No to dziewczyn dołączam do grona przyszłych mam. Wyszły dwie krechy :) A jutro mam 30 urodziny. Najwspanialszy prezent pod słońcem. A 2 miesiące temu lekarz nas skierował do kliniki leczenia niepłodności ehhh.
Talinka gratuluję :) Trzymam za Was wszystkie kciuki , wszystkie damy radę bo w kupie raźniej :)
Hejka dziewczynki mnie już jakiś czas tu nie było i widzę że do nie których z was to ogromne szczęście przyszło a więc dołączam się do gratulacji . Ja z mężem za to mamy 4 miesiąc starań byłam u lekarza dała mi skierowanie na badanie TSH wynik mam 3,56 więc chyba dobrze teraz w poniedziałek mam iść do niej z tym wynikiem zobaczymy co powie dalej :) a tak za 4 dni powinien przyjść okres ale mam nadzieję że sie nie pojawi .... buziaki
no to ja też dołączam do czekających na werdykt..czekam na @( niskie temp!!),ale mam taką cichuteńką nadzieję że może jednak..bo temp.mi skacze..pozdrawiam..
U mnie tez prawdopodobnie nic z tego (a mialam nadzieje ze bedzie stral w 10 tke bo to 10 miesic staran, a tu nic na + nie wskazuje) ale czekam... tylko na co???
-- "My thoughts are nothing like your thoughts," says the Lord. "And my ways are far beyond anything you could imagine."
czekajmy mam nadzieję że w tym miesiącu chociaż któraś z nas będzie szczęśliwa ja mam wizytę u gin w poniedziałek bo mam jej dać wyniki badań z tarczycy a wynik miałam 3.56
hej widzę, że kolejna tura w blokach startowych, czeka na swoją kolej, ojjj dziewczyny najważniejsze dni przed Wami, trzymam za Was wszystkie kciukasy :) konto wykupiłam, więc zapraszam do komentowania i podpowiadania, bo się uczę, porządny termometr też zamówiłam, a co na razie jeszcze nie ma co komentować na wykresie bo to dopiero 3 dc, ale za pare dni serdecznie zapraszam miłego weekendu
kasiakuzniki, mi lekarz ginekolog zlecił badania hormonów w 20 dc Badałam poziom takich hormonów: estradiol,progesteron, prolaktyna, androstendion. Badanie hormonów w połączeniu z monitoringiem wykazało, że mam cykle bez owulacyjne Lekarz kazał się nie martwic i włączył stymulacje hormonalną. Pomimo pozytywnych testów owulacyjnych i podwyzszonej tempki owulacj nie było Zobaczymy jaki bedzie efekt Pozdrawiam
Dziewczyny mam pytanie.Jestem w 5 dni cyklu,no i moje temp. zaczęły rosnąć.. Zaczęło się od tego,że pierwszego dnia cyklu miałam po 36,8 ,następny dzień 37,0 , następny 37,1 , i z każdym dniem wzrastały.. a dziś już totalny obłęd bo pokazało 38,3.. Od wczoraj w nocy strasznie boli mnie gardło,i czuje się fatalnie.Jutro mam wizytę u lekarza. Z tego wynika moje pytanie,czy podczas choroby/gorączki temp. może AŻ tak urosnąć i być zakłócona ?
Jutro zobaczę co lekarz powie i będzie mi trochę łatwiej cokolwiek napisać.Bo sama nie wiem,niby gorączki nie mam,ale gardło boli okropnie i okropne zmęczenie. Jadwiga,miałaś aż dwa cykle pod rząd takie osłabienie i ból gardła? Kurcze 3 cykl obserwacji i 3 raz temperatury skaczą jak chcą.. I jak tu się połapać
No i byłam.Okazało się,że (tylko) wirusowe zapalenie gardła.Temperaturka dziś 36,6 także wszystko jest dobrze Asulek,dziękuje Mam nadzieję,że uda Ci się zafasolkować w następnym cyklu.