Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jeśli @ nie poprzedzi wzrost temperatury to jak najbardziej jest to potencjalny czas płodny. przy bezowulacyjnych występuje krwawienie ale nazywa się śródcykliczne bo nie jet to "prawdziwy" okres (owulacyjny) Jak nie będzie krwawienia to możesz się zgłosić do lekarza by zobaczył co i jak ale wg mnie wywoływanie luteiną czy dupkiem to tak trochę na siłę i mieszanie hormonom "w głowie" ;) jak doktorek powie ze jest ok to może poczekaj? Odnośnie cykli bezowulacyjnych to ja właśnie taki teraz mam, żeby było śmieszniej w 15d.c lekarz stwierdził owulację w 14.d.c na podstawie Płynu w Zatoce Douglasa. Płyn chyba musiał być mylący, bo ja do tej pory nie mam skoku, więc o owulacji nie mogło być mowy!!! i teraz moje pytanie, czy jeśli dostanę teraz okres, to będzie to okres śródcykliczny ( w czasie którego można zajść w ciążę)??? czy może nie dostanę okresu wogóle, bo miałam cykl bezowulacyjny i muszę się zgłosić po Duphaston??? ja już sama nic nie wiem ;( co mi radzicie???
trzymam mocno kciuki by można było wymazać za kilka dni ów "chyba" Chrzanić 15dfl. Chyba się udało.
ufffff ulżyło mi Aga - przecież ja się nie złoszczę :D
używam "" jako diabelskiego uśmiechu