Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorEquidna33
    • CommentTimeMar 31st 2008
     permalink
    ja mam marne szanse na wypatrzenie takiego boćka...szczególnie tu w mieście. ale jakby któraś zobaczyła w nadmiarze tych bocianów, to poprosze o jednaego dla mnie ;P
    •  
      CommentAuthoresia11
     permalink
    Ja nie pamiętam, ale chyba wracając z gór 1,5 miesiąca temu mignął mi bociek. W mieście nie mam szans na wypatrzenie bociana :wink:
    •  
      CommentAuthormyszka24_1983
    • CommentTimeMar 31st 2008 zmieniony
     permalink
    myszorka ja jak narazie nie brałam żadnych wspomagaczy oprócz foliku...
    niektóre dziewczyny stosują różnego rodzaju ziółka, ale to już musisz konkretnych dziewczyn zapytać...
    poza tym już 2 dziewczyny z 28 dni zaszły w ciążę w pierwszym cyklu stosowania castagnusa.
    ale o tym do madziaram81.
    pozdrawiam Cię

ja jutro w pociagu będę wygladać boćki, bo od Zawiercia do Warszawy pociąg jedzie bez przystanku i w około same pola prawie, więc coś musze wypatrzyć:crazy:

byłam już u ginki dziś i mamy jutro z moim serduchować, bo owu prawdopodobnie jutro:crazy::crazy::crazy:
    •  
      CommentAuthoresia11
     permalink
    oj to trzymam kciuki :D:smile:
  1.  permalink
    esia przydadzą się:crazy:
    •  
      CommentAuthorlama
     permalink
    witam wszystkich. Ja chyba nie mam szans na spotkanie z bocianem, bo w szwecji jakoś ich nie ma:cry: Ale jak byłam na świeta w Polsce to jednego widziałam - mam nadzieje ,że jeden wystarczy.
    myszorka - ja jak na razie biorę clostilbegyt, ale bez skutku. lekarz kazał mi jeszcze przez nastepne 3 miesiące go stosować, bo stwierdził, że bez "wspomagaczy" mam marne szanse. Ale wierze, że i u mnie w końcu zadziała.
    pozdrawiam
  2.  permalink
    lama witaj...
    możemy Ci przesłać jakiegoś boćka jak chcesz:wink:

może i marne szanse, ale zawsze są...:hugging:
  3.  permalink
    Hej Lama, a prowadzisz wykres?
    •  
      CommentAuthorlama
     permalink
    wysyłajcie, nawet całe stado. Jak to dobrze ,że można na was liczyć. :wink:
    •  
      CommentAuthorlama
     permalink
    mysiakrysia: dopiero opłaciłam abonament po swietach więc jeszcze zadnego wykresu nie wprowadziłam. Od dzisiaj mierzę temperaturę i mam nadzieję, że mnie to wciągnie. Jak na razie biorę luteine, na wywołanie okresu.
  4.  permalink
    lama mam coś dla Ciebie:

bociek
    •  
      CommentAuthormyszka24_1983
     permalink
    a to dla wszystkich staraczek ode mnie, żebym zastała po powrocie malutko komentarzy tutaj, a więcej na przyszłych mamusiach:bigsmile:

