Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    w zeszłym cyklu skok miałam w 22dc wiec musiałabym jechać 31 marca, a wtedy jestem do ginki umówiona:neutral:
    •  
      CommentAuthorManaLoa
    • CommentTimeMar 19th 2008
     permalink
    ale zawsze warto spróbować... może się uda...
    --
  2.  permalink
    nie wiem jeszcze...
    zdecyduje w świeta czy sobie odpuścić ginke i jechać dzień wcześniej czy pojechać tego 1 kwietnia...
    •  
      CommentAuthoralexi0
    • CommentTimeMar 20th 2008
     permalink
    Witam wszystkie dzis moj M wraca i wkoncu beda serducha:bigsmile:mial juz zreszta byc ale sniezyce go zlapaly
    ale wydaje mi sie ze ze staranek juz nic nie wyjdzie:neutral:
    milego dzionka
    --
    •  
      CommentAuthorBlanka81
     permalink
    Amazonka: Biorąc tabletki też zastanawiałaś się, co one robią z twoim organizmem?

Pewnie, ze się zastanawiałam tylko, że co innego było dla mnie ważne. raz jestem nastawiona na odbieranie sygnałów, które daje mi ciało. Co w tym dziwnego, że z czasem zmieniją sie priorytety?
    Przestało mnie boleć więc to pewnie ból owulacyjny:smile:szkda, ze nie ma zupełnie czasu na serduchownia:confused::neutral:może dziś skuszę męża...:smile:
    -- [*]
    •  
      CommentAuthorlola7777
     permalink
    cześc dziewczyny mam pytanie czy to mozliwe żeby po 3,4 dnich brania luteiny pod język 3 razy dziennie wystąpił okres? chodzi mi o to że lekarz powiedziala że jek po 3. 4 dnich nie wystapi okres to znaczy że jestem w ciazy i powinnam wtedy brać 10 dni i wtedy przyjsc na wizytę do niego , ale tak czytam na internecie to nie jest napisane że po 3 4 dnich juz nie rozumiem
    •  
      CommentAuthoranias-84
     permalink
    Cześć dziewczynki, chciałabym bardzo serdecznie wam podziękować za wszystko co piszecie na forach dla "starających się" to bardzo pomaga. Ja niestety dzisiaj kolejny raz się rozczarowałam, ale nie tracę nadziei, bo co innego mi pozostało:))))))))
    -- w końcu napewno wszystkim nam się uda
  3.  permalink
    aniu nadzieja umiera ostatnia...
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
    • CommentTimeMar 21st 2008
     permalink
    Aniu, zuch dziewczyna jestes.. u mnie niestety zawsze rozczarowanie konczy sie przynajmniej kilku godzinami wyjetymi z zyciorysu :( a im bardziej sie staram zeby tak nei bylo tym bardziej mi nie wychodiz wiec odpuscilam juz sobie proby opanowania moich reakcji.. zycze malego cuduw nastepnym cyklu :)
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    A co tu się tak cicho zrobiło? Tak intesnywnie się staracie? Czy to święta?:)
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Dokladnie swieta i moze nie tyle praca nad fasolka czy porzadki swiateczne, ale wieksza stagnacja w staraniach w klinikach.. ja tez mam teraz okres czekania w zawieszeniu ;)
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    Śmieszka jak Ci się uda to nie wiem czy ja do tego maja wytrzymam:)) :wink:
  4.  permalink
    hej, hej, hej:swingin:
    ja już mam domek sprzątnięty.
    jutro tylko odkurzyć i gra:peace:
    sernik upieczony, ciasto czekoladowe wieczorkiem...
    reszta z samego rana:clap:
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Zosiu, a czemu czekasz do maja?
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    Jestem świezo po HSG gin pwoiedział, żebyśmy się z 2-3 miesiące postarali. Ty miałaś robione HSG?
