Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Hej, niezaleznie od swiat, pogody itp. na forum nie dzieje sie juz prawie nic, bez sensu jest to ograniczenie, bo dyskusje i pytania o rzeczy dawniej poruszane na forum przeniosly sie pod wykresy - i jak to pozniej znaleźć???
    Pozdrowka dla wszystkich staraczek
    •  
      CommentAuthornulla
    • CommentTimeMar 25th 2008
     permalink
    Mam dokładnie takie samo odczucie mysiukrysiu (tak się to odmienia?)
  2.  permalink
    Odmieniaj jak chcesz ;-p,
    niech tu sie zacznie coś dziać wreszcie - tak jak kiedyś było,
    •  
      CommentAuthorpatrisha5
     permalink
    Witam Dziewczęta po Świętach.Widzę,że jeszcze jest tu pusto,haha.Ja miałam nie miłą niespodzianę w pierwszy dzień Świąt.Przyszła do mnie ...,ale jakoś daję radę i wierzę,ze może w tym cyklu mi się uda.Kobitki co myślicie o "TESTACH OWULACYJNYCH".?
    -- Kiedy rozpocząć starania?
  3.  permalink
    Ja mam małe doświadczenia w testach - na razie przerobiłam pudełko testow paskowych LH test - wydawalo mi sie, ze dobrze pokazuja, ale dziewczyny maja na ich temat złe zdanie. Podobnie jak na temat tanich paskowych testow z allegro. Chwalą sobie za to płytkowe z Acona i z Bobotest. Teraz zaczynam testowanie płytkowymi Bobotestami. Bardzo mi wzrosła temperatura po clo i nie wiem, jak mam to interpretować, więc liczę, że może coś mi podpowiedzą testy owu.
  4.  permalink
    no jestem, jestem...
    zaraz Was rozkręce:bigsmile:
    u mnie nadal brak owu, wiec oby przyszła za tydzień:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    Może zorganizujemy jakieś pogaduchy na naszym czacie? Tylko dla staraczek?

http://s1.polchat.pl/chat.php?room=28dnipl

O stałej godzinie np 20 w każdy wtorek? co Wy na to?
  5.  permalink
    <strong>Zosia</strong> ja jestem za...
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Ja niestety odpadam, mam zajecia wieczorami, no chyba, z emi przepadna.. wetdy was nawiedze ;)
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthorKarmelka
    • CommentTimeMar 26th 2008
     permalink
    czesc Dziewczyny!! ja tylko na chwile, bo zaraz lece na zajecia. Pomysl z czatem jest bardzo fajny!!:) udanego dnia Wam zycze :-))
  6.  permalink
    Hej czat jest fajny, ale nie dam rady sie dopiac, dlatego wole forum, bo tu kazdy zostawia wiadomosci kiedy moze no i mozna je przeszukiwac ;-))) Pozdrowka 4all.
  7.  permalink
    dzień doberek staraczki:swingin:
    u mnie kolejny śnieżny dzień za oknem:crazy:
    •  
      CommentAuthorpatrisha5
     permalink
    Witam Kobitki w ten chłodny dzionek.Ale tu jest pusto:wink:
  8.  permalink
    moja siostra właśnie jedzie do szpitala:sad:
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    a co się dzieje?
  9.  permalink
    od 3 dni ma zawroty głowy i ją mdli.
    dostała skierowanie do szpitala do Bielska.
