Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Niestety nie można nikogo zmusić do seksu, nawet gdy ten ktoś twierdzi, że bardzo cię kocha. W maju lecę do polski na 10 dni, więc może ta krótka rozłąka pomoże.
widze, ze ostra laska z ciebie, ale tak jak napisala Zosia.. ja tez czuje sie waleczna i niebezpieczna
zwlaszcza, ze zaplanowalismy, ze do IUI wstrzemieźliwosc, aby parametry nasienia byly jak najlepsze.. no i okazuje sie, ze to niesamowity sprawdzian silnej woli, ale nikt nie chce okazac sie slabszy wiec sie trzymamy mocno, zwlaszcza, ze IUI pewnie w poniedzialek lub wtorek wiec musimy dac rade :)
facet mi w delegację pojechał, nie ma mi kto wyłączyć radia jak zasnę
i też nie zawsze sie udaje, więc wiem co masz na myśli mówiąc, że nie można nikogo zmusić do seksu. Mnie się wczoraj nie udało, ale dziś będę walczyć na nowo, bo to już chyba pora, jak wynika z moich obserwacji. 
To może sie udać przy odrobinie szczęścia.
Stwierdził jeszcze, że w koncu kiedyś to musimy robić. Co za ulga usłyszeć coś takiego. Na to ja mu odparłam, że teraz to nawet musimy bardzo często , bo płodne dni już tuż tuż. Mam nadzieję, ze w końcu trochę sobie przemyślał sprawę ojcostwa i coś do niego w końcu dotarło. A już myslałam , że on taki niereformowalny jakiś

.Czy mogłaby któraś Kobitka spojrzeć na mój wykresik.Bo wydaje mi się,ze żadnej owulki u mnie nie było.Czy taka temperatura może być spowodowana stres.Mówiąc szczerze to mam go ostatnio od groma.Pozdrawiam.

Jak mam rozumieć obserwację zewnętrzną i wewnętrzną? Czy zewnętrzna to to co widzę na wkładce, a wewnętrzna to to co widzę np. przy badaniu szyjki? Czy może jeszcze inaczej to działa ?? Pomóżcie, Plisssssssssssss

Może dostanę jakąś poradę ???
poczytam, a jak czegoś nie będę wiedzieć, to jeszcze Was pomęczę