Rosa to ja wkleiłam link do gry a że jako pierwsza grałam to pisałam wczesniej ze trzeba zmienic uzytkownika gry i stworzyc nowego, teraz jezeli chcesz grac na swoje imie to musisz zaczac od poczatku, ja juz cale gre przeszłam
niesety nie mogoę ci, nie gram ale może czas zacząć dla odprężenia dzisiaj w pracy mam niezłe zamieszanie prawdziwy trzynasty - żeby się już skończył, bo inaczej to ja sie wykończę wracam do papierów bo nawet nosa nie będzie mi spoza nich wydać
SKARBEL to sie pakuj :) do domu ;) o myszorka to ty tu wkleilas te gre super dzieki masz wiecej takich fajnych gier zuza masz racje muzycza jest fantastyczna
Rosa ja też gram...ale rzadko bo mąż mnie wygania od komputerka....
Ewa i Magg inseminacja trwa ok 10 minut później leży sie ok 20 minut i można iśc do pracy, do domu itp..i njlepiej sie przytulac w ciągu najbliższych 3 dni od IUI...
a po 2 tygodniach test....ja jeszcze ide w piątek na usg czyli po tygodniu zobaczyc co tam sie dzieje ....
uuu myszorka to chyba cos przeoczylam :) gapa jestem ooo oczekujaca to mocno MOCNIUTKO zacisakam kciuki za powodzenie i ty wiesz II :)czyli 2 tygodnie ?? oby zlecialy jak jeden dzien !! powodzenia i nie dziekuj
aha mam pytanko :) gdzies widzaialam na naszym forum tabelke chinska ?? to znaczy taka o plyci dziecka ?? z jednej strony byl wiek kobiety , z drugiej miesiac zajscia w ciaze i po skrzyzowaniu mozna bylo zobaczyc plec dziecka ?? czy ktoras na to trafila moze :) bo ja nie umiem tego znalesc ?? dziwczyny dajcie cynk jak to znajdziecie :) plisss
cześć dziewczyny- do usłyszenia wieczorkiem przy przeglądaniu waszych wykresików - teraz uciekam z pracy do domku i na obiadek! strasznie zgłodniałam przy tym nawale pracy!
A ja zaraz idę się położyć. Synuś dał mi w kość dzisiaj, głowa mnie boli. Jeszcze sobie zrobię ciepłe kakao i trochę z Wami posiedzę. Może mi przejdzie
no no dziewczyny :) jak to dobrze ze ten 13 mija DZIEKUJE DZIEKUJE SERDZECZNIE za ten link no co wy ... niesprawdzilo sie u was ...hmm ja sprawdzialam z 10 osob i sie sprawdzilo za kazdym razem i mi sie sprawdzilo z kuba wiec chyba cos w tym jest ?? a na pewno bralyscie pod uwage wiek zapoldnienia ?? bo np . ja ur. kube jak mialam 26 ale zaszalm jak mialam 25 :) i wszystko sie zgadza :)) dobranoc a teraz ide na film na tvn :) bo bardzo lubie s.segala
czesc wszystkim, ja mam dzis nawet taki sobie dzien, szkoda tylko ze ktos mnie o 2 w nocy obudził telefonem, ale teraz ide sie napić kawy więc może nie zasne na biurku
nie dzwoni ktos do mnnie w nocy na domowy telefon i sie nie odzywa albo wyłacza i dzis ten telefon był z nr idei, mój M oddzwonili pod ten numer ale nikt nie odbierał
Część - dziewczyny! myszorka, ja też miałam takie anonimowe telefony o różnych porach dnia i nocy! A jak sama zadzwoniłam na ten numer to włączała się jakaś śmieszna muzyczka, a potem okazało się, że bez względu na to czy to ja dzwoniłam, czy oni do mnie to mi zabierali z karty pieniądze! Tak jakby ktoś łączył się w tym czasie ze mną i ściągał mi z konta! Trochę pieniędzy przez to straciłam!!! Na szczęście to samoczynnie się skończyło! Niestety nic z tym nie można zrobić, chyba, że masz znajomości na Policji, bo tylko oni i Prokuratura mogą zadziałać!
