Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

kiedy ja miałam dni płodne bo juz sama nie wiem

Ja właśnie jestem na rozdrożu, nie wiem czy już czas na dziecko czy jeszcze nie. Na razie ze względów zdrowotnych odkładam, we wtorek mam wizytę u gin i wszystko się okaże. Stres mnie bierze na samą myśl o staraniach, bo nie wiem czy jestem na to gotowa
Tymczasem podczytuję Was i próbuję wczuć się w emocje ;) Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Tzn. musiałam odczekać kilka miesięcy od operacji macicy, we wtorek idę na drugą kontrolę i zobaczę co lekarz powie, albo jeszcze 3 miesiące odkładania albo zielone światło na staranka
Wy nie miałyście żadnych wątpliwości czy to już czas zacząć się starać?

Sprawa kompletnie nieistotna dla Ciebie.
Wręcz przeciwnie, zawsze jest odpowiedni czas na starania, ze względu na racjonalne myślenie i analizowanie.

Trisha dla mnie Amazonka jest ekspertem we wszelkich interpretacjach dotyczących NPR jak i w ogóle NPR szeroko pojętemu... Tu z jej wiedzą trudno polemizować...Trudno mi pominąć natomiast niektóre pytania czy komentarze na wątkach dla mam przyszłych czy rozpakowanych... Zwłaszcza wtedy, kiedy oparte są one na czystej teorii a przekazane bez przemyślenia, często sugerujące nieodpowiedzialność użytkowniczek.Teoretyzować można np. w kwestii zasad NPR, ale na pewno nie wtedy, kiedy inna koleżanka pyta o DOŚWIADCZENIE w kwestii obaw dotyczących starań o dziecko...Ale to tylko jeden z wielu przykładów, akurat może z tych mniej "szkodliwych"