coty zero depresji kazdy sposub jest dobry ja jeszcze dwa lata poczekam i pytam o in vitro bo tu nie robia przed 37 rokiem twierdza ze jest czas wiadomo jak bedziesz chciec to zrobia ale odradzaja a jak nie to adopcja przynajmniej zrobie cos pozytecznego
oczekująca- przepraszam, że nie jasno się wyraziłam- chodzi mi o zmianę numerka staranń- bo teraz to już będzie 4 miesiąc, ale jeśli jest to dla Ciebie jakimś problemem to niech zostanie tak jak jest.Data następnej @ wciąż jest wielką niewiadomą pozdrawiam wszystkich w ten poniedziałkowy poranek
cześć laseczki u mnie ok troszke pobolewa mnie sutek jeden ????ale jak zwykle to nic moje temki też są niziutki 36,3 36,1 zależy a wydawało mi się ze może w tym miesiącu będę się cieszyć DLACZEGO???????
czesc kobietki u mnie dalej echo, @ nie widać, ciekawa jestem co moja lekarka mi powie w czwartek, czy coś mi przepisze, a może powinnam jakieś testy inne zrobić, ja już nic nie wiem
zerknełam tak na tabelke i widzę że może fasoli wkońcu doczeka się nasz topik, bo w najbliżchych dniach są: Kasia, Mycha26, lolka, agnieszka_, myszorka, naimffa, Ladybird76......
hello ja tez nie lubie poniedzialkow ale pogoda mi sie podoba i bede czerpac korzysci z niej urokow dzis mam w planach zaliczyc pl. zabaw , zwiedzanie po sklepach ;) a moze cos sie fajnego trafi : no i chyba zachacze o fryzjera frizzz mam juz wybrany moze zmienie kolor... pozdrawiam goraco
agna takk mi przykro z powodu @ hmm moze u ciebie wystopila blokada psychiczna skoro O byla i starania ;) hmm ja chyba tez ta blokade mam :( myszorka no ciekawe co ci powie gin. liczymy na pozytywne wiesci
agna 29 ja też powiedziałam że jak do końca roku nie zajde to na serio zaczne sie badać i wysle na badania mężulka chociaz on zgłosił gotowość już teraz kochany jest nie?
myszorka ale to wszystko u nas jest zagmatwane, nic nie jest pewne - tylko sie człowiek denerwuje. mam nadzieję że jednak nie przyjdzie - twoja i moja . teraz w promocji są testy na allegro, ja zamówiłam tak na wszelki wypadek
Wg mnie allegro to żadna specjalna promocja w porównaniu do 20 testów za 40 zł. Na allegro za tyle samo testów zapłaci się 44 zł ale dają 2 testy ciążowe gratis. Czyli? Wychodzi na to samo. >> Link do aukcji <<
Ja tam wolałabym chyba w sklepie, przynajmniej żabki zbieram (na darmową przesyłkę).
czesc dziewczynki dzis byla pierwszy dzien w pracy po urlopie i nawet szybko zlecialy te godziny agna29 to nastepna@ mamy w tym samy dniu i oby jej juz nie bylo
HELLO jestem tak padnieta ze nic mi se niechce :) co najwyrzej polezec !? skad dzieci biora tyle energii ?? moj kuba jest nie dopokonania tryska energia choc caly czas jezdzil na rowerze bawil sie na malpim gaju ,gonil sie z innymi dziecmi ,krecil na karuzeli ,ze 50 razy zjechal z slizgawki, 15 razy przeszedl przez rure tam i spowrotem : bylismy na pl. zabaw 3 godz. a on ledwo co mial czas zeby sie napic !! a zladl zaledwie batonika i rosol hihi ekonomiczne dziecko a teraz szaleje w piaskownicy taczka wywozi pisaek jak tata wstanie i to zobaczy to bedzie jeden ryk a mi rece opadaja ;)
Cześć dziewczynki! byłam u doktorka wyniki hormonków są ok! Straszmie się cieszę więc teraz znowu badanko mężusia i za jakieś 20 dni insema Agna głowa do góry i na nas wszytkie przyjdzie czas -zafasolkujemy!
Dziewczyny jesli planujecie zakup testów ciążowych to nie róbcie tego przez allegro, na stronie sklepu jest promocja 3 w cenie 5,99 a na allegro 2 są w tej cenie.
dzien doberek kochane o tak wczesnej porze za chwile ide do pracy a bardzo mi sie nie chce. Po pracy ide do mojej przyjaciolki, ktora ma 2-letnia corke. Mała jest boska. wczoraj dzwoniłam do nich a mała do mnie "ciocia chodz do Blanki" no wiec nie mam wyjscia ide, bardzo sie za nią stęskniłam nie widziałam jej 3 tyg,pewnie znow sie nauczyla czegos nowego miłego dnia i do wieczorka
czesc dziewczyny ja tez już w pracy, wczoraj miałam robotę z grzybkami, @ nadal nie ma, a juz wszystki wskazywało że przyjdzie, nie wiem czy się martwić czy nie
Cześć dziewczyny! skarbel - witam w gronie przeziębionych! U mnie już dziś lepiej, udało mi się opanować sytuacje! Mam nadzieję, że ty też wyjdziesz z tego obronną ręką! Mnie też nie chce się pracować, no ale trzeba chociaż troszkę! Ale będę tu co chwilkę zaglądać! Miłego dnia wszystkim!!!
Cześś kobietki! Właśnie wstałam, kawka pycha, jestem pełna nadzieji bo w przyszłym będzie insema ! Myszorka idź do tego lekarza bo to jakieś dziwne tak długo nie ma @. Wiesz moja koleżanka robiła ze trzy testy wychodziły na nie i dopiero jak zrobiła czwarty u lekarza okazało się że jest w ciąży! Także może ta dzidzia się ukrywa? Buziaki
Ja też w to wierzę i trzymam kciuki (podglądam twój wykresik o czym już pisałam) Faktycznie, jak tak dalej pójdzie to już niedługo czas "O". Powodzenia!!!
Na pewno nowa wersja będzie jeszcze jakiś czas testowana bo nie ma siły. Ponadto Damazy napisał, że każdy Użytkownik będzie mógł przetestować wersję pełną przez 30 dni a potem sam zadecyduje, czy za nią płacić, czy wolisię ograniczyć do wesrji podstawowej.