Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    esia jednak niektórzy nie wierza w to, co się u mnie dzieje:sad:
    widocznie nie zasługuje na to:cry:
    •  
      CommentAuthorZosiaK
    • CommentTimeApr 14th 2008
     permalink
    Myszka, wymyślałaś już sobie ciąże i inne historie dla Ciebie to nie nowość, ale aż żal patrzec jak nabierasz naiwnych ludzi, którzy nie wiedzą do czego jesteś zdolna. Wlaśnie w ich interesie działamy.
  2.  permalink
    zgadzam się w 100 % z Zosią...Twoja opowieśc może byc kanwą jakiejś telenoweli...szkoda, ze znów nabierasz ludzi..współczuje Ci...
  3.  permalink
    skąd wiecie, że to wszystko nieprawda???
    macie jakieś dowody na to??
    choćby najmniejsze?
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
  4.  permalink
    Zosia te zdjęcia mam w komputerze, poza tym ja nie wyciągam takich spraw na forum i nie pisałam tutaj o tym tylko pod swoim wykresem.
    więc nie życze sobie, by ten powyższy komentarz był dostępny.
    a moje życie to moje życie i Tobie nic do tego.
    •  
      CommentAuthorZosiaK
    • CommentTimeApr 14th 2008 zmieniony
     permalink
    Jak widać, jednak lubisz jak Twoim życiem interesują się inni, tyle, że te Twoje opowieści nie trzymają się kupy i dziwię się, że inne dziewczyny łapią i przeżywają to co piszesz jesteś ORROPNĄ KŁAMCZUCHĄ. Wcielasz się w jakieś role, które sobie wymyślasz a tu na tym forum i tam mamy dość swoich PRAWDZIWYCH dramatów, i nie potrzeba nam jeszcze twoich zmyślonych.
  5.  permalink
    Zosia zejdź ze mnie!
    i nie życze sobie takich obraźliwych zwrotów!
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    Dziewczyno ja Ci chcę pomóc. Ty się idź lecz.
  6.  permalink
    Myszka..to nie sa obraźliwe zwroty...My chcemy Ci pomóc, choc tego nie widzisz...

Zosia...może nie które dziewczyny wreszcie przejrzą na oczy :)
  7.  permalink
    obraźliwe zwroty macie pod wykresami...
    nie będę zwracać na Was uwagi po prostu.
    nie mam ochoty na dyskusje z Wami.
    te osoby, które powinny wiedzą jak jest.
    Was to nie dotyczy.
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    wszyscy wiedzą jak jest, to nie Twoje pierwsze kłamstwo i pewnie nie ostatnie, znów pewnie jakas naiwniaczka opłaci za Ciebie konto...
  8.  permalink
    Zosia dość tego!!!!!!!!!!!
    Odwal się ode mnie!!!!!!!!!!
    Jak bawi Cie takie znęcanie się, to sobie kup psa!!!!!!!!!!
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    Ciebie to bardziej bawi, jak widać, znęcasz się nad Tymi biednymi dziewczynami.
  9.  permalink
    mam nadzieje, że Ci ulżyło.
    dla mnie jesteś niewidzialna.
    pisz sobie co chcesz.
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    to co chciała juz napisałam, reszta zrobi z tym co zechce, Ty też
  10.  permalink
    ejjjj Myszka...my tu nie uzywamy obraźliwych wyrazów...troszkę kultury....Jak bys nie miała czyte sumienie, byś się nie wsciekała tylko rzeczowo z nami pogadała.
    •  
      CommentAuthorlama
     permalink
    Cześc dziewczyny. Już jestem , jestem. Nie mogłam wczesniej ,bo mój komputer od czasu do czasu głupieje i właśnie dzisiaj ma ten dzień. Ale teraz jest juz lepiej i działa jak należy. Widzę, że nerwowo troche na forum, ale ja osobiście nie lubię takich sytuacji i się nie przyłącze.
    Miłego dnia wszystkim życzę i uśmiechu. I podeślijcie trochę słonka, bo moje gdzieś zagineło.:smile:
  11.  permalink
    nie mam ochoty z Wami rozmawiać.
    wyciągacie moje prywatne sprawy na forum, choć ja sama tego nie zrobiłam.
    nazywacie kłamczuchą i psychopatką.
    to nie są obraźliwe zwroty?
    nie będę z Wami rozmawiać.
    na pewno nie na forum, które jest dla starających się o dzieci, a nie mieszanie w życiu...
  12.  permalink
    lama miłego i słonecznego dnia:bigsmile:
    u mnie było tak ładnie, a teraz się pochmurzyło:neutral:
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    przecież Ty to kochasz prawda? bycie w centrum uwagi? wymyslasz sobie, cieze, choroby, straty ciązy wiec masz co chcialas?
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    Ile razy już umierałas i zachodzilaś w ciążę?
    •  
      CommentAuthorlama
     permalink
    Dzięki myszka.:wink:
  13.  permalink
    lama nie ma za co:wink:
  14.  permalink
    zmykam STARACZKI:wink:

pojawie się wieczorem
    :swingin:
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    O ja pierdzielę dziweczyny wy nie macie co robić tylko się kłucić .Jest wiele ciekawszych rzeczy. I kto komu dał prawo do oceniania innych. Wszystkie 3 dajcie sobie z tyum siana i tyle. Zajmijcie się lepiej np. porządkami w ogródku to jest przyjemniejsze od obrażania się na wzajem. Pozdrówki śle w poniedziałek.
    --
  15.  permalink
    kelly mieszkam w bloku:wink:
    zaraz się biorę za porządki w szafie, bo się już nie domyka:wink:
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    NO i widzisz znajdują się ciekawsze zajęcia prawda?!
    --
  16.  permalink
    kelly no pewnie:wink:
    nie lubie po prostu być obrażana:confused:
  17.  permalink
    Noo oczywiscie jestem ta zła, bo wyraziłam własne zdanie. Mamy demokrację, więc moge mówic to co myslę. Nie obrażam, tylko zwróciłam uwagę na pewien fakt. A jak chcecie wierzyć inaczej to wasza sprawa :)
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    asiu tak masz rację możesz wyrażać swoje zdanie ale pomyśl o tym ,że wiele osób to czyta a nazwanie kogoś psychopatką jest obrażliwe. Sama na pewno niechciałabyś być nazwana tak przez kogoś obcego. Nieoceniaj bo nie my jesteśmy od oceniania. Każdy myśli co chce ale nikt nikomu nie dokucza. I nie piszcie ,że myszka dalej oszukuje bo tego nie wiecie. To są tylko domysły. To jej życie i jej sprawa niepchajmy się tam z butami.
    --
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    Kely to nie chodzi o to, walczymy o szczerość, jak słusznie zauważyłaś to forum dla staraczek, jeśli pojawia się miedzy nami ktoś kto ciągle kłamie i mataczy, to mamy prawo reagować, wybryki tej młodej damy nie raz juz pokazywały, do czego jest zdolna ale "telemark" jaki sobie wymyliła na koniec (kończy się jej konto) przechodzi ludzkie pojęcie.
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    A z kąd wiesz, że teraz kłamie. To ,że robiła tak wcześniej nie oznacza wcale ,że znowu to robi???
    --
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    wiem, bo te jej opowieści się kupy nie trzymają, wystarczy trochę rozsądku i intuicji
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    Kelly skąd:)
    •  
      CommentAuthorkelly1981
     permalink
    sory błąd pisowni dzięki za wytknięcie. Eeeeee róbcie jak chcecie jak nie macie nic ciekawszego do roboty a może lepij zająć się własnymi problemami co???!!
    --
    •  
      CommentAuthorMegB
     permalink
    Dziewczyny tak sobie śledzę tą całą zadymę i doznaję szoku, który się pogłębia :((
    Jestem tu stosunkowo niedługo i nie przypuszczałam, że taki portal może być miejscem, gdzie komuś może chcieć się nabijać innych w butelkę, albo miejsce leczenia swoich frustracji :sad: Ale to jak zwykle moja naiwność się odezwała, no cóż... Poczytałam sobie również rewelacje na forum BANK - TROLI - tu trafisz, jak oszukujesz !!!
    Generalnie dolina, że takie rzeczy się dzieją
    :angry:
    -- Serce im przeszkód ma więcej Tym zawsze kocha goręcej :))
  18.  permalink
    Ja jakos nie mam własnych problemów..no moze nie takich jak z telenowelii. No własnie..robię jak chcę....
    • CommentAuthoraureuska
     permalink
    Ja tez jestem zawiedziona
    Ale bardzo sie ciesze ze ktos zdecydowal wyrazic swoj sprzeciw przeciw zachowaniom jakie reprezentuje jedna uczestniczka.