    ide je na pkp odprowadzić
  10.  permalink
    Myszka to niedobrze, ale pewnie szybko jej pomogą. :smile:
    •  
      CommentAuthorkelly1981
    • CommentTimeMar 26th 2008 zmieniony
     permalink
    Hej dziewczynki dawno mnie nie było?! To wszystko przez te święta.Zawracanie głowy i wogole .Pojechałam do mamy naświęta! A tam 0,5 m śniegu!!! Prawdziwa zima. i z tego wszystkiego uciekło mi parę dni nawet tempki nie mierzyłam bo zapomniałam:-( :cry::cry::cry: Ale od trzech di jest śluz chyba plodny więc wziełam się ostro do roboty a mój narzeczony nienarzeka:-):shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorKarmelka
     permalink
    hehe, oj ci nasi facet to maja za dobrze z nami-staraczkami;-))
    •  
      CommentAuthorsusi
     permalink
    No! to prawdziwa prawda ze maja z nami dobrze :winkkiss: Ale moj nie narzeka :rainbow::rainbow::rainbow:
    --
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    oj mój mi własnie powiedział,że dzisiaj post od serduchowania:cry::cry::cry: A ja mam taką na niego ochote,ze olaboga a on nie chce!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:
    --
    •  
      CommentAuthorsusi
     permalink
    Niedobry narzeczony :fierce: Sluz plodny a on tak po prostu nie chce? Czy juz przez te 3 dni go tak wymeczylas ze nie ma juz sily?:shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorpatrisha5
     permalink
    A Mój Kochany Mężuś jest załamany,że nic nie może zdziałać,haha.No bo jeszcze @,a poza tym niedługo będzie miał abstynecje przed tymi dniami.Biedak:wink:
    •  
      CommentAuthorpatrisha5
     permalink
    Dziewczyny co myślicie o ciąży mnogiej.Bo jaj mam takie dziwne przeczucie względem swojej osoby.Moja mama jest z ciąży jednojajowej,tylko niestety ciocia umarła w wieku 2 latek:cry:,a poza tym z mojego Taty strony też były bliźniaki.Dziadek miał braci bliźniaków,babcia brata i siostrę.A żeby tego było mało,to Mężuś ma brata i siostrę bliźniaków,no i Teściowej siostra ma córki bliźnięta,no i jeszcze kuzynki itp.Ginekolog powiedział mojej Teściowej,że te geny przekazała syną,haha.A co wy o tym myślicie?.
    •  
      CommentAuthorsusi
     permalink
    U mnie podobnie :bigsmile: babcia i dziadek z mamy strony maja rodzenstwo blizniakow, babci siostry syn, czyli moj wujek ma blizniakow. A od ojca strony ciocia ma blizniaki- sama najblizsza rodzinka :jumping:
    Tez bym chciala takie podwojne szczescie- moj M mi takie obiecal, ale narazie to nic nie widac, ani jednego...
    --
    •  
      CommentAuthorpatrisha5
     permalink
    A może nam się uda,ha:smile:
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Susi, czy twoj mezczyzna tez jest niezlomnie przekonany, ze dzieci beda tylko trzeba byc cierpliwym/wą?? Moj M mnie tym rozklada na łopadki, bo dla mnie to czekanie ma inny wymiar, bo sie odbywa 'we mnie' i ja wiem, ze chociaz bym nie wiem jak probowala to i tak nie jestem w stanie o tym nie myslec.. choc wiem, ze moj M przezywa to na swoj sposob :)
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthorsusi
     permalink
    Moj M wariuje bardziej niz ja i choc ja nie jestem cierpliwa to i tak cierpliwsza od niego i obojetnie jak sie nie czuje to juz od miesiecy wmawia mi ze napewno tym razem sie udalo i to objawy ciazy :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorsusi
     permalink
    Tak jak dzisiaj jak mialam te okropne bole brzucha- tez mowil ze to napewno dzidzia juz walczy i musialam mu wytlumaczyc ze zarodek musi sie najpierw zagniezdzic i jeszcze na 100% tam nic niema
    --
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    No to troche inaczej niz u nas ;) a;e widze, ze przyspazacie sobie atrakcji na wzajem :)
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthorsusi
     permalink
    No niewiem czy mozna to nazwac atrakcjami- pozniej jest tylko smutek i placz.
    --
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Wiem, wiem Susi.. u nas jest podobnie, ale juz wole sobie poplakac niz dusic w sobie, a moj M jest naprawde kochany - choc moze nie rozumie tego do konca..
    -- smieszka
  11.  permalink
    ja mam tak samo - mąż bardzo mnie wspiera, ale dla niego nie liczy się czas, kolejne czekania, cykle - ot jak będzie to będzie i na pewno będzie dobrze
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
    • CommentTimeMar 27th 2008
     permalink
    Kurcze.. skad im sie to bierze !? niezli sa :)
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthoranka25
     permalink
    witam po długiej przerwie dziewczyny!!
    Widzę że rozwinął się temat o podejściu naszych M do staranek:-))Dużo by tu opowiadać, bo ten mój M jest taki sam!!!Aż mnie to wkurza,ja mam sie nie stresować, bo jak nie tym razem to następnym(tak mówi mój mąż),ale jak się nie stresować skoro to ja mam być w ciąży a nie on....
