Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorAsia77
    • CommentTimeSep 19th 2006
     permalink
    czesc, wlasnie wrocilam z pracy jak dobrze byc w domku :bigsmile: zaraz bedzie obiadek :bigsmile:
    •  
      CommentAuthornotes_
     permalink
    Witam Wszystkich :bigsmile:
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    witaj notes jak uropik mam nadzieje ze wypoczelas :bigsmile:
  1.  permalink
    notes jesteś?jak tam twoja @?bo u mnie narazie nic nie słychać ale dzisiaj zrobiłam teścik i nic jedna krecha ale to może troszke za wcześnie żeby wykryło (tak se wmawiam)
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    Tak bardzo mi żal koleżanki Ewo!!1może to pomyłka -Boże - żeby to była pomyłka ! Ale mam strasznego doła z tego powodu...!!!!!!!

A tak wogóle to powoli uzupełniam wykresik - zaprosiłam do oglądania- jak któraś bedzie jeszcze chciała to dajcie znać ! Mam nadzieję ,że odwołanie delegacji to znak -dobry znak z Góry! Dostałm testy owu... dzisiaj robię -strasznie mnie zaczynaja wiercić jajniki.... jestem przed owu-a w instrukcji testów jest napisane ,zeby zacząc je robić przy moich 27-28 dniach cyklu własnie 10 dc... Zobaczymy czy na coś się to zda...

Wasze wykresiki sa takie solidne ! Ja jesczze sie gubię !
    •  
      CommentAuthornotes_
    • CommentTimeSep 19th 2006 zmieniony
     permalink
    Urlopik suuuper :bigsmile: szkoda, że tak krótko, pogoda wymarzona....
    U mnie brak @ tempka się trzyma
    Mam troszke nudności, cały dzień :confused: ale tak był wcześniej i nic więc się nie nakręcam
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    Młoda żonko... a ty masz wykresik???
  2.  permalink
    nie niestety nie dostałam jeszcze zaproszenia
    a ja byłam dzisiaj w mieście i miałam zawroty głowy i z tego właśnie ten test
    notes to mam nadzieje że będziemy sobie wzajemnie gratulować
    •  
      CommentAuthornotes_
     permalink
    mloda_żonka to ja mogę Cię zaporsić, przynajmniej spróbuję:smile:
    jak chcesz to napisz mi swój login i maila
  3.  permalink
    nie mam loginu na 28 dniach więc racej to niemożliwe ale dziękuje ci kofana
  4.  permalink
    a tak wogule to jak wstaje z łóżka to kręci mi się w głowie i wogule to przed chwilą miałam straszną zgage i głodna jestem jak wilk
    •  
      CommentAuthornotes_
     permalink
    a jaki chcesz mieć login na 28dni? jak mam Cie zaprosiś to muszę wysłac Damazemu Twój login i maila na który On wyśle Ci hasło
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    nie chcę cię załamywać młoda_żonko, ale ja za każdym cyklem widziałam u siebie objawy ciązy i nic z tego nie wyszło... zakładam, że lepiej sie nastawić na nie i nie szukać Bóg wie czego i mieś potem suuuuuper niespodziankę a nie rozczarowanie; mózg no skąplikowany organ ale i złośliwy bo potrafi wykreować to co chciałabyś u siebie widzieć (niestety)
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    •  
      CommentAuthornotes_
     permalink
    musze uciekać, do jutra papa
    • CommentAuthorewa_
     permalink
    mloda zonka jestes mlodziutka zafasolkujesz jestem pewna trzeba czasu ale odwiedz lekarza i zbadaj sie czy nie masz zwyklego stanu zapalnego ktory jest czesty u nas i moze tez byc przyczyna nie fasolkowania
  5.  permalink
    giga25 nie jesteś w stanie mnie załamać bo ja już mam takiego doła że nawet sobie nie wyobrażasz
