Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorTEORKA
    • CommentTimeJun 1st 2011
     permalink
    tak szybko chcesz się poddać ?
    no co Ty Baśka !!
    nie gadaj głupot :wink::wink::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
    • CommentTimeJun 1st 2011
     permalink
    Tak właśnie! My tu wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie.Nie możesz się tak łatwo poddać i odpuścić :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorJade
    • CommentTimeJun 2nd 2011
     permalink
    basia NIE WYLAMUJ SIE !!!!:grouphug:
    -- "My thoughts are nothing like your thoughts," says the Lord. "And my ways are far beyond anything you could imagine."
    •  
      CommentAuthorkitek1981
     permalink
    Basia, ale Ci się dowcip wyostrzył!:jumping:
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Fajnie, że jesteście i trzymacie kciuki. Ale to wszystko mnie za bardzo nakręca...
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    To zrób sobie przerwę, ale nie odchodź noooo :whorship:
    --
    •  
      CommentAuthorkitek1981
     permalink
    Baśka, żebyś Ty wiedziała, jak mnie zawsze rano stresuje mierzenie temp:crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Mała chwila zwątpienia w to wszystko i w siebie:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Basiu-gdzie mieszkasz? :devil:
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    basiu, naważniejsze się nie załamać! Chwile zwątpienie bez wątpienia dopadają większość z nas, ale jesteśmy silne kobiety i nie można dać się złamać!
    --
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    Basiu, jak ty się poddasz to ja także :-) więc mam nadzieję że tego nie zrobisz nam tu dziewczyną
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Oj Talinka nic mi nie zrobisz...daleko od Ciebie :tongue:...Bielsko-Biała
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Mam miesiąc do urlopu. Jak wyjedziemy z M to sobie od wszystkiego odpocznę...a teraz pełna mobilizacja:smile:
    --
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    Ja tak samo mam miesiąc do urlopu, dokładnie 2.07 już będę nad morzem w Dziwnowie, a ty jakie plany Basiu masz??
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Czemu Cię stresuje pomiar? Przecież on pomaga i ułatwia orientację, a nie szkodzi.
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    My mamy taki jeszcze niedopracowany plan:wink:.
    Nasz plan zakłada poszukanie na początku lipca oferty last minute:bigsmile:, a jak nie wypali to mam znajomych w Dźwirzynie to może tam się uda:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    basia_87: Oj Talinka nic mi nie zrobisz...daleko od Ciebie ...Bielsko-Biała

Zdziwiłabyś się :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorKlNGA
     permalink
    techniczne ja też będę w Dziwnowie tylko nie wiem czy w tym samym czasie :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Amazonka: Czemu Cię stresuje pomiar? Przecież on pomaga i ułatwia orientację, a nie szkodzi.