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Nie jeszcze nie robilam.. ta IUI wyszla bardzo spontanicznie.. byla robiona na cyklu naturalnym i decyzja zapadla w ciagu paru sekund. Poszlismy do gina w sobote, on spajrzal na wyniki M, potem zrobil mi USG (pecharzyk 20mm) wiec nie bylo co czekac :). zastrzyk z pregnylu i w niedziele jak pojechalismy pecherzyka juz nei bylo wiec chlopaki zostali zaaplikowani i teraz czekamy... i bardzo bym chciala uniknac. tych wszystkich nastepnych badan, ale jak bedzie trzeba to bedziemy robic je sukcesywnie, ale mysle, ze jako pierwsze na tapete pojda hormony.
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    prywatnie czy państwowo robiłaś?
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Prywatnie - wiesz w niedziele pańswtoto to nawet pewnie nie wchodzi w gre
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Zosiu, rozumiem, ze wynik HSG wyszedl oki? i chcecie dac sobie jeszcze szanse swoim komoreczkom polaczyc sie w naturalny sposob??:bigsmile:
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    Tak, wynik HSG mnie nie zaskoczył:)) Spodziewałam się, że jest dobrze:)) Co do połączenia to może być trudno... ale działamy:) Obie mamy ten sam problem z M, tyle, że ja mam dużo poważniejszy. Gin zadecydował, że mamy się postarać do maja-lipca na ile nam starczy cierpliowści i później mamy się zgłosić na inseminację.
    Ja najchętniej poszłabym już w następnym cyklu ale M apaluje o cierpliwość:)
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    U nas gin powiedzial, ze z takimi parametrami nasienia szanse sa znikome w wyniku prob naturalnych , ale ze sie zdarzaja cuda ;) a poniewaz my w wakacje chcemy wyjechac z kraju to - jesli do tego czasu sie nie uda za pomoca IUI - bedziemy probowac naturalnie.
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    Bardzo dobry PLAN:)
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    hehehe... dzieki! o kurcze, zauwazylas jaki luksus.. cale forum dla siebie ;)
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthorZosiaK
    • CommentTimeMar 21st 2008 zmieniony
     permalink
    Fakt:))))))))
    Szkoda tylko, że w tym dziale o ile przyjemniej byłoby nam w dziale mamusie, ciąże ect.
  5.  permalink
    hola, hola...
    same nie jesteście:crazy:
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    hehe.. mialam nadzieje, ze sprowokuje kogos do odzewu ;)
    -- smieszka
  6.  permalink
    smieszka ja tu czuwam na posterunku:crazy:
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Widze, ze wielkanocny zajac nie spi :)
    -- smieszka
  7.  permalink
    zajączek skacze ile może, bo jest szczęśliwy razem z panią swoja:rolling:
    •  
      CommentAuthoradaja78
     permalink
    hola hola ja jestem.Witajcie, widze ze blogi spokój tu panuje.Posprzatane, zakupy porobione?Ja jutro jade do maminki, niewiem czy moj net bedzie mial tam zasieg i niewiem czy bede tu zaglądac.ALE tempke bede mierzyc jak należy :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Niesamowity ten zajac.. strasznie wytrwaly gosc :) taz bym tak chciala jest chodzi o czekanie :tongue:
    -- smieszka
  8.  permalink
    adaja ja już serniczka mam gotowego, jutro tylko odkurzyc i reszte jedzonka zrobić i gra:bigsmile:
    ja w Niemczech też tempki mierzyć nie będę, bo nawet nie wiem czy można termometr przewozić:shocked:

smieszka chyba go sobie już zostawie:wink:
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Hehhee.. myszko, myslisz ze ci termometr zarekwiruja?? ale chyba nie w nadanym bagazu ;) a z drugiej strony dobrze jest czsami sie zapomniec i nie kontrolowac tempki caly czas :)
    U nas moj mezus zglosil sie do przygotowania swiat, ob ja pisze prace dyplomowa, no i czasem zagladam na forum ;)
    -- smieszka
  9.  permalink
    smieszka nie mam pojęcia co brać można, a co nie, musze na to troche czasu w necie poswięcić.
    ale nie dziś, bo teraz zmykam zmienić wode rybkom w obu akwariach.
    może wpadne wieczorem, ale nie obiecuje.

