U mnie to chyba będzie lepiej jak piepszne tym wszystkim i wyjadę do przyjaciółki do Anglii. Jak przestanę się starać, zostawie durnego faceta zakochanego w swoim kompie. Coraz częściej o tym myślę.
Twój zapatrzony jest w komputer, a mój w telewizor i samochód. Nic nie poradzisz, chyba ,że cały czas chcesz się kłócic.Ja juz dałam spokój, bo szkoda nerwów. i tak nic na to nie poradzisz. Trzymaj sie.
U mnie tak jest. Mam LUF czyli nie pęka mi pęcherzyk a normalnie mi tempka rośnie. Dopiero na monitoringu wyszło co jest nie tak a myślałam że mam owu.
O! To na pewno ja to mam. Wykres w porzadku, ale nic z niego nie wychodzi. No chyba, ze jeszcze niedrozne jajowody lub problemy immunologiczne. Na razie do zadnych innych chorob nie ujawaniajacych sie na wykresie nie dotarlam. Ale jak poszperam to pewnie jeszcze na cos ciekawego trafie
torbiel nie wilk i nie gryzie :) nie wszystkie są takie strasznie złe czy strasznie przeszkadzające w zajściu w ciąże ja mam z 5, no fakt faktem małych bo 10-13mm i one podobno nic mi nie przeszkadzają w staraniu się, tak przynajmniej stwierdziło 3 lekarzy :D
ja miałam jedną 42 mm :/ na szczęście się wchłonęła. Mnie lekarz nastraszył że taka torbiel hamuje wydzielanie progesteronu i uniemożliwa zajście w ciążę. Ale jutro idę do nowej pani dr i o wszystko ją wypytam :)
Cześć dziewczyny Widzę, że od wczoraj straszliwie wisielczy nastrój tu panuje. Ja dla odmiany miałam wczoraj fajny dzień pełen energii. Cały dzień byłam sama, sprzątałam gotowałam i słuchałam przy tym zapomnianych płyt. Taki dzień tylko dla mnie i moich myśli. Ale dziś po wczorajszym nastroju nic nie zostało. Nic mi się nie chce. Nic tylko bym jadła i jadła. A na domiar złego załapałam się dziś na w kościele na 6 chrztów Szkoda, że ja nie mam kogo ochrzcić ... To taki genialny początek niedzieli, który przypomniał mi to o czym chciałam chociaż w ten weekend nie myśleć
-- Serce im przeszkód ma więcej Tym zawsze kocha goręcej :))
Dziewczyny, czy po luteinie zawsze temperatura wzrasta? Nie wiem, bo wcześniej nie mierzyłam, a od jutra bedę brała przez 10dni, więc nie wiem, czy jest sens mierzyć i opierać się na niej?
Meg ja od dwóch dni mogłabym spać na stojąco. Kompletnie NIC mi się nie chce, same mi się oczy zamykają, jestem totalnie zniechęcona, do wszystkiego. Kiedy się skończą te ponure, zimne dni
o, prostuje się, wzrosła tempka od luteiny, a poza tym wczoraj przeczytałam książke Billinga i wiem więcej niż wszyscy lekarze mi powiedzieli w ciągu połtora roku :)
Witajcie dziewczynki Esia życzę lepszego nastroju, u mnie dziś lepiej choć czeka mnie spotkanie służbowe z szefem, co mnie trochę do tego dnia zniechęca byle to przetrwać i do przodu
-- Serce im przeszkód ma więcej Tym zawsze kocha goręcej :))
Cześć dziewczyny. U mnie wiosna w pełni - na niebie żadnej chmurki, a temp. w słońcu już wynosi prawie 20st. Szkoda tylko że moja tempka tak ładnie nie rośnie
Witanko Kobietki w ten przepiękny poniedziałek.Mam pytanko i mam nadzieje,że ktoś mi pomoże.Mój mąż che zrobić sobie badania,no wiecie na nasienie itp.Do jakiego lekarza trzeba się zgłosić,ile kosztuje takie badanie i ile czasu trzeba czekać na wynik?.Z góry dziękuję za odpowiedz.Pozdrowionka