    ale teraz z tym koniec podniosłam się zapisałam dzisiaj na angielski kupiłam sobie śliczny błyszczyk, seksi bielizne i bileciki do kina:bigsmile: będzie wspaniale
    a jutro pójdziemy rozejrzeć się za oknami do naszego domu a potem do kina
  6.  permalink
    a na jaki adres mam napisać do damazego?
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    damazyWYTNIJ_TO@28dni.pl
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Cześć dziewczyny! :swingin:
    Nie było mnie troszkę, bo mam urlop i conieco jestem zajęta! Szykuję się do egzaminu na prawko więc mam zajęcia we Wrocku z jazdy!:thumbup: Potem troszkę zakupów, przygotowanie obiadku idt .....:crazy:
    Tak więc okazuje się, że mam więcej czasu na forum kiedy chodzę do pracy, niż jak jestem w domu:wink:
    Gratulacje dla tych z was które ciężko pracują w domku! Należy się wam szacunek - tu zawasze znajdzie się coś do zrobienia! :bigsmile:
    U mnie 28 dc - tempka ciągle 36,6 (to jak na mnie wysoko - ponad linie wyższych tempek), mam nabrzmiałe i bolące pierci, a dziś boli mnie brzuszek - chyba niedługo dostanę @ :cry::cry::cry:
    Nie wiem tylko o co chodzi z tym kłuciem z prawej strony - jakby jajnik- ale w ubiegłym miesiącu byłam u lekarza i już było wszystko ok. Pozatym nagle mam straszne problemy z cerą - może znowu mi poziomy hormonów szaleją :cry:
    Nic to , poczekamy jeszcze parę dni i się zobaczy o co chodzi!:bigsmile:
    młosa żonka nie załamuj się - trzeba być twardym a nie miętkim :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Iwa, jak Ci się jeździ? Czy Twoja jazda nie składa się głównie ze stania w korkach? :-)
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    na szczęście nie, do południa nie ma takich korków, a parkowania i wszystkie inne mamewry i zadania robię w swojej rodzinnej miejscowości pod Wrocławiem! Tak wię c nie jest źle!:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    To jest Ci łatwo! Uważaj na egzaminie, jak będziesz musiała się wcisnąć w miejsce do parkowania dla malucha...
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    jażdżę punto, więc zajmuje niewiele więcej miejsca niż maluch:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Ja też jeździłam punto i najbardziej go sobie chwaliłam.
    --
    • CommentAuthorewa_
     permalink
    moja siostra tez robi i strasznie duzo kosztuje no ale jest potrzebne a ja sobie kiedys kupilam egzamin zeby zdac za pierwszym razem bez stresu ale kurs robilam i jazdy wyjezdzilam wszystkie
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Nie do wiary, że się przyznajesz.
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    raczej nie ma się czym chwalić ewa! :sad::shamed:
    --
    • CommentAuthorewa_
     permalink
    hehe wiedzialam ze zbulwersuje tez nie popieram takich sposobow ale mialam malo czasu a potrzebne bylo do pracy
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    He he, dobre sobie.
    Tak, ja też nie miałam czasu ani ochoty na zdawanie matury, potem egzaminów w czasie studiów itp. Po co było się tyle wysilać, jak można tak sobie życie ułatwić?
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    młoda_żonko widzę, że będzie ciekawie :dinner: nawet jeśli nie zafasolkujesz w tym cyklu to M ędzie chyba baaaaardzo wdzięczny za takie nastawienie; mojego M tak często nie ma, że jak przyjeżdża to się zawsze śmieję, że muszę się umyć, ogolić conieco i porządnie ubrać bo jak go nie ma to nie mam dla kogo się pindrzyć :bigsmile:

