Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorlama
    • CommentTimeApr 9th 2008
     permalink
    Dla Was to pewnie dziwne, ale ja już przyzwyczajam się do tego,że chyba nigdy nie wyjdę poza "Starające się":sad: Niestety nie można nikogo zmusić do seksu, nawet gdy ten ktoś twierdzi, że bardzo cię kocha. W maju lecę do polski na 10 dni, więc może ta krótka rozłąka pomoże.
    Koniec na dziś użalania się nad soba
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    Lama!!!! Co to za podejście? Tu na forum staraczek?!!! My tu jesteśmy Waleczne i Niebeziecznie:) Nie straszne nam przeciwności losu!!!!
    •  
      CommentAuthormysiakrysia
    • CommentTimeApr 9th 2008 zmieniony
     permalink
    Hej hej Zosia dobrze mowi, ja sama tez troche czasu poczekalam na zmiane widzimisie swojego pieknego i patrzac z perspektywy tego, ze sama niezbyt sie wtedy przykladalam do tego, teraz zrobilabym inaczej. Nie znam Twojego meza, ale mojemu bym zrobila kosmiczna awanture, jakby to nie pomoglo to bym w kolko plakala, a na pewno nie sprzatalabym i nie gotowala. I rozmawialabym z nim o tym, ze nie ma racji w chwilach litosci nad nim, a jak mocno sie wkurze, to takich nie ma za dużo. Sama wiesz, czym najlatwiej wplynac na niego i walcz o swoje a wlasciwie to o wasze wspolne zycie.
    •  
      CommentAuthorlama
     permalink
    Dzięki dziewczyny.Już zaczynam obmyślać strategię działania.
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Mysiakrysia, niezły szantaż :tongue: widze, ze ostra laska z ciebie, ale tak jak napisala Zosia.. ja tez czuje sie waleczna i niebezpieczna :bigsmile: zwlaszcza, ze zaplanowalismy, ze do IUI wstrzemieźliwosc, aby parametry nasienia byly jak najlepsze.. no i okazuje sie, ze to niesamowity sprawdzian silnej woli, ale nikt nie chce okazac sie slabszy wiec sie trzymamy mocno, zwlaszcza, ze IUI pewnie w poniedzialek lub wtorek wiec musimy dac rade :)
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    Trzymamy kciuki!!
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Dzieki Zosiu, czuje, ze znowu robimy to troche na wariata, ale moze to najlepszy sposob zeby sie na sobie za bardzo nie skupiac.. mam tylko nadzieje, ze pecherzyk nie peknie mi do poniedzialku ;)
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    Może i na wariata:) Zresztą chyba nie ważne jak ważne, żeby efekty były:)
    •  
      CommentAuthorsmieszka48
     permalink
    Na to licze.. ;) aczkolwiek juz nie robie sobie zadnych planow.. to jest to czego z pewnoscia nauczylam sie przez te 8 miesiecy staran.. nie zakladac, ze sie uda i nie ukladac scenariuszow po sukcesie ;)
    -- smieszka
    •  
      CommentAuthoresia11
     permalink
    a ja samotna dziś jestem :neutral: facet mi w delegację pojechał, nie ma mi kto wyłączyć radia jak zasnę :wink:
    •  
      CommentAuthorkelly1981
    • CommentTimeApr 10th 2008
     permalink
    lama kup sobie wspomagacz .Jakiś sexowny strój np. pielęgniareczki albo słózącej.Na bank zadziała.
    A moj chłop jeszcze nie może uwierzyć ,że będzie ojcem. Wczoraj miał urodziny i kupiłam mu książkę Doraty Zawadzkiej " I ty możesz być super TATA" oniemiał a potem powiedział, że to będzie syn. A potem ,że pewnie dostanę okres i cały urok i jego radość pryśnie więc się nienakręca, aż do okresu. Czyli jeszcze parę dni będzie niedowiarkiem. Ale dzwoni co godzinę i pyta jak się czuję a gdy mu mówię ,że mam mdłości to się smieje, że pewnie się czymś zatrułam:-) Czy z wszystkich facetów są takie niedowiarki?????
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    kazdy facet cieszy sie i przezywa to na swoj sposob
    kazdy ma swoja dume i ego ktore nie moze byc urazone
    i te niedowierzania sa taka obrona przed rozczarowaniem ktore by mogło nastapic:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMegB
     permalink
    Kurcze Lama to masz problem z tym swoim, ale głowa do góry. Ja też często muszę walczyć o swoje :shamed: i też nie zawsze sie udaje, więc wiem co masz na myśli mówiąc, że nie można nikogo zmusić do seksu. Mnie się wczoraj nie udało, ale dziś będę walczyć na nowo, bo to już chyba pora, jak wynika z moich obserwacji.
    Wczoraj się wkręciłam podwójnie, bo odwiedziłam koleżankę i jej 3-tygodniową córeczkę. Pierwszy raz w życiu trzymałam na rękach takie maleństwo. Cudowne uczucie...też tak chce :bigsmile:
    -- Serce im przeszkód ma więcej Tym zawsze kocha goręcej :))
    • CommentAuthorviki2626
     permalink
    Lama jak chłop jest przepracowany to go tak łatwo do seksu nie nakłonisz. To nie są tylko problemy fizyczne. Najgorzej jest z przemęczoną psychiką. Wg. mnie to powinnaś uzgodnić z nim jakiś wyjazd na tydzień niby dla odpoczynku. Wybrać termin wtedy gdy będziesz mieć owu i nic mu o dniach płodnych nie mówić.
    •  
      CommentAuthorMegB
     permalink
    Ej viki świetny pomysł :bigsmile: To może sie udać przy odrobinie szczęścia.
    •  
      CommentAuthorlama
     permalink
    Cześć dziewczyny. Dzięki za rady, na pewno skorzystam. Ale muszę wam powiedzieć w tajemnicy, że mój wczoraj , jak tylko wyczaił, że okres mi się skończył, to sam przystapił do boju:shamed:Stwierdził jeszcze, że w koncu kiedyś to musimy robić. Co za ulga usłyszeć coś takiego. Na to ja mu odparłam, że teraz to nawet musimy bardzo często , bo płodne dni już tuż tuż. Mam nadzieję, ze w końcu trochę sobie przemyślał sprawę ojcostwa i coś do niego w końcu dotarło. A już myslałam , że on taki niereformowalny jakiś:bigsmile:
    Miłego dnia.
    •  
      CommentAuthorMegB
     permalink
    SUPEROWO :crazy::thumbup:
  1.  permalink
    Tia tacy wlasnie sa faceci, zanim decyzje podejma to pare lat mija, ale ciesze sie, ze wreszcie sie Twojemu poglady zmieniaja. Powodzenia
    •  
      CommentAuthorkodama
     permalink
    Cześć Waleczne Dziewoje!
    Dołączam do staraczek! Oby nie za długo, bo latka lecą, ale oglądam tutejsze wykresy i chyba puszczacie w eter jakieś dobre fluidy, bo dużo sukcesów widzę :).