podpisuję się pod tym rękami i nogami :wink:
    --
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    Kinga ja jadę 02.07 do 10.07 ośrodek www.plazaklub.pl, a ty kiedy i gdzie??
    •  
      CommentAuthorkitek1981
     permalink
    stresuję się temp, żeby nie spadła:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    I eM znowu wyjeżdża:cry: w niedzielę albo w poniedziałek na 2-3 tyg do Francji...dziś się dowiedziałam:cry: i znowu szlag trafi starania:cry:
    --
    •  
      CommentAuthor_Isia_
     permalink
    Basia, nie denerwuj się. Ja na taki czas, kiedy możemy sobie pozwolić na spokojne starania, tak żebyśmy byli całymi tygodniami razem, czekam już pół roku. Doczekałam się oczywiście. Najpierw staraliśmy sie planować tak, żeby być razem w momencie owulacji. Potem machnęłam ręką i teraz liczę na szczęśliwy traf. Dzięki temu mniej się spinam i się tak nie denerwuję.
    •  
      CommentAuthorkitek1981
     permalink
    ja już nie ogarniam psychicznie tego świata, w poniedziałek pochowaliśmy 33letniego chłopaka z naszej rodziny, a dziś się dowiedziałam, ze koleżanka, którą poznałam 2 lata temu na pielgrzymce zginęła potrącona przez samochód:cry:miała 29 lat
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
    • CommentTimeJun 3rd 2011
     permalink
    Oj kitek smutne to bardzo...:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeJun 3rd 2011 zmieniony
     permalink
    los plecie czasem naprawde niezrozumiałe scenariusze :/
    Basiu, już kiedyś CI pisałam - za dużo moim zdaniem płaczu, załamek itp. MUSISZ wyluzować, odpuścić sobie, bo staniesz się całkiem przygnębioną, smutną dziewczyną, a to nie sprzyja na pewno macierzyństwu. Kochana, wiem że CI ciężko, ze eM wyjeżdża, ale musisz sie pozbierać. Swoją drogą - jesteś jeszcze młodziutka, krótko po ślubie - naprawdę MACIE CZAS.
    CMOK
    --
    •  
      CommentAuthorKlNGA
     permalink
    techniczne, rodzice mojego ukochanego mają malutkie mieszkanko w tej miejscowości i tam się zatrzymamy, tylko nie wiem kiedy dokładnie... wspólny urlop mamy od 9 do 31 lipca, więc na pewno w tym czasie, pewnie dostosujemy się do pogody :)
    --
    •  
      CommentAuthorasia_
     permalink
    Basiu , KARKO ma rację . Twój wiek to naprawdę duży plusior przy starankach . Pozdrawiam :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    A ja sama z doświadczenia wiem,że nie ma co pisać odpuść sobie,albo wyluzuj bo tak na prawdę dopóki Nam się nie uda to gdzieś w podświadomości jest ta myśl,że "a może jednak ? "
    Sama świrowałam non stop,potrafiłam robić test od razu po okresie,albo po pięć testów w czasie jednego cyklu. Był jeden,w którym dałam sobie spokój,ale tylko na dwa tygodnie.Tydzień przed @ zaczynało się wariactwo.I tak wkoło Macieju.Cykl w którym się udało był również okropny,bo każdego dnia sprawdzałam czy piersi urosły,a to to a to tamto.

Może nie wyluzować i odpuszczać,ale brać wszystko na spokojnie,albo chociaż starać się :wink: Na pewno prędzej czy pózniej udać się musi.

Kitek,testowałaś drugi raz?:smile: Trzymam kciuki,także liczę tylko na dobre wiadomości :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Hussy, ile cykli w sumie się starałaś?
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Amazonka, cztery cykle
    --
    •  
      CommentAuthorkitek1981
     permalink
    Hussy, kolejne testowanie jeszcze przede mną:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorkitek1981
    • CommentTimeJun 4th 2011
     permalink
    testowałam dzisiaj, ale zrobiłam test, odczekałam 5 min i nic nie widziałam, poszłam spać, bo to było po 5-j rano, a jak wstałam to widać bladziocha! teraz nie wiem, kiedy wyszła ta II kreska?! nie będę chyba zaznaczać na wykresie jako wątpliwy, tylko kupię dziś test i jutro powtórzę!
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    kitek trzymak kciukasy:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Zaciskam kciukolce!
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Kitek, no jak już widać bladziocha.. to można pomalutku Ci gratulować :clap: Ale dla pewności poczekam aż będzie powtórzony . Trzymam baaaardzo mocno kciuki :hugging:
    --
    •  
      CommentAuthorkitek1981
     permalink
    ja to biorę na spokojnie, bo w styczniu też mi tak wyszła, @ mi się spóźniał, a potem jednak się pojawił :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    4 cykle to długie starania?
    --
    •  
      CommentAuthorkitek1981
     permalink
    wiem, że nie, gorzej jak się czeka:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Amazonka jak się jest po tej drugiej stronie (czyt. jak się stara) to każdy dzień, miesiąc, cykl to bardzoooo długi czas...
    --
    •  
      CommentAuthoraditi
     permalink
    basia_87 Życzę Ci z całego serca, żebyś nie musiała się przekonać co naprawdę znaczy "bardzoooo długi czas"
    •  
      CommentAuthorTEORKA
    • CommentTimeJun 4th 2011 zmieniony
     permalink
    basia_87: Amazonka jak się jest po tej drugiej stronie (czyt. jak się stara) to każdy dzień, miesiąc, cykl to bardzoooo długi czas...