Jak najbardziej popieram.

I pragne zauwazyc ze sama rozpoczelas watek wyimaginowany badz nie ale dotyczacy twojego zycia osobistego na tym forum czyli na forum dla starajacych sie o dzidzie. I nie mozesz miec do nikogo pretensji ze cie oceniaja.

Prawdziwe staraczki pozdrawiam :)
    --
    •  
      CommentAuthorasia_joasia
     permalink
    Aureuska dziękuję bardzo..to dla mnie wiele znaczy takie poparcie:bigsmile:

Serdecznie pozdrawiam wszystkie starające się :)
    •  
      CommentAuthoresia11
     permalink
    Napiszę to co umieściłam pod wykresem Klaudii:
    'Poznałam Klaudię niedawno i nie wiem co takiego zrobiła, prawdę mówiąc nie chcę wiedzieć. Gdy ktoś poznaje mnie, też nie wie nic na temat mojej przeszłości, na szczęście nikt z nas nie ma jej wypisanej na czole, bo większość pewnie spaliłaby się ze wstydu.
    Ludzie popełniają błędy i mają prawo się na nich uczyć, naprawiać je i zmieniać się. Jaki jest sens by ktoś patrzył na nas przez pryzmat naszej przeszłości, skoro teraz, obecnie możemy być zupełnie inni niż kiedyś ?
    A nawet jeśli to co pisze Klaudia to tylko jej wymysł, co z tego, robi tym komuś krzywdę, przykrość? A może odwrotnie, może to szczera prawda – przecież różne rzeczy się ludziom w życiu przytrafiają??
    To tylko internet, tu każda z nas może być kim zechce i uważam, że dopóki się kogoś naprawdę dobrze nie pozna trzeba mieć do tego (znajomości internetowych) pewien dystans. Nie ma co przeżywać i angażować się, bo po drugiej stronie monitora może siedzieć każdy.'

A więc dziewczyny zdrowe podejście - ot tyle mam do napisania w tym temacie.
    A co zrobiła Klaudia chcąc niechcąc się dowiedziałam, czytając ostatnie posty na tym forum
    :confused:
  19.  permalink
    Powiem jedno..Damazy mnie prosił o spokój...jezeli Myszka cos odpowie to wejde z nia w konforntację.

Mnie z tego forum pare osób zna osobiście - inne poprzez sms-y. Nie udaję innej dziewczyny, niz jestem. Dlatego pomimo Esia twojego stwierdzenia, ze w internecie i na forum można wszystko - stanowczo mówię nie!!!! takim zachowaniom jakim poddaje nas Myszka.