Na powitanie Wszystkim Wam i sobie życzę powodzenia!
    -- ad. "piosenka na dziś" - LISTA TU: http://wiki.28dni.pl/forumowa_piosenka_na_dzis_-_lista
    •  
      CommentAuthorpatrisha5
     permalink
    Witam Kobitki.Długo mnie tu nie było,bo jutro mam pogrzeb:cry:.Czy mogłaby któraś Kobitka spojrzeć na mój wykresik.Bo wydaje mi się,ze żadnej owulki u mnie nie było.Czy taka temperatura może być spowodowana stres.Mówiąc szczerze to mam go ostatnio od groma.Pozdrawiam.
    -- Kiedy rozpocząć starania?
    •  
      CommentAuthoradaja78
     permalink
    hej. Mam pytanko. Pije czerwona herbate, ktorej nie powinno sie pic w ciąży. Staranka i owulacja przewidziana jest na weekend lub zaraz po, czy mam przestac pic te herbate czy narazie niekoniecznie. Prosze cos na ten temat :-)
    --
    •  
      CommentAuthorlama
     permalink
    Witaj kodama. cieszę się,że też do nas dołączyłaś.

Adaja78, ja właśnie też zaparzyłam sobie czerwoną herbatę i dopóki nie dowiem się ,że jestem w ciąży to będę ją piła. A starania też wypadają mi tak samo jak tobie. Ciekawe komu się uda? Obyśmy razem doczekały szczęśliwych 2 kresek.
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    Witam :) i zasiewam troche fluidkow ;):rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    --
    •  
      CommentAuthorKonwalijka
     permalink
    Az mi sie nie chce wierzyc zeby czerwona herbata mogla w czyms zaszkodzic. Kto by wtedy pigulki kupowal? :wink:
  2.  permalink
    cześć dziewczyny:bigsmile:
    wróciłam, ale już nie jestem z moim...
    zrobił mi świństwo.
    jutro się okaże czy fasolka jest...
    •  
      CommentAuthoradaja78
     permalink
    Myszko kochanie chyba nie stalo sie nic powaznego??
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    witaj myszka znow u nas:smile:
    moze sie jescze pogodzicie!!!!
    --
    •  
      CommentAuthoradaja78
     permalink
    z ta czerwona herbata to chodzi o to ze ma dzialanie odchudzajace, a nie od dzis wiadomo ze nie mozna zazywac zanych specyfikow odchudzajacych w ciazy. Tylko kiedy przestac pic? czy od owulacji czy od pierwszego dowodu ciazy? czy od okolo 20 dnia ciazy (serduszko zaczyna bic itp). znalam taka co sie odchudzala przez 3 miesiace ciazy bo niewiedziala ze jest no i dzieciaczek opozniony w rozwoju.
    Jeszcze pytanie o solarium. Wiem ze nie wolno tego w ciazy, ale znowu to samo pytanie- od kiedy? bo wiele sie slyszy na ten temat sprzecznych opini.
    --
  3.  permalink
    wszystko u mnie pod wykresem jest napisane...

