Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorewa_
    • CommentTimeSep 11th 2006
     permalink
    coty zero depresji kazdy sposub jest dobry ja jeszcze dwa lata poczekam i pytam o in vitro bo tu nie robia przed 37 rokiem twierdza ze jest czas wiadomo jak bedziesz chciec to zrobia ale odradzaja a jak nie to adopcja przynajmniej zrobie cos pozytecznego
    •  
      CommentAuthoragnieszka_
    • CommentTimeSep 11th 2006 zmieniony
     permalink
    oczekująca- przepraszam, że nie jasno się wyraziłam- chodzi mi o zmianę numerka staranń- bo teraz to już będzie 4 miesiąc, ale jeśli jest to dla Ciebie jakimś problemem to niech zostanie tak jak jest.Data następnej @ wciąż jest wielką niewiadomą :neutral:
    pozdrawiam wszystkich w ten poniedziałkowy poranek
  1.  permalink
    cześć laseczki u mnie ok troszke pobolewa mnie sutek :bigsmile: jeden ????ale jak zwykle to nic
    moje temki też są niziutki 36,3 36,1 zależy a wydawało mi się ze może w tym miesiącu będę się cieszyć DLACZEGO???????
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    czesc kobietki u mnie dalej echo, @ nie widać, ciekawa jestem co moja lekarka mi powie w czwartek, czy coś mi przepisze, a może powinnam jakieś testy inne zrobić, ja już nic nie wiem
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    zerknełam tak na tabelke i widzę że może fasoli wkońcu doczeka się nasz topik, bo w najbliżchych dniach są:
    Kasia, Mycha26, lolka, agnieszka_, myszorka, naimffa, Ladybird76......:bigsmile:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    fasolki oczywiście:bigsmile:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    hello :swingin:
    ja tez nie lubie poniedzialkow ale pogoda mi sie podoba :crazy:i bede czerpac korzysci z niej urokow
    dzis mam w planach zaliczyc pl. zabaw , zwiedzanie po sklepach ;) a moze cos sie fajnego trafi ::tooth: no i chyba zachacze o fryzjera :jumping: frizzz mam juz wybrany :crazy:moze zmienie kolor...:thumbup:
    pozdrawiam goraco

agna takk mi przykro z powodu @ hmm moze u ciebie wystopila blokada psychiczna skoro O byla i starania ;)
    hmm ja chyba tez ta blokade mam :(
    myszorka no ciekawe co ci powie gin. liczymy na pozytywne wiesci :swingin:
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    witam !

Własnie muszę wyluzować-powtarzam sobie- "NIE MYŚL AGA TYLE-NIE MYŚL...." ALE to łatwo powiedzieć -kurcze napewno mnie rozumiecie !

Powiedziałam sobie do "grudnia" potem już robię badania jakieś - bo czas ucieka latka lecą!:angry:
  2.  permalink
    agna 29 ja też powiedziałam że jak do końca roku nie zajde to na serio zaczne sie badać i wysle na badania mężulka chociaz on zgłosił gotowość już teraz kochany jest nie?
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    cp tu takie pustki? jesteście ???? chyba nie :cry:
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    czesc skarbel
    chyba ta glupia @ przyjdzie bo znowu mnie zaczelo boleć podbrzusze:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    myszorka ale to wszystko u nas jest zagmatwane, nic nie jest pewne - tylko sie człowiek denerwuje. mam nadzieję że jednak nie przyjdzie - twoja i moja :wink:. teraz w promocji są testy na allegro, ja zamówiłam tak na wszelki wypadek :jumping:
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    a jakie testy?
    bo ja chciałam ze sklepu starania.pl zamówic te owulacyjne 20szt za 39,90
    --
    •  
      CommentAuthorngL
     permalink
    Wg mnie allegro to żadna specjalna promocja w porównaniu do 20 testów za 40 zł.
    Na allegro za tyle samo testów zapłaci się 44 zł ale dają 2 testy ciążowe gratis.
    Czyli? Wychodzi na to samo.
    >> Link do aukcji <<

