witajcie laseczki późna pora więc nikogo nie ma a u mnie też nic nie ma ani @ ani jakiś konkretnych objawów tempka trzyma się na poziomie 36,8 brzuszek pobolewa a na piersiach wywaliły mi żyły bardzo dziwne słodkich snów może jutro @ przyjdzie
hej , hej - witam z samego rana , ja dzisiaj mierzyłam tempke 30 minut wczesniej niz zwykle , i miałam jakaś niespokojną noc , a rano patrze na tempke i nie wierze - 37,20. Ale to chyba przez te niespokojną noc . Dziewczyny - wstawać ,mierzyć tempki a co niektóre robić testy
Jak zaznaczyć w tabeli sukces starającej? Aby było wiadomo, że ciąg dalszy znajduje się w "przyszłych mamusiach"? Inez, prowadzisz takie tabele, masz jakiś pomysł?
Starające, czego oczekujecie od 28dni po szczęśliwym zaciążeniu? Chcecie, aby wtedy 28dni przekształcało się się w 9miesięcy - kalendarzonotatnikomonitor ciąży? Damazy prosi o wypowiedzi, porady, pomysły, spostrzeżenia tutaj: http://forum.28dni.pl/discussion/4/2/aktualizacje-aplikacji/#Item_22
o raju!!! kobiety jak ja wam zazdroszczę, że wam się @ spóźnia!!!!
pewnie już kiedyś była tu o tym mowa ale nie mam czasu na przeszukiwanie wszystkich postów więc pytam tu: jak się nazywa ten test wykrywający owulację i ile kosztuje?
babyphat - zaloguj sie na głownej stronie loginem i hasłem , kt.ory przesłał Ci damazy . No i wtedy wejdziesz już na stronke kalendarzyka .Jak nie bedziesz czegoś wiedziała to pisz.
Ja mam przeciek, właśnie dziś mnie zalało i musiałam się przewinąć. Ale wredna małpa nie poczuła się do odpowiedzialności, by mnie poinformować o dokładnej dacie, kiedy serwis ruszy pełną parą ;))) A tak całkiem serio to myślę, że nawet sam Damazy nie umie podać tej daty. Chociaż już napisał, że pozostało do dopracowania tylko obsługiwanie płatności.
A ja myśle , że cieżarnych i małych dzieci jest tyle samo co i rok temu :) . Jak na razie to politycy skarżą sie na niski przyrost naturalny . A to , że my widzimy ich więcej , to normalne , bo zwracamy wieksza uwagę . To tak samo , jak chcemy sobie zmienić fryzure , czy np. kupić nowe buty . Wtedy też częsciej zwracamy uwagę na te detale u innych
I tu jeszcze jedna ciekawostka, czyli porównanie przyrostu naturalnego (obejmuje cały kraj) w latach 2004, 2005 i 2006 (szczegółowo podane w odstępach miesięcznych) - > klikamy <.
widzę, że Wielkopolska na plusie ja to bym chętnie zawyżyła te dane bo chciałabym mieć 3 smoków; tyle, że chcieć wcale nie oznacza móc i jakoś nam nawet jedno nie wychodzi
a mnie tam zawsze widok dziewczyn w ciazy cieszyl i wylapuje je w tlumie bo milo sobie popatrzec...tylko przykro jak jakaś pali papierosa - a wielkopolska rzeczywiscie sie mnozy
mnie też ciężko jak widzę takie z popierosem; odrzuca mnie nawet jak widzę palącą matkę, która idzie z wózkiem albo z maluchem za rękę; że też te kobiety nie zdają sobie sprawy z tego co robią
oczekująca bety nie robie na razie bo chyba jeszcze za wczesnie na to wszystko poczekam teraz jestem troszke spokojniejsza jakoś dziwnie nie przejmuje się tym wszystkim jedyne co mnie denerwuje to otoczenie najmniejsza pierdoła tak mnie wyprowadza z równowagi że mogłabym zmieść wszystkich z powierzchni ziemi jestem chodzącą bombą zegarową (to pewnie hormony)
a z tego trzeciego linka od ngL wynika, że najlepsze mniesiące to czerwiec, lipiec, sierpień i wrzesień czyli okres owocnych przytulanek to właśnie nadchodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziewczyny do roboty
Amazonka, ja po prostu w miejscu terminu @ wpisałam słowo 'ciężarówka' i tyle Wtedy wiemy ile ma lat, ile cykli się starała i że już się udało, czyli dalej patrz tabelka ciężarówek Na razie inny pomysł mi nie zaświtał i dlatego tak zrobiłam w k@lendarzyku
Ps. Sorki za zwłokę, ale z przyczyn osobistych chwilowo rzadziej zaglądam na forum