Cześć! Nie było mnie troszkę na forum, bo komp mi padł. Paskud jeden robi takie numery raz na jakiś czas A dziś ostatni dzień biorę leki I teraz tylko organizm musi się oczyścić (bo po stanie zapalnym nie ma śladu) z tej chemii po globulkach i jak już kiedyś wspomniałam, w następnym cylku zaczynamy starania Ale się cieszę
Myszorka-zablokuj sobie numery 0600, 0700 i itp. Warto, bo potem nie ma głupich niespodzianek w postaci kosmicznych rachunków.
Witajcie we czwartek! Mój ostatni dzień laby! wiecie co wczoraj zdarzyło mi się coś dziwnego pisałam sobie z mężusiem i nagle zaczyna mi lecieć krew z nosa ciurkiem, zrobiło mi się tak słabo że nie byłam w stanie podnieść się z łóżka! Nie wiecie czy w tym wieku to normalne takie krwotoki, a może orientujecie się co je może spowodować? Dzisiaj czuję się fatalnie.... pozdrowionka
ja osobiście proponuję , a raczej proszę żebyś poszła z tym do lekarza! nie denerwuj się, ale trzeba to z nim skonsultować! to może być zwykłe przemęczenie, albo podrażnienie śluzówki! ale może też być coś poważnego! idź do lekarza! mnie leciała krew z nosa jak miałam anemię! , wycięczenie organizmu i przemęczenie
mała mi dzis sobie to zablokuje,a tak poza tym co u Was kobietki słychać, ja dzis do lekarza, a jak tam czy któraś ma fasolkę bo ostatnio jakoś tak cicho
myszorka - jak wrócisz od lekarza to daj znać jak tam?! a w sprawie mojej fasolki to jeszcze mi nic nie wiadomo - czekam jeszce troszkę na @, ale tempka wysoka - kto wie ...!?
U mnie normalnie @ powinna przyjść jutro ( przy cyklu jak zwykle 26 dni) ale dziś mam jeszcze temp. 37,1 także myślę że najprędzej przyjdzie pojutrze no chyba że nie przyjdzie
Dziewczyny - u mnie wg planu @ ma być, a może raczej może być 26.09., narazie tempkę mam wysoką jak na moje możliwości 36,8 (jestem z tych niskotemperaturowych 35,9 36,1 - normalnie), starałam się w odpowiednim czasie, ale zobaczymy! Niestety ostatnio miałam wywoływaną @, bo nie było wiadomo o co chodzi, lekarz fasolki nie stwierdził, a @ jak nie było tak nie było! Zupełnie tak jak u myszorki! W końcu 3 dni z Luteiną - która w razie czego nie szkodzi fasolce i dostałam @ po 46 dniach! Tak więc nie wiem jak będzie teraz! A może któraś z was wie co może oznaczać taka długa ostatnia faza cyklu, bo wszędzie piszą o zbyt krótkiej fazie lutealnej, ale o zbyt długiej to nie...!
witam dziewczyny ale sie rozpisalayscie hehe myszorka jak bedziesz po lekarzu szybko pisz co i jak no ale nr . z tymi telfonami !! iwa no no 3mam kciuki :)skoro temp. masz tak wysoko to moze ..... skrabel oby nie przyszla ;)przepedz ja akyszzzzzzzzzz akyssssssssssszzzzzzzzzz
Iwa ja miałam taki długi cykl przy okazji zapalenia przydatków. Też brałam luteinę na wywołanie. Nie chcę Cię absolutnie straszyć bo to pewnie nie to. Nie wiem niestety nic na temat zbyt dlugiej fazy lutealnej.
Magg a może brakuje Ci witaminy C w organiźmie? Mnie się często w dzieciństwie puszczała krew z nosa i wit C pomogła.
Progesteron może mieć wpływ bo jego poziom wzrasta po owulacji i gdy spada to pojawia się @ Ale nie znam się na tym więc nie chcę mieszać. Trzymam kciuki by było OK.