świeta
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Tylko prosze sie nie zapamietac w przygotowaniach i pamietac o co w tych swietach chodzi :)
    ja tez sie zabieram ostro do pisania wiec buzka na razie
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthoradaja78
    • CommentTimeMar 22nd 2008
     permalink
    Pobudka! Trzeba zająć sie jajeczkami:crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorKarmelka
     permalink
    "Zaraz z rana bez gadania bierz sie do jaj malowania!
    Maluj wszystki bez wyjatku- i te z majtek i te z wrzątku ;-)"

tak wiec Kochane, facetów tez zaganiamy do roboty;)))
    :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorsusi
     permalink
    WITAM SWIATECZNIE! Wrocilam od Gina, pecherzyk ma prawie 18mm. Gin powiedzial ze owulka zapowiada sie na jutro ale zastrzyk dostalam juz dzis bo jutro nie przyjmuja, no i w drodze do domu zaczol brzuszek bolec jak na owulke i dostalam mdlosci i teraz niewiem czy to juz owulka czy to po zastrzyku tak sie czuje :(
    POMOZCIE PROSZE!:whorship:
    --
    •  
      CommentAuthorZosiaK
    • CommentTimeMar 22nd 2008 zmieniony
     permalink
    ale co to za zmartwienie? serduchuj ile wlezie i już, jeśli będziesz serduchować dziś a owulka będzie jutro masz DUŻE szansę na zaciążenie więc nie rozumiem Twoich obaw?
    •  
      CommentAuthorManaLoa
     permalink
    Wszystkim staraczkom życzę wesołych, pełnych radości świąt z chociaż kilkoma promyczkami słońca oraz...
    --
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Susi, ja tez dostalam zastrzyk dzien wczeniej i lekarz mi powiedzial, ze jelsi pecharzyk od razu peknie to mamy 24 godziy na inseminacje, bo tyle jajeczkopowinno byc plodne, wiec jesli ty czujesz, ze owu juz jest to starajcie sie naturalnie i w poniedzialek niech gin zrobi USG i powie czy pecherzyk pekl :)
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthorsusi
     permalink
    ZosiaK , problem z tym ze my "zbieramy armie" zeby byla silniejsza i zalecono nam tak co 2 dni serduchowanie, ginek powiedzial ze jak bedzie czesciej to nic nie da oprucz przyjemnosci.

Smieszko, juz nie wiem co robic, piszesz ze po owulce sa jeszcze 24 godz. jak bede czekac do jutra wieczora to moze byc juz za pozno...
    --
    •  
      CommentAuthorsusi
     permalink
    A jak "wykorzystamy" armie dzisiaj a owulka bedzie jutro wieczorem to wszystko pojdzie na marne...
    --
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    nie bedzie, bo plemniczki moga przezyc w ukladzie rodnym kobiety 2 dni,.. dlatego walsnei pisalam ci o pewnym ryzyku jesli bedziecie serduchowac teraz to jet szansa na naturalne zafasolkowane, a jak bedziesz czekac to armia moze byc silniejsza, ale moze byc juz za pozno - jelsi bedzie pozniej niz 24 godizny po owu.
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    KOCHANE, WESOŁEGO ALLELUJA! NIECH SIĘ WASZE ŚWIĄTECZNE CYKLE ZAZIELENIĄ.
    •  
      CommentAuthorBlanka81
    • CommentTimeMar 23rd 2008
     permalink
    Nie ma czasu na sen, a co dopiero na serducha...a cały mój organizm woła: Seeeeeksu! Chyba wykluwa sie jajeczko to dlatego taka chcica...
    -- [*]
  10.  permalink
    Blanka to wieczorem pod kołderke i serduchować:bigsmile:
    •  
      CommentAuthoremkaf
    • CommentTimeMar 24th 2008
     permalink
    fajne te swieta, troche Bozego Narodzenia troche Wielkanocy:)
    --
  11.  permalink
    u mnie cały dzień śniegi deszcz na zmiane...
    nie lałam się wodą:neutral:
    •  
      CommentAuthoranadun
    • CommentTimeMar 24th 2008
     permalink
    przez ten śnieg to chyba wszyscy o laniu wodą zapomnieli
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.