a ja się nie zgodzę z Tobą :wink:

nam starania "zajęły" 12 mscy czyli 3 razy dłużej niż Wy się obecnie staracie
    i dla mnie to wcale nie było jakoś mega długo
    wiesz ile tu dziewczyn, które 2 - 3 lata się starają ? [np Aditi z wpisu powyżej]
    nawet pewnie nie przypuszczasz.....:wink:
    także dla wielu z nich [dla mnie również] 4 miesiące to prawie NIC :wink::wink::wink:

i poddawać się tak szybko nie ma co, trzeba się uczyć cierpliwości i pokory bo jak widać natura czasami chce nam pokazać "kto tu rządzi" :smile::smile::smile::smile:
    --
    •  
      CommentAuthoraditi
     permalink
    Zwłaszcza że do rodzicielstwa pokora jest niezwykle potrzebna. Szkoda że nie wszyscy zdają sobie z tego sprawę.
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    4 cykl tutaj na 28 dni, może nie starania,ale brak zabezpieczenia od czerwca 2010. Dla mnie to długi czas zwłaszcza, że w koło jest tyle niechcianych ciąż (praktycznie mam kontakt codziennie z takimi kobietami), ale faktycznie nie wiem co bym mówiła jakby to był 2-3 rok starnań, wtedy napewno miałabym inne zdanie. Uwierz mi pokory mam w sobie wiele, pewnie niewiele z was przeszło to co ja w życiu chodź mam dopiero 23 lata...
    --
    •  
      CommentAuthoraditi
     permalink
    Każdy coś tam w życiu przeszedł! A jak nie to jeszcze dostanie po dupie. Więc nie targuj się.
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    No to widocznie ja dostałam za kilka osób. aditi życze ci abys nie aznała co to piekło na ziemi.
    --
    •  
      CommentAuthorsapphire1989
     permalink
    Oj Basiu, Basiu...z całym szacunkiem,ale pokory to Ci brakuje...ludzie,którzy mają w sobie pokorę,nie mówią o niej głośno,nie ubolewają nad tym ile to w życiu przeszły,a w ich życiu towarzyszką pokory zawsze jest skromność...
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    No to z tego co ja tu widzę każdej z nas jej brakuje. A to, że napisałam, że wiele preszlam to raczej nie brak pokory, a po tylu latach tlumienia tego w sobie dopiero umiem o tym komuś powiedzieć i jak widać nie zagłębiam się w szczegóły bo zaraz bym pewnie uslyszała, że brak mi skromności. A innym dobrze sie ocenia (po jednym wpisie), nie znając sytuacji tej drugiej strony...
    --
    • CommentAuthorbari87
     permalink
    To, że nie staram się 2-3 lata to pozbawia mnie pokory??

Pokora- nie wywyższanie się nad innych, podleganie i stosowanie tych samych praw, nie przechwalanie się swoimi dokonaniami (tak w skrócie).

To, że napisałam, że przeszłam przez coś złego to raczej nie jest chwalebne dokonanie, to że przeyłam i wyszlam na prostą owszem dla mnie dokonanie.

Sapphire bałabym się kogoś tak podkreślić nie znając go w realu, nie wiedząc o nim nic...

basia_87
    •  
      CommentAuthorkitek1981
     permalink
    Basia, gdzie jest Twój profil?!
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.