    -muszę uważać aby się nie przeziębić-
    -najlepiej wogóle nie ruszać alkoholu
    chodzić na kontrolę
    -uważać na różne zapalenia jajników
    a do tego psychicznie wyluzować co jest kompletnie nie możliwe, bo ja zawsze to przeżywam:cry:
    -- anka25
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Moj M juz wie, ze zawsze jeden dzien jest wyjety z zyciorysu .. czyli kiedy przychodzi @.. i przyjmuje to bardzo spokojnie, co tez mnei czasem wkurza.. no i w tym cyklu moga byc 2 takie dni :confused:
    -- smieszka
  12.  permalink
    mój żyje nadzieją po każdym cyklu starań i czeka czy dostanie smsa że dostałam @.
    w ostatnim już zaczynał sie cieszyć, ale też chodził struty caly dzień:confused:
    no ale co zrobić...
    w każdym razie powiedział, że jemu też smutno, ale trzeba starać sie dalej:smile:
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    myszko z tego co wyczytałam to wnioskuje ,że twój niechce jeszcze dzidzi?!?! Bo piszesz, że on czeka na sms ,że dostałaś @ no to jak to jest on chce czy jednak nie chce??????????
    --
  13.  permalink
    ja wlasnie nie wiem, jak to jest z facetami, czy oni nie widza uplywu czasu, stresu zwiazanego z leczeniem, tych zawiedzionych nadziei? Ja mam czesto ochote zrobic mojemu na zlosc i powiedziec, ze mam to w nosie - ze koniec staran bo to za duze nerwy - ale nie robie tego, bo wiem, ze skrzywdze siebie :cry:

eee tam, dobrze bedzie
  14.  permalink
    <strong>kelly</strong> źle to zrozumiałaś...
    on po prostu czeka, bo wie, że zwykle 33 dnia cyklu dostaje i ja mu zawsze mówie, że np jutro mam dostać @.
    a on wtedy chodzi z telefonem w ręku z nadzieją, że mu napiszę, że @ nie ma:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    ach w takim razie przepraszam! Źle zrozumialam! :whorship:
    --
  15.  permalink
    nic się nie stało:thumbup:
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    myszko mam pytanie! Jak mnie znalazłaś( wiesz gdzie) :-) /??????
    --
  16.  permalink
    <strong>kelly</strong> po Twoim numerze gg:tooth:
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    ale mnie zaskoczyłaś wiesz??/?/ Ale to było bardzo miłe:bigsmile:
    --
  17.  permalink
    <strong>kelly</strong> cieszę się:bigsmile:
    niestety straciłam prawie wszystkie nry gg, bo mi się komputer zawiesił i mi się część usunęła, ale jakby co to Ty pewnie masz mój:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    Spoko jasne,że mam zaraz ci coś poślę>:smile: to sobie odswierzysz
    --
    •  
      CommentAuthormyszka24_1983
    • CommentTimeMar 27th 2008 zmieniony
     permalink
    kelly dziękuję:hugging:
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    my z moim polowkiem przestalismy orozmawiac pod koniec cyklu o @ czy fasolce
    jakos tak staje sie to tematem tabu chyba ze wzgledu na to ze zdazylo nam sie paplaniem wiele rzeczy zapeszyc w naszym zyciu:)
    teraz wlasnie weszlismy w ten etap:) sama staram sie tez wylaczyc ale malo to mozliwe...:)
    --
    •  
      CommentAuthortwarda
     permalink
    Cześć dziewczyny.... tak sobie podczytuje....:)
    Chciałam Wam powiedzieć że w sumie to i tak macie dobrze - bo wasi M jak by nie było wykazują jakieś zainteresowanie, inicjatywę... cokolwiek.. u mnie jest tak, że co powiem - tak będzie, jak zaczynam przyciskać żeby się wypowiedział czego on chce to mi mówi że tego co ja - i tyle. To też wkurza.
    Jeśli by mnie cieszyło że jest fasolka - to jego też, gdyby mnie to martwiło - to jego też...fakt faktem że jak by umiał tak by próbował mnie pocieszyć..... ale....ja bym chciała wiedzieć czego on chce!!!:confused:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.