Ja tam wolałabym chyba w sklepie, przynajmniej żabki zbieram (na darmową przesyłkę).
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    coś mi zjadło wpis :angry:
    http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5624951
    testy owulacyjne też są
    --
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    czesc dziewczynki :bigsmile: dzis byla pierwszy dzien w pracy po urlopie i nawet szybko zlecialy te godziny :cheer:
    agna29 to nastepna@ mamy w tym samy dniu i oby jej juz nie bylo :clap::thumbup:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    HELLO
    jestem tak padnieta ze nic mi se niechce :) co najwyrzej polezec !?
    skad dzieci biora tyle energii ?? moj kuba jest nie dopokonania tryska energia choc caly czas jezdzil na rowerze bawil sie na malpim gaju ,gonil sie z innymi dziecmi ,krecil na karuzeli ,ze 50 razy zjechal z slizgawki, 15 razy przeszedl przez rure tam i spowrotem : bylismy na pl. zabaw 3 godz. :shocked: a on ledwo co mial czas zeby sie napic !! a zladl zaledwie batonika i rosol :crazy:hihi ekonomiczne dziecko :tooth:a teraz szaleje w piaskownicy taczka wywozi pisaek :shamed: jak tata wstanie i to zobaczy to bedzie jeden ryk :confused: a mi rece opadaja ;)
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Cześć dziewczynki! byłam u doktorka wyniki hormonków są ok! Straszmie się cieszę :cheer: więc teraz znowu badanko mężusia i za jakieś 20 dni insema :crazy:
    Agna głowa do góry i na nas wszytkie przyjdzie czas -zafasolkujemy!
    --
  3.  permalink
    notes jak tam???
    jak się czujesz masz jakieś objawy?bardziej lub mniej wskazujące?
    odezwij się
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    oj notes chyba sie nie odezwie bo czytalam ze ona ma od dzis urlop i wyjezdza :)
  4.  permalink
    no to super odpocznie sobie dziewuszka poczekamy zobaczymy
    •  
      CommentAuthorngL
     permalink
    Dziewczyny jesli planujecie zakup testów ciążowych to nie róbcie tego przez allegro, na stronie sklepu jest promocja 3 w cenie 5,99 a na allegro 2 są w tej cenie.
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    dzien doberek kochane o tak wczesnej porze :swingin: za chwile ide do pracy :confused: a bardzo mi sie nie chce. Po pracy ide do mojej przyjaciolki, ktora ma 2-letnia corke. Mała jest boska. wczoraj dzwoniłam do nich a mała do mnie "ciocia chodz do Blanki" :crazy: no wiec nie mam wyjscia ide, bardzo sie za nią stęskniłam nie widziałam jej 3 tyg,pewnie znow sie nauczyla czegos nowego :rolling: miłego dnia i do wieczorka :jumping:
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    hej :bigsmile: a ja już w pracy :cry: ale nie mam chęci dzisiaj pracować, chyba się troszeczkę przeziębiłam (gardełko mnie boli, mam katar...) koszmar
    --
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    oj skarbel popros męża żeby Cie dobrze wygrzał wieczorkiem :cheer:
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    czesc dziewczyny ja tez już w pracy, wczoraj miałam robotę z grzybkami, @ nadal nie ma, a juz wszystki wskazywało że przyjdzie, nie wiem czy się martwić czy nie
    --
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    myszorka, a ktory to dc?? ja na Twoim miejscu poszlabym do lekarza, bo to roznie bywa
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    asia77 dobry pomysł z tym wygrzaniem tylko niestety mąż przyjedzie dopiero 22 :cry: :cry: :cry:
    --
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    oj godzina nie wazna, wazne zeby grzanko :peace:
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    kochane na mnie czas uciekam do roboty, milego dnia wszystkim zycze i duzo usmiechu na twarzy
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Cześć dziewczyny! :swingin:
    skarbel - witam w gronie przeziębionych! :bigsmile:
    U mnie już dziś lepiej, udało mi się opanować sytuacje! :wink:
    Mam nadzieję, że ty też wyjdziesz z tego obronną ręką! :thumbup:
    Mnie też nie chce się pracować, no ale trzeba chociaż troszkę! Ale będę tu co chwilkę zaglądać!
    Miłego dnia wszystkim!!!:swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    22 września, a nie o 22 godzinie
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Asia mój to jest 48dc ale ja jestem po tabletkach i poprzedni miałam 46 dni, w czwartek ide do gina bo tak przyjmuje
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
    • CommentTimeSep 12th 2006
     permalink
    Cześś kobietki!
    Właśnie wstałam, kawka pycha, jestem pełna nadzieji bo w przyszłym będzie insema :whorship: ! Myszorka idź do tego lekarza bo to jakieś dziwne tak długo nie ma @. Wiesz moja koleżanka robiła ze trzy testy wychodziły na nie i dopiero jak zrobiła czwarty u lekarza okazało się że jest w ciąży! Także może ta dzidzia się ukrywa? Buziaki
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :bigsmile:wpadlam sie tylko przywitac :) i poczytac co tam u was kochane :bigsmile:
    u mnie dopiero sie zaczynaja dzialania :thumbup:i wierze ze wrzesnien bedzie nasz ...:crazy:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Ja też w to wierzę i trzymam kciuki (podglądam twój wykresik o czym już pisałam) :wink: Faktycznie, jak tak dalej pójdzie to już niedługo czas "O". Powodzenia!!!:thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    wszystkie kiedyś sie doczekamy, tylko musimy być cierpliwe :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    skarbel, a ty ubieraj się cieplej, bo jak już pewnie widzisz przeziębienie nie wpływa dobrze na nasze wykresiki! :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Jak ja bym chciała mieć dostęp do tych wykresików!
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Magg, jak będzie gotowy cennik, to droga wolna.
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Tak ,tylko ciekawe jaki to będzie cennik! Wy macie dostęp już teraz i wiecie czego się spodziewać ja wchodzę w ciemno!
    --
    •  
      CommentAuthorngL
     permalink
    Na pewno nowa wersja będzie jeszcze jakiś czas testowana bo nie ma siły. Ponadto Damazy napisał, że każdy Użytkownik będzie mógł przetestować wersję pełną przez 30 dni a potem sam zadecyduje, czy za nią płacić, czy wolisię ograniczyć do wesrji podstawowej.
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    hej czy któraś z was stosowała testy owulacyjne ?????????? Czy sa skuteczne :bigsmile:
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    tzn...pomocne???? wiarygodne ????
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    NGL to 28 bedzie platne ?? bo ja chyba o tym pierwsze slysze :shocked:??
    •  
      CommentAuthorngL
     permalink
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    no jestem w szoku !? dobrze ze bedzie tez wersja nieplatna :crazy:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    i szczerze mowiac to niewiedzialam ze program ff tez jest platny :neutral:
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    czesc wszystkim, co tam kochaniutkie słychać, bo u mnie po staremu, czyli dalej czekam
    --
    •  
      CommentAuthorPaulaC
     permalink
    Witajcie!

Czy mogę do Was dołączyć?

To jest mój drugi cykl starań. Mam już 15 miesięcznego synka. Właśnie pracujemy nad rodzeństwem dla niego.

Przyjmiecie mnie?
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.