boćki
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    myszka i lama dzięki za info, już jej posłałam smsa z wiadomoscią co ma sobie kupic.
    --
    •  
      CommentAuthorlama
     permalink
    myszka -Wielkie Dzięki!!!!! Oby tylko nie zabłądziły i trafiły pod mój adres. Chyba im gniazdo na drzewie umoszczę dla zachęty:bigsmile:
  5.  permalink
    lama jakbyś miała wykres to bym zadbała o to, by trafiły dokładnie:wink:
    •  
      CommentAuthorlama
     permalink
    postaram się, chociaz nie obiecuję czy dam radę. czy na podstawie samej tempki można coś stwierdzić, bo śluzu to ja chyba wcale nie mam , a i szyjki nigdy nie badałam- to dla mnie czarna magia!!!!
  6.  permalink
    Lama na razie zacznij od tempki, reszta sama dojdzie pozniej - zobaczysz, ja 3 miesiac obserwuje i jeszcze sobie nie wierze, ale od czego sa inne kobitki na forum. ;))))
    •  
      CommentAuthorpatrisha5
     permalink
    Dziewczyny ja dla was wszystkich wypatruję boćków.Buźka;P:wink:
    -- Kiedy rozpocząć starania?
    •  
      CommentAuthorlama
     permalink
    Dzięki dziewczyny. Z takim wsparciem mam nadzieję, że się uda.
    •  
      CommentAuthoresia11
     permalink
    Lama dla mnie badanie szyjki to też jedna wielka nie wiadoma :shamed: obserwacja śluzu też kiepsko mi wychodzi, bo ja tam siebie zauważę coś raz na tydzień, tak, to mi się wydaje że ja żadnego śluzu nie mam :neutral:
    •  
      CommentAuthorpatrisha5
     permalink
    Kobitki wiecie co dzieje się u AGATYBILA?.Bo jakoś się nie odzywa,jestem ciekawa co się z nią dziej...
    •  
      CommentAuthorpatrisha5
     permalink
    No ja też mam problemy z tym śluzem,dlatego biorę wiesiołek.Zeszły cykl mi przepadł przez chorobę,ale może ten.Trzeba wierzyć.Ja ufam temu u góry,bo wiem,że Bóg to wszystko planuje:wink:
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    Masz rację patrish5 ja też wierzę w to ,że ten na górze wie kiedy mamy zafasolkować. Tam wszystko jest już zapisane
    --
  7.  permalink
    Hej Patrisha, Agatabila pisze teraz pod wykresem niestety tylko ;-(, glupie jest to ograniczenie na forum, bo duzo wiecej teraz sie dzieje pod wykresami niż na nim
    •  
      CommentAuthorEquidna33
     permalink
    patrisha5, u mnie też coś kiepskawo z tym śluzem, nawet po wiesiołku i lnie :/ a biorę już chyba z trzeci cykl
    •  
      CommentAuthoraga2205
     permalink
    cze a ja ogladam wasze wykresy i mojemu nie wierze temoka raz na gorze teraz totalnie na dole pewnie cos ze mna nie tak a kiedy owula czuje sie jak po a to az dziwne zrobilam test i znowu watpliwy dwa dni pod rzad jutro znowu lece do apteki po nastepne niewiem jak duphaston na to wplywa bo bralam pierwszy miesiac ktoras z was brala duphaston jak sie po nim czula bo ja mam takie bole glowy jakich w zyciu nie mialam pozdrawiam a co do bocianow niech ktoras wysle je do anglii hehe
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    piekly was kiedys piersi pod koniec cyklu??
    --
    • CommentAuthorjo1984
     permalink
    Mnie piekły, czy raczej szczypały... bardziej sutki niż piersi. Ale jak dotad nic z tego. :sad:
    --
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    dziekuje jo1984! Mam nadzieje ze to ostatnie zdanie DOTARLO do mojego organizmu:D bo juz zaczyna swirowac jak zwykle
    --
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    ja cale piersi czuje, tak jakby pod spodem miala bolace 'implanty' :)- jak chodze to szczypia. sutki nic a nic
    --
    •  
      CommentAuthoresia11
     permalink
    a ja mam wrażenie że coś nie tak z moją tempką. U was takie wysokie, a u mnie w każdym cyklu w przedziale 36,1 - 36,6, może z moim termometrem coś nie tak :cry:
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    esia każdy organizm jest inny. Tym ,że niektóre z nas mają wyższe tempki wcale nie oznacza,że z tobą jest coś nie tak!!! Głowa do góry. :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    Wiecie co a ja dzisiaj zapisałam się na gimnastykę z moją przyszła teściową.:smile::bigsmile:
    Poćwiczyłam i fajnie się teraz czuje mówię wam to jest super na zapomnienie o problemach starankowych!! No i na figurę bardzo pomaga. Pani dała taki wycisk,że coniektóre popadały jak muchy w upale :jumping::jumping::jumping:
    Jutro pewnie będę miała zakwasy:cry::cry:cry:
    Ale to nic nie wymiękam w czwartek ciąg dalszy moich wypocin:crazy::clap::cheer:
    Wieci co mnie zastanowiło ??Przy podskoch pojawił się ból piersi i to bardzo silny!! Ciekawe co on może oznaczać???
    --
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    No a tak poza tym to życzę wam wszystkim KOLOROWYCH SNÓW i owocnych przytulanek kochane:-)
    --
    •  
      CommentAuthoresia11
     permalink
    ja na moje ćwiczenia jutro się wybieram, miałam 2 tygodnie przerwy i pewnie znów mnie zakwasy dopadną, po ostatnich zajęciach każdy mięsień mnie bolał :wink:
  8.  permalink
    no a ja wpadam się powoli zegnać znów z Wami:cry:
    •  
      CommentAuthorKarmelka
     permalink
    rety, nie bylo mnie od rana na forum, a tu tyle komentarzy!!:) widze, ze akcja "bociek" sie spodobala;-) zeby tylo cos ten bocian nam podrzucil!:) ja juz uciekam spac, zycze wszystkim kolorowych senkow:-)))
  9.  permalink
    a ja lece na Wasze wykresy razem z bocianami:wink:
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    myszka spakowana i gotowa na serducha ????:wink:
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    tylko wracaj szybko do nas bo tu pusto bedzie bez ciebie
    no i trzymam kciuki obys wrociła z fasolka:peace:
    --
  10.  permalink
    alexi jestem spakowana i zwarta i gotowa do drogi:rolling:
    nie wierze, że to już jutro:crazy:
    oj bedzie goraco:crazy::crazy:

