Cześć Dziewuszki! Dzięki za miłe powitanie. Melduję sie w ten niespecjalnie słoneczny dzień i życzę owocnych starań :).
Myszka! Nie znamy się, ale ponieważ komentarze są dost dla wszystkich to przeczytałam... Trzymaj się Kobito! Co nas nie zabije to wzmocni. Życzę księcia z bajki.
-- ad. "piosenka na dziś" - LISTA TU: http://wiki.28dni.pl/forumowa_piosenka_na_dzis_-_lista
Mycha, cuda się zdarzają. Trudno doradzać w takim przypadku, bo nikt nie chce brać odpowiedzialności za czyjeś życie. Ja na dzień dzisiejszy powiedziałabym po takim numerze BASTA! ale kto wie jakbym się zachowała w Twojej sytuacji... życzę szczęścia, zarówno z nim, jeśli tak zdecydujesz, jak i z księciem z bajki the new one ;)
-- ad. "piosenka na dziś" - LISTA TU: http://wiki.28dni.pl/forumowa_piosenka_na_dzis_-_lista
alexi0 będzie dobrze. Z tego co piszą w ulotce to nawet cień drugiej kreski może świadczyć o ciąży. Zrób sobie drugi test najlepiej za 2 dni.
a tak wogole to witam wszystkie staraczki. Co prawda z potwornym bólem głowy od wczoraj, ale to chyba skutek uboczny zażywania clostilbegytu. Ile to się człowiek musi nacierpieć dla słusznej sprawy - dzidziusia. Ale nie narzekam. Miłej soboty.
Wiecie co, zawsze bralam Falvit, a teraz zachcialo mi sie czegos innego i pani w aptece zaproponowala Vita-miner z luteina. Na opakowaniu przeczytalam (juz w domu) _”Ze względu na zawartość luteiny, nie zaleca się preparatu kobietom w ciąży"_ a tu gdzies wyczytalam, ze dziewczyny biora luteine przy starankach, jak mam to rozumieć? Myszko, ja słyszalam, ze metaliczny posmak krwi maja czesto kobiety w ciazy, ale nie nakrecaj sie, moga być też inne tego powody
Krzysiek napisał mi takiego sms: „Wiedz jedno, że Twoja mama mnie już na oczy nie zobaczy.A jak będziemy mieli dziecko to zamieszkamy u mnie.Jeżeli się nie zgodzisz to pójde do sądu i wygram, biorąc pod uwagę Twoją mamę, Kasię i że macie innych ojców i to, że ja zarabiam na siebie”
napiszę jeszcze raz tutaj...ja będąc na twoim miejscu zostawiłabym go i chciała jak najszybciej o nim zapomnieć...ktoś kto mnie straszy( a tym bardziej straszy odebraniem dziecka) nie istnieje dla mnie. Ty zrobisz jak bedziesz uważała....ale myślę ze bez problemu znajdziesz sobie kogoś kto wart bedzie twojej miłości i będzie ją odwzajemniał:)
-- Natalka urodzona 05.03.2009 Kocham ją ponad wszystko:))
adaja78 ja biorę luteinę już 4 miesiąc na wywołanie okresu ,lub jeśli okaże się ,że jestem w ciąży to na jej podtrzymanie. Nie wiem ,czemu na twoich tabletkach tak pisze, skoro kobiety w ciąży biorą ją na podtrzymanie.
a tak wogóle to znacie jakiś dobry sposób na okropny ból głowy? Umieram od wczoraj!!! Do tego doszły jeszcze zawroty głowy i jest mi strasznie niedobrze. Nie wiem, czy to skutki uboczne clostilbegytu.
Dzięki ZosiaK, też myśle, że to od tego. W tym miesiącu po konsultacji z lekarzem zwiększyłam dawkę , a przy poprzedniej mniejszej nic nie odczuwałam. Całe szczęscie, że tylko 2 dni jeszcze stosowania tych tabletek.
cześć dziewczyny witam w słoneczną niedzielę u mnie pięknie słonko świeci aż mi się humor poprawił u mnie wciąż cisza... żadnych bóli brzucha... tempka 36,8... zaczyna mnie to przekonywać
witam myszko u mnie tez jest dzis pieknie po wczorajszym brzydkim dniu ja juz meza porzegnałam i niestety samotnosc mi pozostanie myszko trzymam za ciebie kciuki oby tempka szła do gory i plusik sie pokazał ja jutro albo pojde na bete albo zrobie jeszcze raz test moze cos wiecej sie pokaze
Cześć wszystkim. Jak mija niedziela? U mnie znowu ból głowy. Dzisiajtabletki biorę przed snem, aby nie odczuwać skutków ubocznych. U Was słońce, a u mnie dopiero przestało padać.Miłej niedzieli.
czesc Dziewczyny!! u mnie dzisiaj leniwy dzien po wczorajszym imprezowy wieczorku, a w sumie to nocy:) Czekam jeszcze dwa dni i jak @ nie przyjdzie, bede testowac. Dzisiaj od rana boli mnie jajnik i jakos tak dziwnie ciągnie mnie w prawej pachwinie. Nigdy przed @ czegos takiego nie mialam, no ale kto to wie, albo to objawy na @, albo na ciąze:) Milego dnia!!
Kurczę, a do mnie żaden nie dotarł A tak na poważnie, to dziś mija 8dc, więc niedługo staranka, bo lekarz kazał 10 i 11dc, bo wtedy mam podobno płodne dni. moja prosba do Was: Zerknijcie czasem na mój wykresik i podpowiedzcie, czy wg Was też to będą te dni, czy zupełnie inne.Z góry dziękuję.
witam staraczki w ten piekny słoneczny poniedziałek(choc nie lubie poniedziałkow) dzis kupuje tescik i jutro nastepne testowanko a pod koniec tygodnia jeszcze zrobie bete moze cos wiecej wykaze:))) zaraz do pracy wiec milego dzionka wam zycze