po tym co zrobił, to ja go nie chce...
    •  
      CommentAuthorMegB
    • CommentTimeApr 11th 2008
     permalink
    Myszko przeczytałam pod Twoim wykresem co się wydarzyło. Cholernie mi przykro. Ale widzę, że jesteś twarda i nie mam wątpliwości, że sobie z tym wszystkim poradzisz z nim czy bez niego. W końcu nie jesteś sama, bo my jesteśmy tu z Tobą :grouphug:
    •  
      CommentAuthorlama
     permalink
    Witam serdecznie wszystkie staraczki w ten piekny słoneczny dzionek.Aż żyć sie chcę w taką pogode.
    Miłego dnia wszystkim:cool:
  4.  permalink
    Hej hej Lama jak tam u Ciebie - juz jest lepiej?
  5.  permalink
    Myszko, ale mi przykro, ten facet nie jest Ciebie wart, dobrze, że dowiedziałaś się o tym wcześniej niż później, bo upokorzenie mogłoby być jeszcze większe - też uważam, że powinnaś teraz zrobić wszystko co możesz, żeby nagłośnić całą sprawę w rodzinie.
    •  
      CommentAuthorlama
     permalink
    Cześc mysiakrysia - u mnie lepiej i mam nadzieję, że tak zostanie na zawsze. Od niedzieli zaczynam dzialać nad powiększeniem rodzinki. Co prawda w dwójkę też jest dobrze, ale trójka zdecydowanie bedzie fajniejsza.:wink:
  6.  permalink
    No i tak 3maj.
    •  
      CommentAuthorMegB
     permalink
    Dziewczątka chyba mam problem z obserwacją śluzu :confused: Jak mam rozumieć obserwację zewnętrzną i wewnętrzną? Czy zewnętrzna to to co widzę na wkładce, a wewnętrzna to to co widzę np. przy badaniu szyjki? Czy może jeszcze inaczej to działa ?? Pomóżcie, Plisssssssssssss
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Meg, masz podręcznik którejś z metod? Tam jest wszystko szczegółowo opisane.
    --
  7.  permalink
    MegB dzięki jego siostrom i dzięki Wam jestem twarda.Nie dam się traktować jak zabawke.Zasługuje chyba na kochającego faceta, a nie kogoś, kto mnie tak traktuje...

misiakrysia już dużo osób wie.I dowie się jej cała rodzina na pewno.Z Krzyśka strony wiedzą już wszyscy, łącznie z mamą i bratem w Niemczech.Wszyscy w szoku.Ja myślałam, że się wczoraj podłamie, ale nie.Zasnęłam spokojnie.

Teraz wcinam sobie ryż preparowany, bo miałam na niego taką ochote, że szok:crazy:
    •  
      CommentAuthorMegB
     permalink
    Amazonko nie mam żadnego podręcznika :shamed:
    Wszystkiego uczę się z netu no i od Was :bigsmile: Może dostanę jakąś poradę ???:bigsmile:
  8.  permalink
    •  
      CommentAuthorMegB
     permalink
    Dzięki :bigsmile: poczytam, a jak czegoś nie będę wiedzieć, to jeszcze Was pomęczę :wink:
  9.  permalink
    MegB poza tym moge Ci nawet ja odpowiedzieć, że śluz odczuwany na zewnątrz, to ten na wkładce czy papierze toaletowym, a wewnętrzny, to ten przy badaniu szyjki:wink:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    •  
      CommentAuthorMegB
     permalink
    Dzięki :bigsmile:
    •  
      CommentAuthoresia11
     permalink
    To i ja przy okazji skorzystam, bo u siebie nie jestem w stanie nic zaobserwować przez większą część cyklu :/
    •  
      CommentAuthoranka25
     permalink
    Witajcie....Ostatnio leżałam w szpitalu i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że mam wspaniałego męża.Nigdy się mną tak nie zajmował jak przez te kilka dni w szpitalu.Nawet do doktora na konsultacj chciał pójść...Ciągle wypytywał co mówił lekarz po obchodzie i jak się czuję.Nawet zaoferował że zrobi sobie badania czy z nim jest wszystko ok:-))):smile:
    -- anka25
    •  
      CommentAuthorlama
     permalink
    No to tylko pozazdrościć takiego męża. :bigsmile:
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    a ja sie szykuje do jutrzejszego testowania jezeli tempka nie spadnie
    ale boje sie ze to znow bedzie rozczarowanie:cry:
    --
    •  
      CommentAuthorlama
     permalink
    alexi0 głowa do góry. Dopóki nie zrobisz testu, to się nie załamuj. Trzymam kciuki, aby wszystko było po twojej myśli.
    •  
      CommentAuthorMegB
     permalink
    Alexi trzymam kciuki, koniecznie daj jutro znać co i jak, i nie myśl o rozczarowaniu :thumbup:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.