Jezeli niedługo wyjdzie na jaw, ze to co robi Myszka jest fałszem - to prosze o nie biadolenie, ze ktos was znów oszukał czy w inny sposób zawiódł.
    •  
      CommentAuthorKarmelka
     permalink
    czesc Babeczki!! alez tu gorąco!! A ja mam swoj wlasny problem: nie mam @, nie mam testu, nie mam sily zeby po niego pojsc, za to to mam potworny bol w prawej pachwinie;-) trzymajcie kciuki, bo bede sie zaraz czolgac do kuchni, w koncu musze zjesc obiadek:) buziaczki:*:*:*
    •  
      CommentAuthorZosiaK
     permalink
    Karmelka trzymaj się.
    •  
      CommentAuthoresia11
     permalink
    asiu, może ja nie podchodzę do tego tak emocjonalnie. Miałam kiedyś podobną sytuację jak ta, i też przeżywałam poczynania pewnej osoby. Teraz podchodzę do takich internetowych znajomości ze sporym dystansem, nie angażuję się w takie przyjaźnie. musi naprawdę sporo czasu upłynąć żebym mogła w pełni komuś zaufać i podzielić się z nim rzeczami, o których normalnie nie rozmawiam, mimo że często otwarcie mówię o swoich problemach :)
    •  
      CommentAuthorKarmelka
     permalink
    oj trzymam sie trzymam, stolu jak na razie;))
    •  
      CommentAuthoresia11
     permalink
    Karmelka może no-spa lub apap ? Znam ten ból, niestety mnie nawiedza przy innych okazjach niż ciaża :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorKarmelka
     permalink
    no ja tez tak mysle, ze to na @, tylko dziwne bo nigdy w zyciu nie mialam takich objawow...no i wiadomo, w takiej sytuacji zaczna sie knucie;-)
    •  
      CommentAuthorKonwalijka
     permalink
    Karmelko, ja tez tak kiedys mialam, przy drugim cyklu starankowym bodajze. Tez pierwszy raz w zyciu, ale nic z tego nie wyniknelo :sad: Pytalam sie gina o co moze chodzic, ale on mi powiedzial, ze bol w pachwinie raczej ma cos wspolnego z ukladem ruchu. Wspolnie doszlismy do wniosku, ze wapnieje :wink: (chociaz mnie nigdy nie bolalo tak, zebym chodzic nie mogla, lub zeby mi to w normalnym zyciu przeszkadzalo).

To tylko internet, tu każda z nas może być kim zechce i uważam, że dopóki się kogoś naprawdę dobrze nie pozna trzeba mieć do tego (znajomości internetowych) pewien dystans. Nie ma co przeżywać i angażować się, bo po drugiej stronie monitora może siedzieć każdy.'
    Esiu, ja sie nie zgadzam na klamstwa wsrod nas. Wiadomo, ze w internecie mozna wszystko, ale chyba nie o to chodzi zeby sie zaraz za to 'wszystko' zabierac. Jaki sens mialoby wtedy nawiazywanie naszych 'przyjazni'? Prywatnosc w tej aplikacji to sprawa pierwszorzedna. Dzielimy sie najintymniejszymi faktami z naszego zycia. Na staraczkach wylewamy zale, ktore na codzien skrywamy przed prawie calym swiatem. Nie moze byc tak, ze nie bedziemy mialy do siebie zadnego zaufania. Ze za kazdym razem bede autorke kazdego postu podejrzewac, ze oto teraz korzysta sobie z internetowych swobod tworzenia rzeczywistosci i wcielania sie w przerozne postaci (nie pisze tu o Myszce, pisze ogolnie). I ze oto zamiast zaplakanej Marlenki76845, ktorej nie udalo sie w 25 cyklu staran siedzi sobie jakis spocony lysy facet po 40stce i rechoce w najlepsze, ze przybiegam ze slowami otuchy. Tak byc nie moze.
    Jesli ktos nie ma zyczenia dzielic sie swoja prywatnoscia, w porzadku. Na 28dni dysponujemy wszelkiemi potrzebnymi narzedziami zeby te prywatnosc chronic. Kazda pisze tylko to, co chce i wplywa na dostep pisanych przez siebie postow.
    Nie zgadzam sie jednak na klamstwa, stwarzanie jakis historii wyssanych z palca, kradziez cudzych zdjec, etc. Tylko dlatego, ze to mozliwe i ze kazdy uzytkownik internetu musi sie z tym liczyc. Nie chce bo ja jesli pisze, to pisze szczerze, jesli sie zwierzam to tylko prawdziwie, jesli placze to nie udaje. I nie chce zeby mnie ktos o to podejrzewal tylko dlatego, ze ktos wczesniej juz zlamal te zasady.
  20.  permalink
    Konwalijko...prawda :) Zgadzam sie z Tobą :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.