila wino a ja tak patrzylam na nia i myslalam ze ma taki skarb w sobie i tak go traktuje a my tu tak sie steramy...
hello witam asiu szkoda ale moze nastepnym razem notes wykres masz pierwsza klasa 3mamy kciuki oby oczekujaca daj znac co to znaczy ten 1IUI bo niemam zielonego pojecia :)to zle czy dobrze ??
Za 36–40 godzin następuje intrauteryjna inseminacja, do której plemniki muszą być przygotowane w laboratorium specjalną metodą. Właściwy zabieg przeprowadzany jest ambulatoryjnie. W zwierciadłach pochwowych jak przy zwyczajnym badaniu ginekologicznym wprowadzony zostanie do macicy katetr (rureczka z masy plastycznej o średnicy 1,5 mm), poprzez który do jamy macicy zostaje wtrysknięte 0,5–1 ml roztworu z plemnikami. Przez to, że plemniki zostają wprowadzone do jamy macicy, skróci się ich droga do jajeczka i zostają przezwyciężone naturalne przeszkody (kanałek cerwikalny), przez co podniesie się prawdopodobieństwo poczęcia."
I robisz ją prywatnie? U mnie chyba też tylko tym sposobem się może udać! Wiecie co wczoraj zadzwoniła do mnie siostra ze Stanów( jest w 9 miesiącu i niedługo rodzi) oczywiście pyta czu mi już się udało odpowiedziałam że czasami nie jest to takie proste a ona na to "To co strzela ślepakami?" do dzis to we mnie siedzi jak można być tak.... sama nie wiem jak to nazwać! Zabolało...