jak go mam w domu to świeto i wiecie co? TO JUŻ JUTRO!!!!!!!! nie czas jeszcze na fasolkowanie ale i tak będzie się działo :shamed:
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    No to narazie dziewczyny!:swingin: Ja znikam, idę pooglądać telewizję , muszę wykorzystać ten tygodniowy urlopik i nadrobić zaległości związane z TV! Do usłyszenia jutro! Pa, pa!:bigsmile:
    --
  7.  permalink
    a ja też wróciłam dziś z weseliska :) było świetnie,niestety rozbolało mnie gardło,pewnie to przez te soki -wszystkie z lodem,brr Kuruję się,biorę duomox,mam jeszcze polopirynę i coś musującego :) może przejdzie,mam nadzieję bo na weekend jadę do lubego i mamy wycieczkę na Górę Św. Anny.
  8.  permalink
    jestem już w fazie po owu, pozostaje nam tylko czekać :bigsmile: no dziewczyny pod moim wykresikiem czarują, więc może mi ten cykl wyczarują :peace:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    IWA skąd jesteś? Wrocław jest okropny do jazdy samochodem i do tego te wiecznie rozkopane ulice :devil:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    ewa: niech twoja koleżanka przeczyta książkę Doroty Terakowskiej "Poczwarka" o kobiecie, która urodziła dziewczynkę chorą na zespół downa, naprawde piękna książka i odpowiada na wiele pytań
    •  
      CommentAuthorblask_gwiazdy
     permalink
    Myszorko ja też pracuję jako księgowa, może i trochę to nudne, no i czasochłonne,ale bynajmniej jak się jest na bieżąco z przepisami to nic nie powinno nas niemile zaskoczyć, no chyba że kontrola z RIO brrr :neutral: a właśnie taka jest nam zapowiedziana na to półrocze,wtedy wszyscy latają jak opętani i sieją panikę,i to właśnie jest najgorsze.
  9.  permalink
    jeśli chodzi o "Poczwarkę" czytałam fragmenty, niestety nie całą, szkoda, myślę że świetna książka, taka o prawdziwym życiu, przytłaczających problemach,emocjach i miłości
  10.  permalink
    chyba już wszystkie staraczki śpią, no to do jutra :bigsmile: papa
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Też jestem księgową :) A jutro dwudziesty :bigsmile:
  11.  permalink
    ja mam na jutro rozliczenie pod.Vat :( zawsze są jakieś terminy, ale nie ma co narzekać, dobrze że mamy pracę, jesteśmy szczęściary :bigsmile:
    narazie zmykam już do spania bo gardełko dalej boli,szkoda że w pracy nie mam netu, no ale nie można mieć wszystkiego, JEMMA do jutra :swingin:
    • CommentAuthorybkaa
     permalink
    z tymi cięzarnymi to teraz plaga w Krakowie - ja też od ponad roku codziennie widzę co najmniej 1 cięzarną, ale to chyba ten wyż demograficzny rodzi - bo chyba nie becikowe???????? tak wpłynęło albo spóźnialskie po 35 tce...Hmmmm u mnie w bliskiej rodzinie też same dzidzusie...
    --
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    dzien doberek kobitki. o widzę, że dzis pierwsza się z Wami witam :bigsmile: dzis juz sroda połowa tyg. :cheer: popołudniu mam wizytę u gina. Życzę wszystkim miłego dnia :swingin:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    mi się wydaje ze jak ktoś chce zajśc w ciążę i uporczywie o tym myśli to też zwraca większą uwagę na kobiety z brzuszkiem i wydaje się że tyle ich jest , jak ja zaszłam i dużo rozmawialiśmy o dziecku to mąż wszędzie widział ciężarne a przedtem nie zwracał na to uwagi.
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Zuza, masz rację. Nie myślę o dziecku i nie dostrzegam jakoś specjalnie ciężarnych. Więc jak to się dzieje? :-)
    --
  12.  permalink
    Witam i ja. asia jak wrocisz od gina to pisz co i jak.
    mam prosbe do dziewczyn zerknijcie na moj wykes .W tym miesiacu niw weim co sie dzijeje ale albo mialam juz owu albo wcale jej nie bedzie.
    --
    •  
      CommentAuthoragna29
    • CommentTimeSep 20th 2006
     permalink
    wITAM, mAGDALENKO JAK DŁUGIE MASZ CYKLE? Wtdaje mi się ,że masz owu przed sobą musisz robić testy owu teraz...troche dziwi mnie skok tempki... bo własciwie jak to jest tempka przed samą owulacją ma spadać czy rosnąć ???????? Jednak trochę jestem zielona/////:angry:
    •  
      CommentAuthorngL
    • CommentTimeSep 20th 2006 zmieniony
     permalink
    Temperatura zazwyczaj spada w dzień owulacji i wzrasta od dnia następnego. Zazzwyczaj, bo nie wszystkie kobiety i nie w każdym cyklu mają owy spadek a niewielki odsetek osób ma owulację po wzroście temperatury. Dlatego pod uwagę bierze się więcej czynników niż jeden (tempka, szyjka, śluz).
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    Czeeść :bigsmile:

Właśnie zerknęłam na swój wykresik i stwierdziłam z radością, że już za chwileczkę, już za momencik nadejdzie @ a znią nowy cykl, czyli zaczynamy staranka :bigsmile:

Szkoda, że pogoda taka paskudna za oknem, buro-jesienna. Ale jest dopiero ranek, więc może będzie to zapowiadane słońce i 22 stopnie.

IWA miłej nauki i powodzenia na egzaminie :thumbup: Znam ten ból zdawania :wink: A teraz mój mąż zdaje za tydzień.
    •  
      CommentAuthormyszorka
    • CommentTimeSep 20th 2006
     permalink
    czesc w ten smutny i pochmurny dzien, u mnie dalej to samo, ale piersi mnie bardzo bolą i są powiększone, @ brak, tempka wzrosła, czy któraś testowała już, bo patrząc na tabelkę starających się to może ktoś się tu w końcu rozmnoży :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorngL
     permalink
    myszorka - może Ty? :P :)))
    Co w końcu z tym Twoim testowaniem? :)

Hej dziewczynki, u mnie pogoda przepiękna - za oknem słoneczko, jasno, ciepło... mmm :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.