11 kwietnia będę na 28 dniach:tooth:
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    wow myszko ale musisz byc podekscytowana!Jutro biegiem w ramiona Krzysia! uhh pamietam te czasy, teraz 24/7 razem...uh:D
    --
  11.  permalink
    emkaf nawet nie wiesz jak bym chciała go te 24/7 mieć:confused:
    no ale cóż...

a polece od razu do niego do pokoju i na nic patrzeć nie będę:crazy:
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    mowi stara weteranka: ciesz sie 'tesknota' poki jest:)
    chociaz kocham tego swojego 24/7 i nawet jak sie nie widzimy kilka godzin jest telefon kontrolny .Ale czasy kiedy ja czekalam 3 mce na spotkanie wspominam niesamowicie:)
    --
  12.  permalink
    emkaf chyba czasem naprawde warto potęsknić:wink:
    a potem spotkanie i znów tęsknota...
    za to jakie te spotkania są miłe:crazy:
    z tego wszystkiego spać mi się nie chce:tooth:
  13.  permalink
    A teraz już uciekam spać.
    Do zobaczenia staraczki 11 kwietnia:swingin:

Będę tęsknić:hugging:

ps.kontakt mam z Mamądusi i ona będzie wpisywała pod moim wykresem czasem co u mnie:crazy:
    papa:swingin:
    •  
      CommentAuthorKarmelka
    • CommentTimeApr 1st 2008
     permalink
    powodzenia!! i wracaj z fasolka!!:))
    a co to, jeszcze nikogo tu od rana nie bylo?:) ja zaraz zmykam do pracy, wiec zycze udanego dnia, ale u nas pieknie sloneczko swieci...mhmm:))
    •  
      CommentAuthoresia11
     permalink
    myszko owocnego wyjazdu :) i wracaj szybciutko
    •  
      CommentAuthorpatrisha5
     permalink
    Witam Dziewczyny w ten piękny dzinek:wink:
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    Ja również witam w ten słoneczny dzień. Zakwasów brak hhhuuuurrrraaaaa! A myślałam , że się nie ruszę. Teraz idę działać "Zaplanowałam maloiwanie sypialni" Ale zrobię niespodziankę swojemu jak wróci z pracy:swingin::swingin:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.